Shotje?

636.172 Wannabees gingen u reeds voor met zelfs beide prikken. Wie volgt? 

Zorgpersoneel wordt in Nederland als eerste ingeënt met het Pfizer/BioNTech vaccin. In buurland België kiezen ze ervoor om de bewoners van rusthuizen eerst in te enten. Wat lijkt u beter? En zijn er nog halsstarrigen onder u die volhouden niét geprikt te willen worden, zelfs als een grote meerderheid wel zou toestemmen? Wij vernemen het als altijd graag…

We geven ook nog de laatste aantallen slachtoffers door vanwege Worldometers, aantallen die meermaals dagelijks bijgewerkt worden.

´Coronavirus Cases:

92,140,359

Deaths:

1,973,363´. En vervolgens de 10 zwaarst getroffen landen:
 
Tenslotte de toestand in Nederland, op plaats 19 in de ranglijst:
 

9 reacties

 1. Ach Joost, wat is halsstarrig. Ik heb nog altijd twijfel. Ik lees en hoor te veel. Voors en tegens. Maar vooral voorstanders. Het is natuurlijk prima dat mensen zich laten inenten, vooral diegenen die er bij gebaat zijn. Heb onlangs deze video bekeken en met mij al 764.000 andere kijkers: https://www.youtube.com/watch?v=aWrZxCx6L6g

  Heb ik daarna nog steeds twijfel. Kom ik later dit bericht tegen met een ander geluid: https://kloptdatwel.nl/2021/01/09/professor-schetters-zaait-ongefundeerde-twijfel-over-coronavaccins/
  Maar ook daarna twijfel ik nog. Wat mij dan opvalt op die site “Klopt dat wel” is dat direct wordt geroepen dat er ‘ongefundeerde twijfel’ over coronavaccins wordt gezaaid. Volgens mij noemde die professor genoeg onderbouwde argumenten uit de wetenschap, misschien wat eenzijdig belicht. Het geluid uit het andere kamp is natuurlijk ook eenzijdig belicht vanuit een andere redenering. Raad nu eens wat ik denk: ik twijfel dus nog steeds.

  Of misschien straks niet meer als Hugo de Jonge mij een flink bedrag toeschuift om wat positieve columns over het vaccinatieprogramma te schrijven. Of wanneer straks mij geen toegang wordt geboden tot het theater om het uitgestelde concert te bekijken. Dat is wat ik bedoel. Een mens gevoelig voor chantage en voor uitsluiting. Dan toch maar een prik in m’n mik? Als ik er maar niet in stik.

  1. Als men er gewoon voor gekozen had om een “gewoon” vaccin te nemen ipv een Rna vaccin, hadden de mensen lang niet zoveel twijfel vertoont, daar ben ik absoluut zeker van. Dat e.e.a dan langer op zich had laten wachten, was dan uiteraard wel een gevolg geweest.

   Ik heb op onderstaande website het gratis boek ( 200 p) gedownload over vaccinatieschade. Dit gaat voornamelijk over schade bij kinderen. Je kunt het rechts op de site downloaden.
   Nu heet deze site niet voor niets “vaccinvrij”, dus dat moet je in je achterhoofd houden. Meer anti-vax dus. Ik ben er nog steeds in aan het lezen. Toch kwam ik tot nu toe veel dingen tegen waar ik behoorlijk vraagtekens bij heb en ben hierdoor wel heel anders tegen vaccineren aan gaan kijken moet ik zeggen.

   https://stichtingvaccinvrij.nl/gratis-downloaden-nieuw-boek-zorgwekkende-gevolgen-van-vaccineren/

 2. Zou er maar goed over denken wel of niet te vaccineren. Eenzijdig zijn de halleluja berichten, maar goed onderbouwde stellingen en onderzoeken worden al snel naar het kopje verdachte zaken of nog erger, als leugens en populisme afgedaan. In de regulaire media is er in elk geval zeer weinig over te vinden. Dat alleen al is op z,n minst raar. Waarom men dat doet weet ik niet, maar het belet de mensen om zelf een wel overwogen conclusie te kunnen trekken. Ik ben geen anti vaccin, maar dit serum rommelt aan je DNA uit wat ik er van heb begrepen. Niet ongedaan te maken eventuele schade, en alles op de test manier van de eigen bakker die z,n brood aan prijst als het beste. Goede onafhankelijke testen die jaren duren, en nu opeens wel in te korte tijd worden door geduwd? Kom, kom! Ben 80 jaar en heb geleerd als oude machines goed werken, er vooral niet aan te gaan sleutelen. Hel en verdoemenis kwam over mij toen ik meteen aan de start (20 jaar terug) van de griepprik dat ook nooit heb laten toedienen. Sinds die tijd heb ik er al veel zien afzwaaien die ook trouw ieder jaar de prik kregen. Zegt verder niks natuurlijk. Een beetje vertrouwen in eigen afweer systeem, helpt er ook bij als je verder gezond bent. Op een hart infarct en een hersens infarct na, hadden de prikken mij toch ook niet geholpen. En dat ten goede of ten kwade. Wie zal dat kunnen uitleggen. Niemand gaat mij vertellen wat ik wel of niet moet doen. De factor geluk zal er ook ongetwijfeld toe doen. Dat is inherent aan het leven, iedere dag is weer een gok. Ik denk dus nu ook niet te stikken, als ik mij niet laat prikken!

  1. Mooie reactie Ed, dank hiervoor. Doet me goed om te horen dat iemand van uw leeftijd er zo tegenaan kijkt. Of laat ik het zo zeggen: u slikt niet alles als zoete koek.

  1. Lees dat ook net in de Telegraaf: “Biotech-topman Bancel van Moderna drukte de stemming door te melden dat de wereld nooit afkomt van het SARS-CoV-2-virus.”

   Dat wordt elk jaar een paar spuiten halen. Eén voor SARS-CoV-2, één voor het heersende griepvirus, en mogelijk nog andere voor de opvolgers van SARS-CoV-2. Tip: beleg in Big Farma.

 3. Een overheid die over zeer veel zaken liegt. “Geen cent naar de Grieken en we krijgen alles met rente terug”, weggelakte dossiers bij de belastingdienst in de toeslagenaffaire. Het bonnetje van Fred Teeven, het fotorolletje van Dutchbat Srebrenica…. logisch dat we niet als eersten geprikt willen worden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.