Satos Review

SATOS is opgericht in 2013 en is gevestigd in Lelystad. De site heeft een gebruiksvriendelijke interface en handige video-instructies om nieuwe gebruikers door het proces van handelen in cryptocurrency te loodsen. De naam van het bedrijf is geïnspireerd op Satoshi Nakamoto, het pseudoniem van de mysterieuze Bitcoin-maker. SATOS heeft in 2018 hun portfolio uitgebreid van alleen Bitcoin naar Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Ripple. Met deze ontwikkeling gaan ze nu direct de concurrentie aan met BTC Direct.

Wat deze broker onderscheidt van de rest is dat je geen account hoeft op te zetten om crypto te kunnen kopen! Dit maakt het makkelijker dan ooit om te beginnen met handelen in crypto!

Daarnaast is een van de sterkere punten van SATOS hun klantenservice. Je kan ze elke dag bereiken van 10u tot 22u en je kan ze zelfs een bezoekje brengen op hun kantoor in Lelystad!

Verificatie en limieten

Zoals eerder vermeld, is het niet nodig om bij SATOS een rekening aan te maken. Er geldt een aankooplimiet van € 50.000 per dag. Indien u een dergelijke aankoop wilt doen en u betaalt met iDEAL, dan zou u meerdere aankopen moeten doen aangezien de iDEAL limiet € 10.000 per transactie is.

U kunt maximaal 3 transacties per 24 uur doen. Als u behoefte heeft aan meer transacties, kunt u ervoor kiezen om uw persoonlijke gegevens te verifiëren.

Wanneer u voor de eerste keer crypto koopt bij SATOS, zullen ze u vragen om uw bankrekening te verifiëren. U kunt Bitcoins kopen vanaf € 50 en de andere vier crypto’s vanaf € 10.

Begin met handelen

Bent u op zoek naar een eenvoudige en gebruiksvriendelijke broker? SATOS zou wel eens de broker voor u kunnen zijn!

Portemonnee ondersteuning

SATOS biedt geen eigen wallet service aan. Daarom is het zeer belangrijk om een eigen wallet op te zetten voordat u crypto koopt bij deze broker! Met een wallet kunt u uw crypto op een veilige manier opslaan.

Kosten en prijzen

De kosten die je moet betalen verschillen per crypto. De kosten liggen echter altijd ergens tussen de 0,6% en 1,5%. Dit is aan de lage kant, vergeleken met andere brokers. Wilt u weten wat voor u de goedkoopste broker is? Vergelijk brokers dan hier bij CoinCompare!

Veiligheidsmetingen

De veiligheidsmaatregelen bij SATOS zijn niet al te uitgebreid, aangezien u geen rekening heeft en uw crypto in uw eigen wallet opslaat. Uw bankrekening wordt echter wel geverifieerd wanneer u voor de eerste keer crypto koopt. Verdere veiligheidsmaatregelen met betrekking tot uw crypto, is uw eigen verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat u een goede wallet heeft voordat u een aankoop doet bij SATOS!

Talen

SATOS heeft een Nederlandse en Engelse website. Hun klantenondersteuning wordt ook in beide talen aangeboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.