Aangezien crypto’s een wereldwijd fenomeen zijn geworden, zou het gebruik ervan voor online weddenschappen vele voordelen en voordelen kunnen hebben. Dus hier is alles wat crypto valuta zou kunnen brengen aan de online sportweddenschappen scene.

Veel betere transacties

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van cryptovaluta op sportweddenschappen sites is dat de transacties veel voordeliger zijn. Voor deze transacties worden bijvoorbeeld veel minder kosten aangerekend dan voor een kredietkaarttransactie. Hierdoor kunnen gokkers aanzienlijk besparen. Bovendien worden opnames bij de meeste online weddenschapsites gedaan via bankoverschrijving, wat veel langer duurt om te verwerken dan een transactie met cryptocurrency, die bijna onmiddellijk zal zijn.

Veel veiliger transacties

Een transactie met cryptovaluta is niet alleen sneller, maar ook perfect beveiligd, wat niet het geval is bij een banktransactie. Maar zelfs als de transactie met cryptovaluta perfect beveiligd is, zijn de risico’s op oplichting nog niet verdwenen. Als u met een onbeveiligde site werkt, loopt u het risico dat u uw cryptovaluta naar de site stuurt en er niets voor terugkrijgt. Dus, voordat u een online weddenschap site kiest, moet u ervoor zorgen dat het veilig is, bijvoorbeeld als u in België woont, door ervoor te zorgen dat het een vergunning heeft van de Commissie Kansspelen. Dit is het geval voor vertrouwde websites zoals Bet777. Hier vindt u zelfs de meest interessante bonussen en het grootste aanbod in weddenschappen op topsport. Bookmakers zijn niet verplicht zich te houden aan regels of beperkingen die tot doel hebben de gezondheid van de gokkers en hun bankveiligheid te beschermen. In de meeste situaties is het niet aan te raden om te wedden op een site zonder vergunning, omdat u in geval van een geschil uw geld niet kunt terugvorderen.

Anoniem wedden

Wilt u wedden op wedstrijden in League 1, Premier League of Jupiler League zonder dat uw bankier het weet? Het is perfect mogelijk met crypto-currency. Het is inderdaad een vorm van betaling die garandeert dat u van volledige anonimiteit geniet. Dit komt omdat uw transacties gekoppeld zijn aan uw portemonnee, waar uw persoonlijke gegevens niet worden vrijgegeven. U kunt echter elke transactie traceren, aangezien elke transactie wordt vastgelegd in de blockchain.

Controleer wed site accreditatie

Hoewel wedden met cryptovaluta in veel landen, niet is toegestaan, moet je er ook zeker van zijn dat je dit veilig en legaal kunt doen. Als dit niet het geval is en u wedt op een site die geen vergunning heeft in het land waar u zich bevindt, bent u misschien niet volledig beschermd, vooral in het geval van oplichterij. Er bestaan ook goksites zonder vergunning, die veel meer alternatieven bieden voor uw transacties. Cryptocurrencies worden de facto veel gebruikt bij deze bookmakers. Dit gebrek aan regelgeving komt tot uiting in het inschrijvingsaanbod en de betalingswijzen.

Terwijl gereglementeerde platforms aan strenge beperkingen moeten voldoen om te kunnen bestaan, staan alternatieve weddenschapsites cryptocurrencies toe. Vaak gevestigd in Malta of Curaçao, de overgrote meerderheid van hen accepteren de volgende tokens:

– Bitcoin en Bitcoin Cash

– Ethereum en Ethereum Classic

– Litecoin

– Dogecoin

– Tron

Deze lijst is uiteraard samengesteld uit de belangrijkste cryptocurrencies op de markt. Bitcoin, Litecoin en Ethereum zijn goed voor de overgrote meerderheid van de transacties. Hun bekendheid en maturiteit zijn de voornaamste redenen voor hun alomtegenwoordigheid bij deze bookmakers.

Conclusie

Het gebruik van cryptovaluta om te spelen op online weddenschapsites is zeer aantrekkelijk en biedt veel voordelen, waaronder veiligere en snellere transacties, maar ook perfect anoniem. Het is echter een praktijk die momenteel in veel landen verboden is. Als u dan toch beslist om te wedden met cryptovaluta, doet u dat op eigen risico en hebt u misschien geen verhaal als er iets misloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: