Toch wanneer we ´onze ‘experte in macro economie, beurzen, goud, bitcoin en wat al mogen geloven. Madelon Vos dus, want het is haar die we vandaag weer eens het podium geven. Dat doen we altijd met veel plezier, en we merken aan ons publiek (haar publiek) dat de lezers/kijkers dit ook op prijs stellen. Juffrouw Vos wordt almaar populairder, en terecht ook. Weinigen, en zeker van die jonge leeftijd, zijn zo gedreven, zo verknocht en zo gepassioneerd in beurs & beleggen als zij. Op een paar maanden heeft ze zowat de helft meer abonneees erbij gekregen voor haar YouTube kanaal. Terecht! Gelijkgestemde geesten zoeken mekaar op mogen we wel zeggen, en ik weet wel niet alleen voor mezelf te spreken. Tevens bewonderen we haar manier om vaak moeilijke onderwerpen danig te verhelderen. Eenvoudig en in mensentaal te verwoorden. Zonder simplistisch te worden, toch, of te kort door de bocht te gaan. In een half uurtje ben je weer helemaal bij, dus wat let u…?

Glazen bol

Een V-vormig herstel, een L-vormig of zelfs géén herstel tout court? Eerder een recessie, depressie, met deflatie zo ver het oog reikt? Maar evengoed en talrijk zijn de stemmen die zweren bij inflatie, hyperinflatie zelfs, die de wereldeconomie de spreekwoordelijke das zal omdoen… De meningen, opinies, analyses en berekende toekomstperspectieven zijn enorm verscheiden en uiteenlopend. Maar niemand die de befaamde, zo gegeerde glazen bol in zijn bezit heeft. Madelon: hoe ziet u de dingen evolueren? ´De economie lijkt op te krabbelen, maar niets is wat het lijkt. Onderliggend begint het nu pas te borrelen. In deze video kijken we naar de economie en leggen we de mankementen bloot. De conclusie: Eigenlijk valt of staat alles met het beleid van de centrale banken. Dit heeft namelijk direct effect op ‘asset inflation’ zoals ze dat dan zo mooi noemen. Hogere prijzen op de aandelenmarkt en de huizenmarkt.´

Eén reactie

  1. Zolang de consument de hand op de knip houd stort alles van zelf in. Daar hoef je geen hogere wiskunde voor gestudeerd te hebben. Het geld van de centrale banken komt toch niet bij de consument te recht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: