Plug power logo

Plug Power Inc. Is een Amerikaanse onderneming die zich bezighoudt met het ontwikkelen van brandstofcelsystemen. Deze ontwikkelt het bedrijf ter vervanging van accu’s en elektrisch aangedreven voertuigen. Plug Power is opgericht in 1997 als een joint venture tussen DTE Energy en Mechanical Technology. Het hoofdkantoor is gevestigd in Latham, New York.

Plug Power geeft zelf aan dat het klanten grote meerwaarde biedt, waaronder belangrijke milieuvoordelen, efficiënte winst, snel tanken en lagere operationele kosten. In 2020 heeft het duurzame bedrijf 5.736.696 kilogram aan CO2 verwijderd. Grote klanten van Plug Power zijn onder andere Amazon, BMW en Walmart.

Plug power aandelen kopen

In tijden van nu dat de spaarrente bij de bank 0% is, of zelfs geld kost. Kiezen vele mensen ervoor om met hun spaargeld te gaan beleggen. Een populaire investering is een Plug Power aandeel kopen, investeren in Plug Power kan namelijk leuk rendement opleveren over de lange termijn.

Wanneer je een aandeel Plug Power kopen wilt, dan heb je de keuze dit te doen bij verschillende platformen. De meest bekende en misschien wel beste platform waar je Plug Power aandelen kopen kunt is DEGIRO.

DEGIRO maakt het mogelijk om tegen zeer scherpe tarieven, op elke moment van de dag en waar dan ook ter wereld aandelen Plug Power te kopen. De voordelen van beleggen in Plug Power via DEGIRO zijn:

Wanneer jij Plug Power beleggen wilt, dien je geheel gratis en zeer eenvoudig een account aan te maken op DEGIRO. Vervolgens dien je liquide middelen (euro’s) op je account te storten met bijvoorbeeld iDeal. Na het opwaarderen van je account op DEGIRO, kun je zeer eenvoudig een Plug Power aandeel kopen

Plug Power aandeel kopen of niet?

Vaak krijgen wij de vraag of aandeel kopen Plug Power een goede investering is of niet. Het antwoord op deze vraag is sterk afhankelijk van een groot aantal factoren die van invloed zijn op een bepaald Plug Power, zoals:

Aan de hand hiervan kun je zelf bepalen of beleggen in Plug Power een goede investering zal zijn of niet. Het team van Biflatie.nl geeft geen financieel advies. Wij zullen daarom ook geen uitspraak doen of in Plug Power investeren een goede investering is, of niet.

Wat gaat Plug Power doen in de toekomst?

Plug Power is een innoverend bedrijf in een voor de toekomst aantrekkelijke markt. Het is daarom interessant om te kijken wat we in de toekomst kunnen gaan verwachten.

Waterstof als energiebron bestaat al tientallen jaren, maar de laatste jaren staat waterstof meer dan ooit in de belangstelling. Zeker in Europa wordt waterstof gezien als een van de belangrijke energiebronnen voor de toekomst. De Europese Commissie heeft een strategische visie om in 2050 het aandeel van waterstof in het Europese energie verbruik te verhogen tot 13%-14%. De toekomst van de waterstof economie ziet er dus veelbelovend uit.

In januari 2021 hebben Plug Power en Renault aangegeven een samenwerking aan te gaan. Eind juni van ditzelfde jaar wordt de Joint Venture in Frankrijk gelanceerd. Het doel van deze samenwerking is het ontwikkelen van bestelauto’s op waterstof. De bedrijven streven naar een marktaandeel van 30% van de brandstof aangedreven bestelautomarkt in Europa. Zowel Plug Power als Renault hebben een belang van 50% in deze Joint Venture.

Tot nu toe heeft Plug Power nog nooit winst gemaakt. Het bedrijf heeft een doelstelling opgesteld om tegen 2024 een positief resultaat te genereren. Dit wil het doen door onder andere de kosten te verlagen. Het lijkt vooralsnog een ambitieuze doelstelling, maar het geeft wel aan dat het bedrijf streeft naar een positief resultaat.

Wat kunnen we verwachten van de Plug Power aandelen?

Plug Power is genoteerd aan de NASDAQ-effectenbeurs. Ondanks dat het bedrijf nog nooit winst heeft gemaakt is de aandelenkoers het laatste jaar flink gestegen. Of het de komende jaren deze stijging zal vasthouden is nog maar de vraag.

De waterstof economie biedt veel potentie voor de toekomst, als die potentie wordt waargemaakt dan zou Plug Power hier een flink aandeel in kunnen hebben. Zeker nu de Joint Venture met Renault eraan zit te komen zet het bedrijf een Flinke stap in de Europese markt.

Naast deze toekomstperspectieven maakt het bedrijf nog altijd geen winst. Het ambitieuze doel is dus wel om tegen 2024 een positief resultaat te boeken. Als Plug Power zijn doelen kan behalen dan zouden de aandelen van het bedrijf een hele goede investering kunnen zijn. Voor het investeren in deze aandelen raad ik aan om het laatste nieuws en de ontwikkelingen omtrent het bedrijf goed in de gaten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: