Waar vind je de goedkoopste bitcoin?

1

Zoals in alles loont het om te vergelijken. Er zijn heel wat aanbieders van bitcoin (BTC) op de markt, zowel in binnen- als in buitenland. Een globaliserende wereld kent immers geen grenzen. Stel: u heeft een wallet, online portefeuille aangeschaft en wilt die vullen met bitcoin. Om te beginnen. Het is de oudste coin (2009) en ook de mastodont onder alle digitale munten. De cryptomunt met de hoogste marktkapitalisatie. Gezien de felle opmars van bitcoin (meer dan een verdubbeling in koers sinds begin 2019). Ze geeft ook meestal de richting aan die altcoins, alternative coins opgaan. Het is dus verstandig om van bitcoin de basis van een gebalanceerde crypto beleggingsportefeuille te maken.

Letten op de kleintjes

Het gaat in de crypto- en blockchainwereld vaak om gigantische bedragen. Enorme winsten van wel duizenden procenten zijn een realiteit. Net als onwaarschijnlijke verliezen. Munten die wel 98 procent aan waarde verliezen. Ondanks die indrukwekkende cijfers en getallen, blijft het zaak om als een goede huisvader/huismoeder te handelen. U niet te laten meeslepen in het enthousiasme. Dat wil zeggen: let op de kleintjes. Dat begint al met de beste prijs op te zoeken om, in dit geval, bitcoin te kopen.

Goedkoopste bitcoin: Kijken en vergelijken

Zoals er online prijsvergelijkers zijn voor zowat alles wat je maar kunt bedenken, bestaat zo’n vergelijkingstool ook voor digitale munten. Kijkt u zo u wilt eerst op Bitcoinvergelijken.nl. Op één plek vindt u de verschillende mogelijkheden om BTC te kopen en te verkopen. Waar vind je de goedkoopste bitcoin? Deze onafhankelijke manier om te vergelijken kan u meteen al honderd en meer euro’s doen uitsparen. Want besparen is ook verdienen. En zo start u voor uzelf meteen al met een voorsprong. Happy crypto investing!