Vooruitblik 2022: dag virus, klimaat kom er maar in

Traditiegetrouw passeren aan het einde van een kalenderjaar de jaaroverzichten en vooruitblikken de revue. Een cabaretier moet ons vermaken op Oudejaarsavond. De Top 2000 presenteert weer dezelfde nummers als voorgaande jaren in andere volgorde en in het jaaroverzicht van het NOS-Journaal zijn Mark en Hugo de hit van het jaar. Leuker kunnen we het niet maken.

Digitale kolder in de polder

Met mijn terugblik ben ik gauw klaar, dat wil zeggen met dat virus heb ik het helemaal gehad. Kan het C-woord niet meer aanhoren. Behalve dat ik die ‘griep’ zonder medische hulp, en wat voor medicijnen dan ook, met mijn eega heb doorgemaakt heb ik schoon genoeg van al die beperkende maatregelen. Naast wat beeldschermwerk trekken wij er af en toe op uit om onze lichamelijke conditie op peil te houden. Belangrijk voor je afweersysteem. Samen ploegen we door heel Nederland zonder kilometers te registreren. Daar zijn wij niet van. Geen teller op de fiets en geen accu. Alleen onze telefoon waarop Google de weg wijst als we verdwaald zijn. Midden op de hei of op een bankje in het bos, de mobiel trilt er lustig op los. Genieten van de stilte in de natuur maar wel gedigitaliseerd. Geen uitvouwbare kaarten maar wel met navigatie in je kontzak. Soms een fotootje naar familie of vrienden op afstand, of we ontvangen een sms-je dat tante Truus is bevallen van haar kanarie. Digitale kolder, allemaal via de mobiel.

Tijd voor een spaarkaart

Tegenwoordig gebruikt de samenleving de smartphone ook voor de nodige controles. Mooi toch? Vooral in een gezondheidscrisis als de overheid met restricties en vaccinaties ons uit de crisis wil helpen. Een groen vinkje op je telefoon is een uitkomst als je ergens naar binnen wil waar men zich veilig moet voelen. Zonder besmet te worden door ongevaccineerde bezoekers die normaal kerngezond zijn. Controle apps, een prachtige uitvinding van Big Tech alleen jammer dat Big Farma

steken laat vallen met de productie van vaccins die snel hun werking verliezen. We zouden bij het bereiken van kudde-immuniteit door vaccinatie en met de antistoffen van genezen personen weer normaal gaan leven, zo was ons beloofd. Maar wat we zien is dat de overheid onze gezondheid controleert en voor een volgende virusvariant de samenleving opnieuw heeft dicht gegooid totdat iedereen een volgende spuit heeft gehaald. Hoog tijd voor een spaarkaart met extra bonus op de boosters.

Angstkaart

Het klonk vaak complotterig als je schreef over de Grote Drie maar na 2 jaartjes gezondheidscrisis wordt duidelijk hoe Technologie, Farmacie en Overheid samenwerken. Onze gezondheid kan worden gecontroleerd ten behoeve van onze veiligheid; ten koste van vrijheid maar dan heb je toch wat. Ga je dood dan heb je niets. Harde woorden om over na te denken. Met slaafs gedrag krijg je een nieuwe dag. De slimme burger krijgt het technocratisch spelletje langzaam door. We verkeren in een transitietijdperk, ook wel de 4e industriële revolutie genoemd. Kijk even naar de Agenda 2030 van het WEF. Tweede Kamerleden buigen zich tijdens het kerstreces over de briefwisseling tussen het WEF en leden van de Ministerraad. Eindelijk wordt duidelijk dat de globalisten van het WEF ministers van nationale regeringen in de zak hebben. Elitaire globalisten trekken aan de touwtjes. De enige manier om soevereine staten onder bewind te krijgen is om burgers bang te maken voor gevaren van buitenaf. De angstkaart is getrokken. Maak burgers bang voor een dodelijk virus, zoiets als ebola. Angst laat zich makkelijk leiden. Als burgers vertrouwen in de overheid, farmacie en technologie vanwege hun inzet met mondiaal vaccinatieprogramma en aanverwante maatregelen dan trek je de volgende angstkaart. Toevallig was er al paniek vanwege de opwarming van het klimaat. De opwarming is fataal en de mens is schuldig, dus reden genoeg om repressieve maatregelen te accepteren. Het Klimaatakkoord kost wat, maar dan krijg je ook wat. Wind- en zonenergie, schone auto’s en fabrieken. Goed voor het milieu maar ook om ons te behoeden voor ondergelopen Nederland.

Stand van het klimaat

Natuurlijk willen we een schoon land en 4 seizoenen met zomer- en winterkleding maar om te voorkomen dat we liggen te luibakken in een aanhoudende hete zomer moeten we er aan geloven. Kost wat maar dan krijg je ook wat. Voor de energietransitie zijn biljoenen eurootjes nodig en dat geld kan niet gratis gedrukt worden. Er ligt een klimaatagenda en er ligt een Agenda 2030 met 17 SDG’s van het WEF die toevallig parallel lopen. Vervelend genoeg lopen we ver achter om de duurzame ontwikkelingsdoelen van VN/WEF tijdig te bereiken. Dat vraagt om maatregelen. Toevallig zitten we nu in een lockdown en weten we waarom. Het is voor lijfsbehoud, wen er maar aan. Via de media worden we systematisch geïnformeerd over de stand van het klimaat en voorbereid op nieuwe maatregelen die onze vernietigende uitstoot moeten beperken. Eerst moet de “pandemie” onder controle zijn. Daarom flink boosteren maar houd afstand want iedereen draagt het virus over. Iemand mag het mij uitleggen want ik snap er geen hout meer van. Na een aantal jaren wordt een virus door mutaties minder virulent en endemisch, toch?

Minder, minder, minder

In de komende jaren gaan we van een gezondheidscrisis naar een klimaatcrisis volgens de wet van de geleidelijkheid; conform een verheerlijkt plan van wereldverbeteraars die een slimme agenda hebben opgesteld. Dat zijn de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen die van de wereld een betere plek moeten maken in 2030. We gaan naar 2022, dan hebben we nog 8 jaar te gaan waarin de achterstand in de energietransitie moet worden ingehaald. In buurland Duitsland worden deze winter versneld 10 kolencentrales en 3 kerncentrales ontmanteld. De bevolking is gewaarschuwd en

houdt stilletjes rekening met uitval van centrale verwarming, pinbetalingen, winkelsluiting enzovoort. Er wordt vooraf angst gecreëerd, een ideale positie voor Big Brother om het volk onder controle te houden. In de huidige gezondheidscrisis hebben we geleerd hoe dat werkt. Ons wachten beperkingen op energiegebruik, zowel in huis als met woon-werkverkeer en uiteraard auto- en vliegvakanties. Het gaat om minder CO2 dus moeten we (consu)minderen totdat in 2030 de energietransitie gereed is. We leren nu al om te gaan met minder bewegingsvrijheid.

Voorbereiden

We schakelen geleidelijk over naar de volgende crisis, voor eigen lijfsbehoud. “Het gaat om onze gezondheid en behoud van moeder aarde,” zo zal de overheidspropaganda via de massamedia klinken. Met deze emotionele prikkels worden we door een nieuw “fris kabinet” geconfronteerd om ons rijp te maken voor nieuwe vrijheidsberovingen. We nemen geen risico meer, niet met gezondheid, niet met onze planeet en ook niet met ons geld dat dreigt te verdampen door inflatie. Daarom omarmen we de controlemiddelen van Big Tech, de experimentele vaccinatietechnieken van Big Farma, de noodwetten van Big Brother en bereiden we ons voor op de aanstaande CBDC(Central Bank Digital Currency) van de ECB. Redden we de euro en vereren we de grootheidswaanzin van corrumperende elitaire machten. Of dit mooie vooruitzichten zijn aan het einde van een verloren jaar mag iedereen zelf bepalen.

Een voorproefje: op 5 januari a.s. staan er 3 wetsvoorstellen van het Ministerie van VWS(ingediend op 22 november 2021) op de agenda:

1. Tijdelijke wet differentiatie coronatoegangsbewijzen (2G)

2. Tijdelijke wet verbreding inzet CTB

3. Wijziging van de wet publieke gezondheidszorg wegens het schrappen van het instemmingsrecht van medezeggenschapsorganen bij de inzet van CTB in het beroepsonderwijs en het hoger onderwijs

We doen het voor een ander

Geen voorstellen om vrolijk van het nieuwe jaar in te kijken. Zouden onze volksvertegenwoordigers deze wetsvoorstellen weg stemmen? Je zou het bijna vergeten, het is in ons belang natuurlijk. Voorgesteld door een hoger echelon, een clubje ondemocratische globalisten die het beter weten dan de burger omdat ze op een hoger niveau denken. Wanneer gaan we inzien dat de afstand tussen burgers van autonome landen en de bestuurders van supranationale organisaties ver van elkaar verwijderd is? Wanneer worden we weer een WAP? Die Wakkere Autonome Persoon die zelfstandig denkt zonder bemoeienis van bovenaf en weer zelf beslist over zijn leven. Laat dat een wens zijn voor het nieuwe jaar. Tot slot een gewaagde voorspelling: “er komt een verbod op kerstverlichting in december 2022 ter voorkoming van stroomuitval. We doen het voor een ander.”

GW

12 reacties

  1. Niemand Gerrit, niemand!

   De massa lijdt niet aan de Covit, maar aan een Coma!

   En daar zal deckomende jaren geen verandering in komen, pas als het te laat is en dan is het te laat!

 1. Nummer 3 is wat minder bekend (veel mensen werken immers niet in het onderwijs, maar hun kinderen zitten bijv. wel op school)
  3. Wijziging van de wet publieke gezondheidszorg wegens het schrappen van het instemmingsrecht van medezeggenschapsorganen bij de inzet van CTB in het beroepsonderwijs en het hoger onderwijs

  Volgens mij betekent dit dat vakbonden en ondernemingsraden gewoon ondemocratisch (dus fascistisch) uitgesloten worden.

  1. Klopt! Bij gevaarlijke dreigingen moeten snelle besluiten worden genomen. Een democratische inbreng van meerdere partijen hindert een snelle invoering van maatregelen. Zolang de (tijdelijke?) Noodwet van kracht blijft vertoeven we in een medische dictatuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: