Ach zo, jullie, de bankenwereld; jullie durven het aan om als censors op te treden. Eigenmachtig, zelfbenoemde censors. Die ff moreel, politiek, op geneeskundig gebied zelfs hún mening opdringen. Chantage plegen? Zijn jullie als bankiers dan misschien zogenaamde ´experten´? Door out of the blue, individuen, websites en organisaties te bannen en hun gelddood te maken? Schande over jullie, driewerf schande! Dit alles is ook alternatieve media, net als Biflatie.nl, dus zijn wij net solidair. Nah! Hier zijn ze; gelddood gemaakt (hoewel er ook nog zoiets bestaat als bit…euh…iets met munten, enfin) maar niet monddood. Lezen we dit: ´De Blauwe Tijger kreeg problemen met ING. Dat gebeurde volgens NRC nadat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) de conservatieve uitgeverij in een dreigingsanalyse omschreef als “een doorgeefluik van anti-overheidspropaganda, nepnieuws en complottheorieën”.´ Anti-overheidsprogaganda? Zijn het terroristen? Anarchisten? Mág je tegenwoordig niet meer ´anti-overheid´ zijn, op straffe van?!

Banksters

Dan tonen wij De Blauwe Tijger! En ´Ook deed Mollie het YouTube-kanaal Café Weltschmerz half april in de ban.´ Dan laten wij Café Weltschmerz aan het woord! Nog een sterke, straffe, deze: ´De bank bunq zette op zijn beurt de stichting Artsen voor Waarheid aan de kant. Die groep verspreidde in maart een brief onder huisartsen over vermeende risico’s van het vaccineren.´ Ha, wijzen op risico´s, dat mag ook al niet meer? Terwijl bijvoorbeeld het meest gebruikte vaccin, van Pfizer-BioNTech, toegediend wordt ´zonder garantie´, want de farmaceut staat niét in voor de eventuele gevolgen van! Wat is dit – Back in the U.S.S.R.? Dus: ook Artsen voor Waarheid krijgt het spreekgestoelte. Nah, eat this, you banksters!

Peter Grootswagers belt CZ: ‘Zijn bijwerkingen van een medisch experiment verzekerd?’ Nee.

https://www.youtube.com/embed/vKR0os7Z5Og

Deutsche Bank #5 – ‘Shadow Banking” – Arno Wellens

https://www.youtube.com/embed/cpvqxzYu3_Q

ARTSEN COVID COLLECTIEF

https://www.youtube.com/embed/yt0Dta3Vt-g?list=PL53Ur58q5QzuYIrtncQIRXZbszKpWSS0h
(video kan niét gereproduceerd worden?!)

7 reacties

  1. Thanks René! Groetjes, Joost of Bitcoin (a.k.a. Joost van Buuren) – bijnaam gekregen van een andere lezer op Biflatie, waarvoor dank!

  2. Na Big Tech, Big Farma en Big Brother kan nu ook Big Banks onverwijld in het rijtje van supra multinationale machthebbers worden geplaatst. Big Tech bestuurt onze ict, Big Farma ons immuunsysteem, Big Banks onze financiën, en Big Brother is toezichthouder. De elementen voor de totalitaire NWO zijn zo ongeveer compleet. Doet u niets met internet, neemt u geen covid-vaccin en bent u financieel afhankelijk van het verzet dan valt u buiten het systeem. Tel uw zegeningen. Mist u 1 of 2 van bovengenoemde besturingselementen dan bent u tweederangsburger.

  3. De banken, overheid, multinationals zijn de Big 3 in de oude economie en zij doen er alles aan
    om alles wat tegen deze 3 ageert, te ondermijnen? Als zij daar lethargisch in blijven is dat hun verantwoordelijkheid! De Big 3 in de oude economie hebben niet door dat de integrale economie alleen te redden is als ze meedoen met de onvermijdelijke vooruitgang en meedoen met alle blockckain /bitcoin- altcoins technologie, die de huidige vooruitgang ondersteunen! Doen ze dit niet of op allerlei manieren dit proberen tegen te gaan, zal het onvermijdelijk zijn, dat de oude economie in deze transitie verloren gaat met alle gevolgen vandien. De Big 3 zijn bang om de financiële wereldcontrole te verliezen, terwijl de mensheid (vooral de jongeren) al genoeg kennis en volwassen genoeg is om de controle in de hand te houden! Om een metafoor van mij zelf te geven. Ik zat eind van de vorige eeuw nog op een IBM typemachine te te tikken, terwijl mijn medewerkers al met de computer werkten. Ondanks dat ik eigen baas was, raasde de vooruitgang letterlijk om mij heen, maar ik kon de oude vertrouwde typemachine niet verlaten! Dit is wat er nu in wereld gebeurd!! Hou vol Joost van Buuren, want er zal in deze wereld snel verandering (in positieve zin) komen en dan zal uw kritische artikelen in dank worden afgenomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: