Oorlog is, hoe vreselijk het ook is om vast te stellen, populair. In het bijzonder in de Verenigde Staten. Het leidt de burgers af van hun dagelijkse besognes en problemen. Het verenigt ze in een misplaatst soort nationalisme, en dat komt politiek Amerika prima uit. Het laat het militaire apparaat ook toe haar nieuwste dodelijke speeltjes uit te testen in het veld. TechCashHouse is er in ieder geval rotsvast van overtuigd dat zo’n oorlog er zit aan te komen. Dit zal, volgens zijn zeggen, uiterst positief uitwerken op de koersen van goud en cryptomunten. In het bijzonder bitcoin zal hiervan profiteren. De een zijn dood…u kent het spreekwoord.  

Land in chaos

In ieder geval lijdt of leed tot voor kort het Zuid-Amerikaanse Venezuela onder een zware stroomstoring. Het land beschuldigt de VS ervan hier achter te zitten. Burgers gaan de straten op als voor- of tegenstanders van president Maduro. De media bericht zelfs over voedseltekorten. Het land lijdt al geruime tijd onder een hevige economische crisis, met een bijbehorende hyperinflatie. Het is dan nog eens politiek extreem verdeeld met twéé presidenten, waarvan één zelfbenoemd (?) Dat de VS midden maart 2019 al hun ambassadepersoneel hebben teruggetrokken, lijkt al dit nieuws en deze voorspelling te bevestigen. Laat ons eens horen wat TechCashHouse – Best Bitcoin Cash Money News – hier verder over zegt…

https://www.youtube.com/watch?v=kMCBNnSw54k

‘VS verspreidt fake news over Venezuela’

Het is journalist en winnaar van de Pulitzer Prize (de hoogste onderscheiding voor journalistiek werk) Glenn Greenwald die opmerkelijk nieuws naar buiten brengt. Zijn recentste artikel titelt ‘NYT’s Exposé on the Lies About Burning Aid Trucks in Venezuela Shows How U.S. Government and Media Spread Pro-War Propaganda.’ Het is naar verluidt niét in opdracht van president Maduro, dat zogenaamd vrachtwagens met hulpgoederen werden in brand gestoken. Neen, het zou Amerikaanse pro war propaganda zijn. Zijn stelling wordt door andere journalisten ter plaatste bevestigd, schijnt het. Het is ook niet de enige leugen die, naar verluidt, in de Amerikaanse media verscheen. Aldus de gereputeerde Amerikaanse journalist, die u hier onder ziet en hoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: