Van gezondheidspaspoort naar groen paspoort: welkom in de nieuwe wereld orde

Hoe kun je neutraal een column inleiden als het onderwerp je zwaar tegen staat. Als je een moeilijk maatschappelijk thema wil bespreken dan moet je wel de feiten benoemen. Daarna kun je een eigen oordeel geven. Mensen zijn (gelukkig) verschillend en kunnen afhankelijk van hun leefsituatie een heel eigen beleving ervaren over beleidsmaatregelen. Het is maar hoe je in het leven staat. In het ouder-worden-proces kan een mens veranderen van mening en anders denken dan in z’n jongere leven. Hoe ouder, hoe wijzer.

Wie heeft de macht

Vanuit deze wijsheid voel ik mij een liberaal denker en dat vermeng ik graag met een stukje socialisme waarbij ik rechtvaardigheid en solidariteit, met een eerlijke verdeling van macht en goederen belangrijk vind. Zonder een sterke rol van de staat. Dit is mijn politieke opvatting. Vanuit die gedachte heb ik grote moeite met de huidige politieke ontwikkelingen. Ik vrees dat partijen niet begrijpen hoe de (mondiale) macht in elkaar zit. Ze hebben niets meer in te brengen. Getuige het feit dat door de komst van het coronavirus een pandemie is uitgeroepen die regeringen zo maar ineens de volledige macht in handen gaven. Wie zijn nu eigenlijk de machthebbers? Is dat de ministerraad o.l.v. de premier of is het een hoger echelon in de vorm van een Europese Unie, of nog meer mondiaal in de vorm van intergouvernementele organisaties zoals de VN, WEF, IMF, WHO, enzovoort. Als klein nederig landje wil je graag meedoen met de grote jongens, zoveel is wel duidelijk als we de beelden zien van onze ministers op de bijeenkomsten van al die belangrijke organisaties.

Volg de leider

Supranationale organisaties bezitten veel macht. Het lijkt er op dat regeringsleiders van kleinere staten als marionetten aan hun touwtjes dansen. Vooral wanneer belangrijke wereldse zaken spelen zoals een pandemie. Dan voelen instanties als de WHO en WEF zich belangrijk omdat beleidsregels in tijden van verbinding uniform moeten worden toegepast. Dat vereist een centrale aanpak met een centrale leiding. Regeringsleiders van democratische staten, en instituten zoals RIVM, die lid zijn van de VN, WEF, WHO en cs volgen de instructies op en stellen repressieve maatregelen voor in eigen land. Het is dan zaak om een noodwet af te kondigen om het parlement uit te schakelen. Teveel verzet tegen de maatregelen brengt de uitvoering in gevaar. Onder het ‘juk’ van een pandemie willen bange burgers graag de bevelen opvolgen als ernstig ziekte daarmee wordt voorkomen. Het is een kwestie van de juiste informatie via de juiste kanalen. De vraag rijst of de informatie correct is en of de mediakanalen onafhankelijk zijn.

Van 3.0 naar 4.0

In veel landen zijn de media afhankelijk van overheidssteun en zijn sommige omroepen  propagandakanalen van de overheid. Handig om op die manier de bevolking te informeren. Vooral in tijden waarin supranationale organisaties i.s.m. het kapitaal van Black Rock, Big Tech, Big Farma, enzovoort elkaar de hand toereiken om de wereld te redden van de ondergang. De ondergang aan een killervirus en de ondergang door oververhitting van onze aardkloot. Door de mens welteverstaan, niet het klimaat want het is de mens die het klimaat opwarmt. Hoe dan? Door de CO2-uitstoot van de Industriële Revolutie 3.0. Daarom moet in ijltempo de Industriële Revolutie 4.0 worden uitgerold. Zo snel mogelijk de energietransitie naar schone technologie om de klimaatdoelen van het WEF/VN te behalen. Niks mis mee, toch? Alleen moet het snel anders gaan we ten onder. Dan zijn drastische maatregelen gerechtvaardigd om het gedrag van losgeslagen energieverspillende burgers onder controle te krijgen.

Gratis

De toevallige pandemie biedt onze technocratische beleidsmakers een ideale mogelijkheid om via moderne controletechnieken burgers te controleren op hun gezondheid. Neem een injectie als bescherming met dank aan Big Farma. Voorkom besmetting en test iedere gezonde burger die weigert z’n zelfbeschikkingsrecht en vrijheid in te ruilen voor een injectie. Vaccins zijn gratis van de overheid met dank aan Big Tech die controletechniek inzet voor Big Brother. Nu we toch bezig zijn met de uitrol van gezondheidspassen is het moment daar om door te schakelen van het Corona-certificaat naar de “Groene Pas.” Dat is met oog op de toekomst als we de klimaatdoelen niet halen en we afgeremd moeten worden met onze vervuilende CO2-uitstoot. Verdien groene punten bij een snelle transitie en sta rood bij nalatigheid. Denk hierbij ook aan centrale bankgeld(CBDC). Dan is het wel zo handig om toegangscontroles verder uit te breiden door vaccinatie te eisen van iedere burger die zich vrij wil bewegen. Hier gaat het niet meer alleen om gezondheid.

Groene Pas

Gezonde mensen worden gedwongen een injectie te nemen om bijvoorbeeld aan het werk te kunnen of levensmiddelen in te slaan in de supermarkt. Iedereen die wenst deel te nemen aan het openbare leven zal een spuit moeten halen. Daarmee wordt je opgenomen in de overheidssystemen als ‘gezonde(gehoorzame) burger’ die “vrije” toegang krijgt tot openbare voorzieningen. Zonder spuit, er niet meer uit. Hooguit een wandeling of een zitje op eigen terras of balkon. Dat noem ik vrijheidsberoving, punt uit. Geen discussie mogelijk. Lezers hier zullen zeggen dat dit niet speelt in Nederland. Nog niet, maar wel in Italië, een ‘bevriende’ EU-lidstaat met Draki(voorheen ECB) als minister-president, hoe toevallig. Daar zijn enorme protesten gaande tegen invoering van de repressieve Groene Pas. Niet gezien op de NL-media? Zoek dan de beelden op Twitter en Telegram. De kleur van de groene pas is bewust gekozen. Net als met onze gezondheid zijn wij ook begaan met het klimaat. Wat hebben we aan een goeie gezondheid als ons leefklimaat naar de knoppen gaat. Zo zal de simpele uitleg zijn van WEF, VN, WHO en cs. Even gas terug, het is voor de toekomst van onze jongeren. Ach, ik heb makkelijk praten, ik heb al een paar jaartjes AOW.

 

GW

8 reacties

 1. Als de regering vindt dat de rechterarm gestrekt onder een hoek van 45% omhoog houden het virus tegenhoudt en het klimaat gaat redden zal de meerderheid volgen.

 2. ‘Hoe ouder, hoe gekker’, wordt ook soms geroepen. Of: ‘Wordt je ouder, dan wordt je niet beter, maar ook niet slechter, maar wel steeds meer jezelf”.

 3. Waarde Gerrit : Try “CFR” of “Lucifers Tr”… ehhh “Lucis Trust

  (ipv al die “front operations” als “VN, WEF, IMF, WHO” )

  Verwacht echter NIETS van eventuele Nederlandsche teksten daarover.

  Because Holland is an Intellectual Desert.

 4. Geachte Gerrit,

  Er is totaal geen sprake van een pandemie dat is gewoon verzonnen.
  Dodelijke ziekte covid met een overlevings kans van ca 99.85% , gewone
  griep is nog dodelijker overlevings kans van ca 99.84 %. Nu nog steeds
  is deze zgn griep pandemie niet geisoleerd dus men kan deze covid niet bewijzen. Te lezen op de amerikaanse CDC site. Maakt niet uit zet gewoon deze gifspuit bij iedereen. Neen hier is heel wat anders aan de hand met deze corona cult waar het steeds meer op lijkt. Mensen die rondlopen met een niet werkende en nutteloos slavenmasker. De economie is volledig kapot en de reset is een mooi woord voor een globale totale ontmanteling van de huidige economie waarbij men inzet op de populatie als een grote oplossing.

  Deze Co2 hoax zelfde verhaal. In de atmosfeer zit maar 0.04% Co2 , ca 79% stikstof en ca 21% zuurstof. Onmogelijk dat zo,n percentage van Co2 zo,n
  invloed heeft. Er zit gewoon een verborgen agenda achter uiteraard weer
  de populatie.

  CO2 is geen vervuilende stof, maar voedsel vr planten, groenten en bomen. 1) CO2 in lucht = 415 ppm (=0,04%) 2) CO2 in bier-cola-bruiswater = 6000-8000 ppm 3) CO2 in ademstoot = 40000 ppm Tja, feiten zoals ze zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.