ProfitFarmers review: platform voor crypto handelssignalen met een winstkans van 75%

De afgelopen maanden heb ik op cryptofora en -groepen veel horen praten over ProfitFarmers, een crypto-platform dat handelssignalen uitstuurt voor snelle en eenvoudige transacties.

Wanneer ik echter termen als “altcoins”, “semi-automatische transacties” en “snelle winsten” in één en dezelfde zin hoor, beginnen mijn sceptische alarmbellen af te gaan. Wat cryptomunten betreft, ben ik namelijk meer een HODL type. 

Maar nadat enkele vrienden meldden dat ze maandelijks duizenden euro’s op dit platform verdienden, vond ik dat ik op zijn minst eens naar de gegevens moest kijken. 

En ik vond dit. Kijk eens naar de resultaten van de zomer van 2020:

ProfitFarmers genereert aanbevolen transacties voor zijn gebruikers (handelssignalen genoemd). De “winnaars” hierboven zijn de transacties die winst hebben gegenereert. De “verliezers” zijn de transacties die de stop-loss hebben geraakt. 

Van alle aanbevolen transacties van het platform (de “signalen”), heeft ongeveer 75% tot winst geleid. Vergeet niet, dit is VOORDAT Bitcoin er eind 2020 in volle vaart vandoor ging.  

Het is niet meer dan logisch dan dat mijn interesse gewekt was.

Dus spendeerde ik enkele honderden euro’s aan een ProfitFarmers-abonnement om het uit te proberen.

Dit is wat er gebeurde.

Grondig onderzoek over ProfitFarmers: wie zit hierachter?

Eerlijk is eerlijk, ik heb me niet direct aangemeld nadat ik de data had gezien. Ik moest eerst uitzoeken of PF een legitiem bedrijf was. Ik was namelijk niet van plan om meer dan 3000 euro in iemands handen te leggen zonder te weten wie ze in feite waren.

Maar ik was aangenaam verrast dat ik dat niet hoefde te doen. 

Alle transacties van ProfitFarmers worden via Binance gekopieerd, dus geen enkele cent van je handelsgeld gaat naar PF. Ze nemen ook GEEN commissies op transacties. Alles blijft in je Binance-account en PF voert de transacties gewoon voor je uit via API-integratie. 

Dat gaf me een veel veiliger gevoel. 

Vervolgens keek ik naar de gezichten achter het merk.

ProfitFarmers is opgericht door Matthew Tansley, een bekende figuur in de cryptowereld. Tansley is een financieel analist en crypto-auteur die omgaat met de slimste mensen in de wereld van cryptovaluta. 

Deskundigen zoals hij weten dat je niet succesvol kunt zijn in het maken van crypto-transacties (of welke transacties dan ook) zonder veel onderzoek en een degelijk algoritme. Dat werd dus de basis van ProfitFarmers. 

Het platform wordt aangedreven door een algoritme dat Tansley en zijn team voortdurend bijstellen om te voorspellen welke munten op het punt staan om in waarde omhoog te schieten. Maar daar hebben we het zo dadelijk verder over.

Uiteindelijk heb ik uitgezocht waar PF is gevestigd. De Kaaimaneilanden, toch? Nee. Tansley geregistreerde ProfitFarmers in de EU, dat zeer strenge regels en belastingwetten heeft. Dankzij deze EU-registratie kan iedereen die zich bedrogen of opgelicht voelt door PF juridische stappen ondernemen, en de gevolgen zijn niet mals. 

Als je slechte bijbedoelingen zou hebben, zou je je bedrijf absoluut niet in de EU willen registeren.

Hoe werkt ProfitFarmers?

Nu ik tevreden was over mijn onderzoek, was het tijd om aan de slag te gaan met ProfitFarmers.

Eerst ging ik naar de PF Academy pagina, een enorme database met video’s en tutorials, om te leren hoe het platform werkt. 

De Academy is gratis voor iedereen (hiervoor heb je geen abonnement nodig), je kunt het hier bekijken. In dit artikel geef ik je een korte samenvatting over de manier waarop PF werkt:

Dankzij ProfitFarmers kun je succesvol in crypto investeren zonder dat je urenlang onderzoek hoeft te doen of je transacties non-stop hoeft te volgen. 

Het platform doet beide voor jou. De twee belangrijkste functies zijn:

 • Transacties aanbevelen: het algoritme van ProfitFarmers genereert handelssignalen (aanbevolen transacties voor specifieke muntparen). Je kunt dan een handelssignaal gebruiken door het in enkele klikken te ‘volgen’. Dit elimineert de tijd die nodig is voor onderzoek en levert je onmiddellijk de meest veelbelovende transacties op. 
 • Halfautomatische transacties: in plaats van alles handmatig te verhandelen en te volgen, handelt PF het grootste deel ervan voor jou af. Klik gewoon op een signaal, voer in hoeveel je wilt verhandelen en klik op bevestigen! ProfitFarmers zal dan automatisch een deel van je investering kopen en uiteindelijk verkopen bij bepaalde drempels om je winst te maximaliseren. Als de muntprijs de verkeerde kant op gaat, zal deze verkocht worden voordat je je geld verliest. PF biedt vooraf ingestelde geautomatiseerde transacties aan, maar je kunt ook je eigen transacties aanpassen en plaatsen via hun handelsterminal.

‘Lightning trades’, het standaardtype van geautomatiseerde handel op PF, duurt slechts enkele uren of dagen. Dat betekent dat je ’s morgens een investering kunt doen en je transactie ‘s avonds met 30% kunt afsluiten.

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een iets actievere rol in mijn transacties (meer daarover hieronder). Maar, als je leert om de tools te gebruiken en je geautomatiseerde transacties zodoende aan te passen, kun je een tiental transacties per dag doen zonder veel tijd te verliezen. 

Vóór ProfitFarmers deed ik vaak urenlang onderzoek alvorens met slechts één altcoin te handelen. 

Geavanceerde handelsopties

ProfitFarmers maakt de cryptohandel zo eenvoudig mogelijk. Maar het biedt ook meer geavanceerde handelsopties. 

Alle signalen zijn aanpasbaar, zodat u uw eigen instapkoers, stop-loss, targets en meer kunt instellen. 

U kunt ook handelen in futures en short sell. PF genereert zelfs signalen voor futures en shorting, maar die zijn nog niet geautomatiseerd. Toch is het gemakkelijk genoeg om handmatig te handelen zodra u het signaal hebt. 

Ik zal niet te veel in detail ingaan op de geavanceerde handelsopties, omdat ik het algoritme heb gevolgd en de eerste maand automatisch heb gehandeld, voor het grootste deel. Hoewel ik wel een paar aangepaste wijzigingen heb aangebracht, die ik hieronder zal behandelen. 

Mijn ervaring met ProfitFarmers

Op papier klinkt ProfitFarmers best goed. Maar werkt het echt? 

In mijn ervaring is het antwoord ja.  

Ik begon met € 3000 en testte alles eerst enkele dagen uit. Ik kocht een tiental munten en wachtte af wat er zou gebeuren. Uiteindelijk verdiende ik ongeveer € 400. Dat is meer dan 10% in slechts enkele DAGEN. 

Ik had mijn abonnementskosten al terugverdiend en € 200 winst gemaakt. 

Van mijn 10 transacties waren er 8 succesvol, dus ik kan bevestigen dat PF een winstpercentage van ongeveer 75% heeft.

Voordat je je echter gaat aanmelden en je spaargeld gaat investeren (grapje, investeer alsjeblieft niet al je spaargeld!!), zijn er enkele dingen die je moet weten.

Gedurende de rest van de maand wisselden winst en verlies zich af. Ik heb mijn winst gemaximaliseerd omdat ik gebruik heb gemaakt van de middelen die ProfitFarmers ter beschikking stelt, zoals de Academy, Knowledge Base en Trading Tools. 

Maar succes op ProfitFarmers is niet gegarandeerd. De signalen zijn de beste winstkansen zoals bepaald door het PF-algoritme en het team van Tansley. Maar je moet je transacties in de gaten houden en gebruikmaken van de handelstools om het meeste uit je transacties te halen. 

Zodra je het systeem onder de knie krijgt, kun je beginnen met het maximaliseren van je winst. Hier zijn enkele dingen die ik heb geleerd:

 • Gebruik de Breakeven stop-loss functie: breakeven stop-loss zal een verkooporder op de markt automatiseren voordat je je in zwaar verliesgebied begeeft. Dit voorkomt dat je grote hoeveelheden geld verliest, maar het kan ook grotere winsten voorkomen. 
 • Controleer voor een transactie de grafiek van de munt in kwestie: sommige verlaten de instapzone (de prijsklasse waar je het best kan kopen) nadat ze hebben gepost, maar vallen dan terug in de instapzone zonder een koersdoel te bereiken. Deze munten kunnen op weg zijn naar beneden, niet naar boven. Controleer de grafiek van de munt om te zien hoe deze heeft gepresteerd sinds het signaal is geplaatst. De grafiek bevindt zich boven het signaal, dus het is gemakkelijk te vinden en te lezen. 
 • Pas je doelen aan: ik vond dat doel 2 veel meer werd bereikt dan 3 of 4. Ik vond ook dat doel 1 mij niet genoeg beloning opleverde. Ik veranderde mijn handelsplannen om 70% te verkopen bij T2 en 30% bij T3. Met deze configuratie zag ik meer winst.
 • Handel zoveel mogelijk: met een winpercentage van 75% verdien je meer geld als je meer handelt. In de weken dat ik meer handelde, verdiende ik meer geld. 
 • Wees niet bang om ‘laat’ in te stappen: soms stuiteren de signalen snel uit de instapzone, waardoor je de copy-trade tools niet kunt gebruiken. Maar je kunt makkelijk je eigen transactie handmatig aanmaken en deze volgen. Dit werkte voor mij heel vaak als een munt al doel 1 had bereikt, omdat de meeste signalen op zijn minst doel 2 haalden!

Er zijn nog meer functies die ik graag wil uittesten om mijn winst te maximaliseren, en het team van PF voegt altijd nieuwe tools en aanbevelingen toe, wat een enorme hulp is. 

Op basis van mijn resultaten denk ik dat ik het een tijdje bij ProfitFarmers zal houden. 

Analyse van mijn resultaten

Ik begon mijn maand op ProfitFarmers bij € 3000, en ik eindigde met € 3670. 

Als je de € 200 van het abonnementsgeld aftrekt (ik koos voor het 3-maandenplan), heb ik ongeveer 16% verdiend. Absoluut geen slechte maand. 

Uit de gegevens blijkt duidelijk dat de meeste signalen die door het algoritme van ProfitFarmers worden gegenereerd, succesvol zijn. Dit is hoe de pagina met “gesloten transacties” er meestal uitziet:

Zoals je kunt zien, zijn niet alle signalen successen. Maar dankzij de automatische stop loss zijn de winsten meestal veel hoger dan de verliezen. 

Laten we nu eens kijken naar mijn optreden tijdens mijn eerste maand:

ProfitFarmers volgt niet de prestaties van je specifieke transacties, dus ik maakte zelf deze grafiek (moest je het nog niet hebben gemerkt). De x-as is mijn tijd op het platform, en de y-as is mijn winst. 

Hier is een snelle analyse: 

Aan het einde van de eerste week voelde ik me in mijn nopjes met bijna € 500 winst. Dus ik ging ervan uit dat niets me kon raken en bleef maar verder investeren.

Maar aan het einde van de tweede week had ik wat geld verloren. Toen begon ik meer onderzoek te doen naar hoe ik het platform doeltreffender kon gebruiken. Ik zette de Breakeven stop loss op actief en begon meer aandacht te besteden aan mijn instapprijs en de muntgrafieken. 

Tegen week 3 ging het opnieuw de goede kant op. En tegen week 4 voelde ik me best intelligent omdat ik € 670 winst op één maand tijd had verdiend! 

Was dit het abonnementsgeld ter waarde van € 200 waard? Absoluut!

Wie kan baat hebben bij ProfitFarmers?

ProfitFarmers is zeer eenvoudig in gebruik. Ik zou zelfs kunnen zeggen dat zowat iedereen het kan gebruiken. Mensen met een beetje handelskennis of -ervaring hebben op korte termijn echter meer kans op succes.

Als je nog nooit eerder hebt gehandeld, kun je nog steeds geld verdienen op ProfitFarmers, maar dan raad ik je aan om naar de tutorials op de ProfitFarmers Academy te kijken en eerst wat te lezen over handelen.

Ik raad je ten zeerste aan om ProfitFarmers te proberen als je:

 • Crypto wilt verhandelen: PF is een geweldige manier om kennis te maken met Bitcoin en altcoins.
 • Wilt handelen maar geen tijd hebt: heb je geen tijd voor onderzoek en grafieken? Geen probleem.
 • Op zoek bent naar een extra inkomstenbron: je kunt maandelijks makkelijk enkele honderden euro’s verdienen, zelfs als je kleine aankopen doet (zoals ik deed). 
 • Meer wilt leren over handelen: er zijn veel nuttige hulpmiddelen en tutorials over PF, en je zult tonnen handelservaring opdoen. 

Ik zou ProfitFarmers NIET aanbevelen als je:

 • Geen € 3000 hebt: om genoeg geld te verdienen om de abonnementsprijs te rechtvaardigen, moet je minstens € 3000 hebben om te investeren. 
 • Financieel niet stabiel bent: je moet alleen handelen als je besteedbaar inkomen hebt. 
 • Een gokprobleem hebt: lightning trades zijn een potentiële trigger voor gokverslaving. 

Conclusie

Ik maakte kennis met ProfitFarmers als scepticus. Maar na een maand was ik een heuse fan (ik haat het om mijn ongelijk toe te geven, maar het is makkelijker met een extra € 500 op zak!).

Over het algemeen vond ik ProfitFarmers een betrouwbaar platform en een makkelijke manier om crypto te verhandelen. Het astronomische succespercentage van het algoritme is totaal uniek in de cryptowereld.

ProfitFarmers biedt geen 100% zekerheid, maar als je consequent handelt en de aangeboden hulpmiddelen gebruikt, heb je een veel betere kans om winst te maken dan wanneer je alleen zou handelen.

Ik zal deze beoordeling koppelen aan mijn laatste hoogte- en dieptepunten terwijl ik ProfitFarmers gebruik.

Laten we beginnen met de hoogtepunten:

 • Het makkelijkste handelsplatform dat ik ooit heb gebruikt: koop met enkele klikken en … klaar!
 • Vooraf ingestelde automatisering minimaliseert potentiële verliezen en maximaliseert winst
 • Het handelsalgoritme van PF genereert signalen met een winpercentage van 75%
 • Geen onderzoek of grafiekanalyse nodig
 • Aanpasbare handelsfuncties en automatiseringen
 • Geavanceerde functies en handmatig handelen voor ervaren handelaars
 • Handel in Bitcoin, altcoins, futures en short sell
 • Volledig veilige integratie met Binance
 • GEEN commissies 

Dit is wat ik niet zo leuk vond: 

 • De prijs: de maandelijkse vergoeding is haalbaar voor degenen die meer dan € 3000 investeren. Voor kleinere investeringen liggen de kaarten anders. Toch is het de moeite waard als je geld verdient en je kunt 30 tot 45% besparen met een 3-maandelijks of jaarlijks abonnement. 
 • Verloren signalen: sommige signalen brengen slechts enkele minuten door in de instapzone, dus ze kunnen moeilijk te kopen zijn. Je kunt ze altijd handmatig kopen, maar dat voegt wel een beetje gedoe toe aan de ervaring. De marktactie is niet de schuld van ProfitFarmers. Het is gewoon soms vervelend.
 • Geen persoonlijke statistieken: PF stelt geen statistieken samen op basis van jouw persoonlijke transacties. Het zou leuk zijn om deze informatie te hebben om de verdiensten op de lange termijn bij te houden.   

Uiteindelijk gaat het erom dat ProfitFarmers werkt. Zelfs met mijn vooronderstellingen over het platform kan ik niet ontkennen dat ik bijna € 500 meer in mijn zak heb dan ik had voordat ik met PF aan de slag ging.

En nu ik weet hoe ik mijn transacties kan aanpassen, hoop ik de komende maanden nog meer geld te kunnen verdienen. 

Als je wat geld hebt om te investeren of als je de cryptowereld wilt verkennen, is er geen betere plek om te beginnen dan ProfitFarmers. Probeer het vandaag nog!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.