De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies wereldwijd is naar een nieuw record gestegen van 36 miljard dollar. Vooral de afgelopen maanden schoot de totale market cap van crypto omhoog, zoals goed in onderstaande grafiek is te zien. Van de totale 36 miljard bestaat 21,5 miljard dollar uit bitcoin. Ethereum is goed voor 6,5 miljard en Ripple doet 1,9 miljard. Litecoin en DASH volgen op gepaste afstand met respectievelijk 800 miljoen en 675 miljoen dollar. Ook Vechain en Chainlink doen het erg goed en staan inmiddels ook in de top 100 Coinmarketcap. In totaal zijn er nu 716 verschillende cryptocurrencies volgens Coinmarketcap.

market cap crypto

26 reacties

 1. Op https://www.businessinsider.nl/een-nieuwe-crisis-dreigt-door-massale-pensioentekorten-en-nederland-ook-kwetsbaar/ “Een nieuwe crisis dreigt door massale pensioentekorten – en Nederland is ook kwetsbaar” lees ik dat 10 jaar na het begin van de kredietcrisis er een nieuwe financiële crisis dreigt, namelijk de pensioencrisis. Dit zal echt wel tot grote sociale onrust leiden wanneer pensioenen niet blijken te zijn dan wat men dacht. Zie ook https://www.businessinsider.nl/zorgen-om-pensioen-nederland-de-tikkende-bommen-zitten-frankrijk-italie-en-duitsland/ “Zorgen om pensioen in Nederland? De tikkende bommen zitten in Frankrijk, Italië en Duitsland”.

  1. Duitsland,Frankrijk en Italië hebben helemaal geen pensioenreserves, en daarom vanwege de vergrijzing de geplande omvolking door de tsunami van “asiel”zoekers.De nevenimport van duizenden bewapende jihadi’s is slechts een gevolg van een slecht bedacht en bestolen pensioenstelsel, dat lossen de paupers maar zelf op,anders” krijgen” ze natuurlijk helemaal niks.

   1. Op http://www.ad.nl/binnenland/stop-massa-immigratie-om-de-verzorgingsstaat-betaalbaar-te-houden~aae4b1cb/]http://www.ad.nl/binnenland/stop-massa-immigratie-om-de-verzorgingsstaat-betaalbaar-te-houden~aae4b1cb/ “‘Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'” het volgende:

    Je kunt maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen die op drift zijn geraakt. Je riskeert er sociale onrust mee als je ze binnenlaat. Je ziet nu al dat de budgetten voor de jeugdzorg en de ouderenzorg onder druk staan. Als een allochtone en een autochtone onderklasse tegenover elkaar komen te staan en hun pijn en onvrede kunnen niet meer met uitkeringen worden afgekocht, dan heb je een recept voor geweld. Zoals de socioloog Ruud Koopmans heeft aangetoond, zitten onder de islamitische immigranten bovendien veel mensen die het Westen haten. En die autochtone onderklasse en delen van de middenklasse zullen zich meer en meer gepiepeld voelen door politici en media, die het niets kan schelen wat er met hen gebeurt. Daar bovenop komt nog de katalysator van het moslimterrorisme. Je moet wel pessimistisch zijn.”

    1. http://www.westernspring.co.uk/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/

     ” In his book «Praktischer Idealismus», Kalergi explains that the citizens of the future “United States of Europe” will not be the people of the Old Continent, but a new mixed breed, the products of thorough and widespread miscegenation. He states that the peoples of Europe should interbreed with Asians and other non-White races, to create a multiracial population, with not clear sense of tradition or identity and therefore easily controlled by the ruling elite.”

    2. Typisch. Zou de migratie van na WO II kunstmatig opgelegd zijn? Als een kwaadaardig zaadje die wel moet leiden tot frustratie, willoosheid e.d.? Dat je vanuit het kunstmatig opgelegde politiek-korrekte-fascisme hier ook nog eens geen mening over mag hebben omdat je anders voor fascist/rascist wordt uitgemaakt? Gecreeerd door eerst heel veel geld te creeeren in de jaren 60 waardoor je inderdaad heel veel economische groei krijgt en vervolgens te zeggen: die toiletpotten worden inderdaad niet meer door de lokale bevolking schoongemaakt we hebben hiervoor mensen nodig uit andere landen. Is het kunstmatige opzet geweest om deze mensen juist uit ‘staphorst’-achtige landen te halen? Ik bedoel waarom juist die landen?

  2. ik heb zorgen om het sociale vangnet wat nu nog hebben in nederland. Per gemeente gaan ze het nu uitmaken wat jij eventueel kan krijgen aan bijstandsuitkering. Als een gemeente veel geld kwijt is aan bijv. jeugdzorg, asielopvang en dure salarissen van burgermeester wethouders en gemeenteraadsleden. Tsja dan kan het niet missen dat een bijstandsuitkering straks, vanuit een solidariteitsbijdrage, ook omlaag gaat.
   Zorgkosten gaan omhoog. Vegrijzing neemt toe ( we hebben geen tijd of en geen zin meer om kinderen op de wereld te zetten (dit zet wel weer een deur open voor immigranten want ja we komen handen te kort. Hoe paradoxaal is het?) Staatschuld neemt toe.
   Als de rente op staatsschuld met 1 % omhoog gaat dan is dit ongeveer 5 miljard euro (aanname 1 % rente nu op een staatsschuld van 500 miljard)
   230 miljard euro zijn de belastinginkomsten van de nederlandse overheid. Daar moet alles van betaald worden. Het bruto nationaal product van 600 miljard moet je gemakshalve vergeten. Als is dit wel de rekeneenheid. Ofwel 1% van het bruto nationaal product voor ontwikkelingshulp. En er wordt gezegd dat dit weinig is. Sorry maar ik vind het veel. 1 % van 600 miljard is 6 miljard euro. 6 miljard euro op 230 miljard is 2,6% van je belastinginkomsten. De rentelasten die nederland betaald zit tussen 6 en 9 miljard euro.

   1. Het lijkt wel een soort van permanente crisis waar we inzitten met soms ietwat minder crisis. Die veenbrand van een credietcrisis is nog altijd bezig. De huizenmarkt in nederland is aan het ontploffen op misschien nog wel een grotere schaal dan voor 2008. De rente kan voor nederland niet verlaagd worden. Ik zou zeggen ecb geef mandaat aan nederland aan de dnb om dit zelf weer te mogen bepalen. Of krijgen we net als de gemeenten nu (met gedelegeerde zorgtaken) straks het wel gedelegeerd om te mogen puinruimen voor datgene wat regeringen en ecb-besturen al jarenlang achterwege laten?
    Opzet en onopzettelijkheid ligt dicht bijelkaar.
    Doet men dit er nu om? Of is het onopzettelijkheid gebasseerd op onwetendheid.
    Laat me raden. De banksters gaan straks zeggen Ja maar jullie sluiten zelf die hypotheken af? Kunnen we anders dan? Zijn er alternatieven?
    JE stapt in op een woning van 200.000 euro voor 1 % netto rente. 1 jaar later is deze woning 300.000 euro waard. Rente nog steeds 1 %. Weer een halfjaar verder is de woning 400.000 euro waard. 1 % van 400.000 euro is 4000 euro aan jaarlijkse rentelasten. En weer 2 jaar verder de woning is 600.000 euro waard!!!! 1 % van 600.000 euro is 6000 euro aan jaarlijkse netto rente-lasten. Net zoveel als 3 % rente op een woning van 200.000 euro.

    Dan heb je dus mensen. (net als met beleggen) Die instappen (uitgaande van een rente van 1 %) die een woning kopen voor 220.000 240.000 (overbieden nu) en voila 280.000! 300.000
    Ofwel je hebt mensen met verschillende instapniveaus.
    Je studeert af. Mbo, hbo, universiteit. krijgt een salaris. Met dit salaris kom je niet eens meer in aanmerking voor die woning van 200.000 euro waar je 5 jaar geleden nog wel in aanmerking kwam. Zelfs met je salaris 10 jaar vooruit in de tijd kom je hier nog niet voor in aanmerking. Die ambitie voor huisje, boompje beestje en kinderen tsja die zet je dan wel even in de ijskast.
    En dan over 5 jaar het nieuwsbericht dat we migranten nodig hebben in verband met de vergrijzing die blijkbaar wel betaalbare woonruimte kunnen krijgen.
    Tsja dat is dan wel een risiko voor toekomstig ongemakkelijke gevoelens.
    Maar om nou te zeggen dat er opzet in het spel is?

    Ik bedoel die kredietkrisis is ontstaan door hypotheken te verstrekken aan minder kapitaalkrachtige mensen. Blijkbaar hoefden banken helemaal niet meer te voldoen aan eigen vermogen. (moet je nagaan een bank eist van een mkb-er om voldoende eigen vermogen aan te houden en iets te verkopen waarvoor markt is maar hebben zelf moeite om daar aan te voldoen) (men gebruikt het argument bij de banken van innovatie)
    In ieder geval wat mij opvalt het lijkt weer heel veel op hetzelfde als voor 2008 met die hard stijgende onroerend prijzen in nederland. Nu weet ik niet hoe dat in andere landen is.
    Wellicht hebben banken nu wel voldoende eigen vermogen om een nieuwe crisis op te vangen.

    Ik denk soms ook wel eens dat de huidige internationaal opererende banken niet echt meer zitten te wachten op de gewone man met een aantal duizend euro aan spaargeld of die mkb-er op bijstandniveau.
    De internationale geldstromen daar wordt het verdient. De werkenden met een modaal salaris of lager kost een bank alleen maar geld.

    ik ben benieuwd hoe het met die derivatencrisis gaat. Want de lehman-crisis in 2008 begon met hypotheken die door de minder kapitaalkrachtigen niet meer terugbetaald werden en waarvan sommige banken 10 x een putpremie ontvingen van een andere financiele instellingen. 10x een putpremie op een hypotheek van 100.000 is 10 x 100.000 = 1 miljoen euro dat vergoedt moet worden door de ontvanger van die putpremie.

    Volgens mij ontving lehman en a.i.d. (weet de naam niet meer) en andere financiele instellingen heel veel putpremies of leningen.
    En volgens mij is dit nu nog aan de gang.

    Weet een van jullie op dit biflatie forum hoe dit met nederlandse banken is?
    Zijn het putpremie betalers of putpremie ontvangers ten aanzien van wereldwijde verstrekte hypotheekleningen en andere leningen.

    Het verhaal van het najaar van 2008 was namelijk dat niemand precies wist wie nu die hypotheken op de balans had staan laat staan dat men precies wist wie nu verzekeringspremie had ontvangen van betreffende hypotheeklening en dus de gehele hypotheeklening moest vergoeden.

    Ik mag aannemen dat anno 2017 daar toch volledige transparantie in is om een dergelijke crisis als in 2008 te voorkomen.

    Volgens mij. Waar ik het net over had, noemt men dat de derivatenmarkt.

    Wil je het angelsaksische financiele systeem een beetje gebruiken, mag je eerst wel de financiele taal leren. Het lijkt er soms op dat we een nieuw toren van babel probleem hebben. Straks praten we allemaal engels op deze planeet maar kunnen we elkaar professioneel niet meer verstaan.

    Moet je bijvoorbeeld eerst de taal leren van de zelfsturende auto techniek voordat je auto mag rijden.

    Moet je eerst 2 jaar financiele taal studeren voordat je een lening mag afsluiten.
    Moet je eerst 2 jaar lang alle gemeentelijke verordeningen bestuderen en de lokale ambtelijke taal en zinsconstructie bestuderren voordat je ergens mag wonen.
    Soms lijkt het erop dat we het niet leuker kunnnen maken. Maar wel moeilijker om met elkaar samen te leven.
    Om dingen die in de basis simpel zijn verschikkelijk complex te maken.

    Weet u wat ik van deze ontwikkelingen krijg?
    levensdemotivatie en bijtijden keuzestress.
    en
    een gevoel van vernederd te worden waarvan je niet weet waar je het aan
    verdient hebt.

 2. De Zeven Zonden

  Er bestaan zeven hoofdzonden. Ze worden hoofdzonden genaamd, omdat ze aan de grondslag zouden liggen van vele andere zonden. De Zeven Zonden bestaan al heel lang, ze werden namelijk in de vierde eeuw al beschreven.
  Superbia – IJdelheid
  Avaritia – Hebzucht
  Luxuria – Lust
  Invidia – Jaloezie
  Gula – Gulzigheid
  Ira – Toorn
  Acedia – Luiheid

  De Zeven Deugden

  De Zeven Deugden zijn de tegenhangers van de Zeven Zonden. Een deugd is een goede eigenschap van de mens, volgens Plato kunnen Deugden aangeleerd worden.
  Prudentia – Wijsheid

  Iustitia – Rechtvaardigheid
  Temperantia – Matigheid
  Fortitudo – Moed
  Fides – Geloof
  Spes – Hoop
  Caritas – Naastenliefde

 3. Totale “waarde” crypto’s?

  De titel suggereert een dusdanige absurditeit dat ik ’t hier maar bij laat biflaten.

  “Waarde”

  Zeker, zeker.

  Zo, nu ik dit heb gezegd ga ik lekker een aflevering van Mindfuck kijken. Die had ik vorige week opgenomen.

   1. ook dat mindfuck verhaal, is een slap aftreksel van de mindcontrol experimenten die ze al tientallen jaren aan ons opdringen.. maar nu wordt 10 procent aan ons openbaar gemaakt in entertaninment.

    Wake up houts

    1. Nou, die man liet wel ff BTC 1243,- verdwijnen via Mt. Gox. Wel cool toch?

     Het einde van de farce is in zicht Mad. Knuffels uit Nederland.

 4. Who can and WILL break free of the bullshit?

  Biflatie is een kouwe domme site geowrden, met die nieuwe eigenaren.

  What are u gonna do about it???

  Helemaal niks.
  Morgen naar je slavenwerkje. De geldrukkers danken u.

  1. je ziet het vaker met overnamens mr madman. Ik heb laatst na zitten denken over het dagobert duck principe. Volgens mij als je zo rijk bent dan sta zelfs bovenaan in de geldscheppingspyramide. Moet je voorstellen. Van de goudvoorraad heb je 80 % in handen. Mits goud en afgeleide bankbiljetten en munten natuurlijke afgeleiden zijn van dit goud. Dan vloeit het geld altijd weer naar je terug. Mits je het in de vorm van leningen met rente in de markt zet. Het monopolie spel toont dit vrij eenvoudig aan en voor iedereen te begrijpen.
   Dit geldt ook voor overnamens. Geld maakt geld. Je hoeft er niets meer voor te doen. Je kijkt gewoon als een generaal (zoals in de tijd van napoleon) het veld in met een verrekijker en je ziet wat je eigen troepen aan het doen zijn alswel wat de tegenstander aan het doen is. (hiermee bedoel ik de 19e eeuwse manier van oorlogvoeren). Ofwel als je als multinational-generaal een leuke uitvinding ziet als bijv. de led-lamp dan produceer je gewoon wat overname-geld in de vorm van aandelen.
   Eigenlijks lees in jou feedback op dit forum dat biflatie.nl veranderd is doordat de originele eigenaar zich heeft teruggetrokken. Jammer. Je ziet het vaker dat de ziel van een bedrijf eruitgehaald wordt door een nieuwe eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: