Video: SNS en de rol van De Nederlandsche Bank

Via: NOS.nl

Eén reactie

 1. Ik hoorde gisteren éên zin van deze blonde dame gisteravond bij Nieuwsuur.
  Met betrekking tot het SNS debacle: ” De Nederlandse Bank zat er bovenop” ??????

  Dat is natuurlijk gelul van een blondje. Zat de Nederlandse bank er ook bovenop met TOELATING van de DSB bank en het toezicht daarna.?????
  Deze schone dame, tevens eurofiel, zit tot haar nek in het complot tegen het volk. Ik heb me menigmaal geergerd aan steeds veranderende inzichten ( niet verwarren met voortschreidend inzicht ajb ).
  Zelfs als het waar was dat DNB haar werk heeft gedaan, dan is duidelijk aangetoond dat de toezichtsfunctie geen fuck voorstelt.
  Dat lijkt mij een onontkoombare conclusie. Sorry, lijkt me duidelijk.
  Nee, de waarheid is dat DNB door de k-elite geinstrueerd wordt en helemaal NIETS eigenstandig durft. Het zijn gewoon een stelletje lafbekken zonder mening. Zo’n lafbek is ook Dijsselbloem, die het niet aandurft om die falende bankbestuurders serieus aan te pakken.
  Om de terechte kritiek op bovenstaande meteen te pareren, moet ik er even bij zeggen dat angst niet het juiste woord is, want ze willen niets goed doen omdat ze ‘onderdeel’ zijn. Ik vertel e.e.a bewust op een manier dat het tegelijkertijd iets doet met de mensen die nog NIET zo ver gevorderd zijn, dat ze WETEN dat er sprake van een samenzwering.
  Ik weet niet of dit begrijpelijk overkomt.
  Beste mensen er gaar NIETS veranderen, zolang we met zaagselkoppen als Rutte, Samsom, Distelbloem opgezadeld zitten. Deze betekenisloze individuen hebben maar één ambitie ( geen ideaal ) en dat is MACHT. Verder HELEMAAL niets.
  De meeste mensen, ook de hypocriete burgertjes die nu boos zijn, durven, gezagsgetrouw als ze zijn, niet massal NEE te roepen. Ze zijn niet blij, maar begrijpen nog niet dat het signaal om SNS failliet te laten gaan een begin zou zijn op weg naar een andere menatlitiet. En gaan een volgende keer weet braaf op de vvd of pvda stemmen, en daarmee het financiële beleid gewoon weer steunen.
  Wie nu nog niet begrijpt dat het de mentaliteit van de elite ( vooral bij de banken ) is die de maatschappij vergiftigd en kopat maakt is een hopeloos geval. Nu moet je echt inzien dat het evident is dat failliet laten gaan hegeen is dat er had moeten gebeuren. En dat het DUS zo is dat de politiek een andere agenda heeft ( weet je wel, zijn er onderdeel van … )
  En dat zovelen nu nog slapen is een hele harde vloek waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: