De econoom en schrijver Chris Martenson waarschuwt dat de komende 20 jaar helemaal anders zullen verlopen dan de voorbije. Een enorme transfer van welvaart zal nog plaatsvinden en daar kunt u maar beter op voorbereid zijn. Ondertussen worden diverse Bubbels verder opgeblazen tot… de Grote Klap onherroepelijk zal volgen. Vier praktische adviezen zullen u helpen de komende stormen te trotseren.

live-different1

Chris Martenson van PeakProsperity.com is econoom, trendvoorspeller en schrijver, meest bekend van zijn boek CRASH COURSE. Hij wil burgers opvoeden, aanleren, adviseren en ditmaal ook dringend: waarschuwen. De volgende 20 jaar zullen er heel anders uitzien dan de voorbije 20 jaar…

Door het huidige fiscaal en monetair beleid – in de VS maar ook in Japan en Europa – zal een gigantische hoeveelheid welvaart getransfereerd worden; en dat is nu al bezig. Onze levensstandaard is niet verzekerd en niet blijvend voor de toekomst. De energiekost zal de grootste uitdaging zijn waarmee de wereld zal moeten omgaan.

Lees verder op Goud-Portal.nl

14 reacties

 1. Word zoveel mogelijk schulden-vrij
  Werk aan uw eigen leefomstandigheden: op het gebied van voedselvoorziening, energievoorziening, persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden.
  Koop goud en zilver. Goud als monetair metaal en zilver omdat het opgebruikt wordt; beide zullen u nog veel plezier verschaffen.
  Wees erg voorzichtig in de beurs: beleg defensief en selectief, in zogenaamde Dominators – bedrijven die altijd zullen blijven bestaan en winst maken – maar vooral bedrijven in de natural resources sectoren als water, voedsel, alles waar een mens niet zonder kan.

  gut o gut o gut….

     1. @Madman

      Vaag verhaal dit. ROM, virus ??? Geen flauw idee hoe populair de C64 nog is anno 2013 en wat voor internet hardware ervoor wordt ontwikkeld. Een grap ? Leuk om te lezen, dat dan weer wel.

 2. Het is lastig om maanden lang een ounce zilver voor $18,- te verkopen als je voor het opgraven $19,- aan olie nodig hebt. Of olie verkopen voor steeds waardelozer wordende dollars; het Huis Saud vraagt straks goud voor olie.

  Gelukkig zijn er overheden die straks de prijzen bepalen, want vraag & aanbod is een economisch fabeltje.

  /sarc

 3. Chris Martenson heeft meerdere video’s op youtube staan, hij is een van de weinige mensen die vooruit kijkt. vooral de uitleg over economie in wiskunde/statistiek is heel sterk

  veel veranderingen zijn mogelijk, alleen al met het minder verbruiken van energie is winst te behalen, snelwegverlichting uit aangevuld met speciale wegmarkering, kantoorpanden op 18 graden ipv 20-24, alles binnen een straal van 6 km met de fiets, locale producten kopen, alles waar mest is kan worden aangepast om biogas op te wekken; het riool/megastallen, mensen met een tuintje kunnen kruisbessen/rode bessen/bramen planten, weinig onderhoud veel fruit. ipv kant en klare limonade neem je siroop, scheelt weer verpakking, het concept van de glas en papierbak uitbreiden voor een plasticbak/metaalbak

  er is zo veel mogelijk, maar zo lang mensen kunnen kiezen voor gemak of moeite dan kiezen ze voor gemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: