Verander nu vrijwillig… voor u verplicht moet veranderen

14

De econoom en schrijver Chris Martenson waarschuwt dat de komende 20 jaar helemaal anders zullen verlopen dan de voorbije. Een enorme transfer van welvaart zal nog plaatsvinden en daar kunt u maar beter op voorbereid zijn. Ondertussen worden diverse Bubbels verder opgeblazen tot… de Grote Klap onherroepelijk zal volgen. Vier praktische adviezen zullen u helpen de komende stormen te trotseren.

live-different1

Chris Martenson van PeakProsperity.com is econoom, trendvoorspeller en schrijver, meest bekend van zijn boek CRASH COURSE. Hij wil burgers opvoeden, aanleren, adviseren en ditmaal ook dringend: waarschuwen. De volgende 20 jaar zullen er heel anders uitzien dan de voorbije 20 jaar…

Door het huidige fiscaal en monetair beleid – in de VS maar ook in Japan en Europa – zal een gigantische hoeveelheid welvaart getransfereerd worden; en dat is nu al bezig. Onze levensstandaard is niet verzekerd en niet blijvend voor de toekomst. De energiekost zal de grootste uitdaging zijn waarmee de wereld zal moeten omgaan.

Lees verder op Goud-Portal.nl