De huidige concentratiekampen waar niemand het over heeft

Terwijl we hier jaarlijks de bevrijding vieren van de Duitse bezettingen, en de kinderen op school leren welke bizarre tijden zich hebben afgespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog, beseffen maar weinigen dat er nog steeds concentratiekampen bestaan waar minstens 200.000 mensen een verschrikkelijk leven leiden.

Noord-Korea doet zich in de regulieren media voor als een voorspoedig en machtig land, maar wat de buitenwereld niet mag weten zijn de nu thans bestaande concentratiekampen waar schuldige en onschuldige mensen een ‘heropvoeding’ ondergaan.

Leider Noord-Korea neemt ’t niet zo nauw met mensenrechten

De gevangene, meelstal onschuldige mensen die zijn opgepakt wegen het overtreden van een wet door een familielid, mogen zich jarenlang kapot werken, meestal tot hun dood, worden gehersenspoeld, leven apart van mede familie gevangen en zien recht voor hun gezicht toe hoe lichte overtredingen worden bestraft met de dood. Jongeren groeien er op zonder te leren en voelen wat liefde betekent. De meeste gevangen mogen in dergelijke concentratiekampen de rest van hun leven uitzingen.

Ontsnappen word direct bestraft door neergeschoten te worden, ook als blijkt dat je andermans ontsnappingspoging verzwijgt. Mensen die in het kamp geboren worden weten niet beter en geloven dat de samenleving buiten het kamp precies zo is – zij overwegen niet eens een ontsnapping. Geboren gevangenen worden dom gehouden – zij weten niet eens wat Amerika is. De grootste groep gevangen bestaat uit kinderen en kleinkinderen waarvan de ‘genen’ geherstructureerd dienen te worden wegens de overtredingen van een ouder of grootouder.

Through hunger you will repent

Executies worden verplicht bij te wonen. Onderdeel van het psychische controlemechanisme. Er heerst altijd honger onder de gevangen terwijl ze hard werk verrichten. Het eten van ratten en insecten behoort er niet tot de uitzonderingen. Er zijn nauwelijks bewoners in deze concentratiekampen zonder littekens. Voor het minst geringste ondergaat men keiharde mishandelingen.

Waar blijft hún bevrijdingsdag?

Zal er ooit een bevrijder opstaan die, zoals in de Tweede Wereldoorlog, dergelijke verschrikkelijkheden tot een eind zal brengen? Wie durft een land met een meedogenloze leider in het bezit van massavernietigingswapens aan te pakken? Bestaat er een tactiek, maar blijven we toekijken of is ook het Westen bang voor de macht van Noord-Korea?

20 reacties

 1. Weer een conclusie vanuit bedrog.
  Wanneer ga je eens van de echtheid schrijven, ricardo?

  “All great things must first wear terrifying and monstrous masks in order to inscribe themselves on the hearts of humanity.”

  Friedrich Nietzsche

  Wanneer ga jij ook eens echt nadenken, ip van uit je winstbejag directeur positietje. T is niet zo moeilijk.
  Beetje loslaten en zo.

  https://www.youtube.com/watch?v=krRvTLgSR9Y

  Moeje zelf weten, anderen veranderen heb ik al opgegeven, hell wat, ik kan mezelf niet eens veranderen

  1. En trouwens , als je wacht op de verlosser. Jezus is een goeie.

   en allah, en enige andere godheid.

   Kijk in jezelf moatjen, en wat doe je zelf om je geweten na te leven?
   We hebben t allemaal bij onszelf te zoeken.
   Onze acties en onze gedachten, en vooral de intentie ervan.

   Steek t niet op een ander. Moed en daden man.

     1. Een geboren parasiet, met uitkering, heeft bij iedere schep in de grond ook nog kritiek op de Nederlandse samenleving.
      Je bent net zo een dief als die vet-nekken van de Nederlandse samenleving.

   1. “En trouwens , als je wacht op de verlosser. Jezus is een goeie.

    en allah, en enige andere godheid”.

    Twee en andere godheden, waar zet je nu eigenlijk je kaarten op in dolende mens.
    Praat geen wartaal, maar bepaal een duidelijke richting.
    Je bent een misleidend wezen, minder misleidend dan je vriend Mad.

    Probeer anderen niet in verwarring te brengen, omdat je zelf nog steeds richtingloos bent.

  2. Wat moeten wij met al die achterhaalde tijd videootjes?
   Wil niet zeggen, dat sommigen geen goede boodschap verkondigden.

 2. De mensen, hedentendage, zijn gehersenspoeldde lafbekken,met net genoeg moed om wat te typen op blogs en forums.

  De elite lacht zich suf, en doet met de lafbekken wat ze willen.

  Ik lach er maar om, wat kan ik anders doen. Ik heb mogelijkheid om te overleven wanneer t misgaat.
  Zeg me, wat moet ik doen in mijn positie?
  Ik kijk t aan, pak mijn buks en schiet een paar vogels. Ik stuuk een vuurtje en braad ze. Drink wat water uit de rivier en mijn dag is weer goed.

  Lieve mensen, word toch eens wakker.

 3. Noord Korea heeft interneringskampen en de NATO dus ook Nederland bombardeer in het midden Oosten maar ook elders als de baas VS erom vraagt weerloze burgers en overal elders op de wereld.
  Het is elk mens om zelf te oordelen wat erger is.
  De westerse wereld is zo overtuigd van hun gelijk dat zij in 2020 de Olympiade in Tokio laat plaats vinden terwijl ca. 100 tot 150 ervandaan er nucleaire straling vrijkomt ter grote van 500 sivert en dat nog 40 jaar lang minimaal.
  Dit zijn uitingen van mensen die denken dat wat zij doen zo geweldig is.

 4. Welja Richard,

  Waar d’aap is geconditioneerd
  Haar vrijheid opoffert aan’t geheel
  Van geld, media en geloof
  Waant het zich in de stal
  Waar ik preek en beloof
  Dat uw melk zal bijdragen
  Aan het bedrog en verval

  Loser

 5. beste Richard,

  Ik weet niet of je wat geschiedenis ooit hebt gelezen laatste 100 jaar. Ik zal je paar voorbeelden geven de slachtpartijen in Rusland met de joodse/communistische revolutie in oa de Gulags (40-60 miljoen slachtoffers), china met de grote sprong voorwaarts 60-80 miljoen slachtoffers,
  na de tweede WO verdrijvingen in het duitse rijk van een kleine 12 miljoen en laten verhongeren van Wehrmacht soldaten
  in giga kampen 3-4 miljoen slachtoffers, gegraven mag daar op die plekken nog altijd niet. Ooit van de koreaanse oorlog, Cambodia, Vietnam gehoord! Dan laatste jaren Iraq, Lybie, Yemen, Syrie etc
  die het westen “bevrijd” hebben. Nee uiteraard in Noord Korea is er van alles mis maar het vrije
  westen heeft de wijsheid in pacht en moraal gelijk! Het is echt beter dat je het hele spectrum er eventjes bij neemt. WO II kwam er niet zomaar, WO I lees daar eens wat over en welke lieden/landen deze perse wilden voeren. Je komt uit bij een klein groepje satanisch banksters
  die zich pervers verschuilen achter de door hen gekochte marionetten. Onze geschiedenis is getekend door een uitermate eenzijdige belichting van de geschiedenis: typische van de winnaar schrijft de geschiedenis. Helaas is de gem kaaskop zo gehersens spoeld dat ie het zelf niet eens meer doorheeft.

  Mike King schrijft er duidelijk over .

  http://www.tomatobubble.com/id1107.html

 6. Vooral christenen worden daar in Noord-Korea zo zwaar vervolgd en opgesloten in zulke interneringskampen. Zie https://www.opendoors.nl/vervolgdechristenen/ranglijst-christenvervolging/landenoverzicht/noord-korea/ Zal mij niet verbazen dat er hier in Europa in het geheim ook zulke kampen opgebouwd aan het worden zijn.

  Noord-Korea is ook wel satans proeftuin voor de Nieuwe Wereld Orde onder schrikbewind van de antichrist die vanuit Europa aan de macht zal komen.

 7. De meeste ellende in de wereld met veel doden iedere dag is toch wel een product van de handel en wandel van het rijke westen vanuit hun onterechte superieure gedachtegang. De “schurkenstaten” worden dagelijks in het kwade daglicht gezet om onze terreuracties te rechtvaardigen. De miljoenen vluchtelingen , water en hongersnood zijn een gevolg van het Westerse superieure financieel systeem dat koste wat het kost alles uit de kast haalt om groter en groter te worden en te blijven.. Verstoorde ecosystemen als gevolg van de grondstoffen honger van het westen , Grote gebieden worden leeg en vernield achtergelaten met weinig kans op leven voor de zittende bevolking. Zet je rose bril is af Richard..
  Onze democratisch gekozen leiders hebben meer bloed aan hun handen dan al de sprookjes dictators bij elkaar…

 8. N-korea is een proxystaat van China, maar dus ook van Japan,z-korea en de VS.Aan vier kanten is nml een gigantische militair industrieel complex gelegerd, een ideologisch kruidvat in een satanische arena,te kostbaar om op te heffen.Juist daar worden de komende handelsoorlogen beslecht, n-korea is slechts het onderhandelings platvorm,maar wel zeer explosief met een halve gare Kim Oen, what is in a name.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: