Zou u als u een bedrijf had in de productieve sector een leidinggevende aantrekken die nooit eerder in die sector werkzaam is geweest?  Zou u als werkgever iemand aanstellen als hoofd van uw bedrijf zonder dat diegene kennis van zaken heeft van uw bedrijf?

Nee toch, maar toch is dit in de politiek de normaalste zaak van de wereld.  We hadden dan ook niet anders kunnen verwachten dat het zo’n zooitje zou worden als dat het nu is. We zullen de CV’s van onze belangrijkste  bewindslieden er eens bij pakken:

Kunnen we van dit soort lieden eigenlijk verwachtten dat ze de juiste keuze maken omtrent de economie, de Europese Unie, de immigratiestromen, de robotisering van de arbeidsmarkt, enzovoorts. Bekijk de CV’s, het zijn allemaaln ex ambtenaren, ex wethouders, ex millie  activisten en ex diplomaten. Er zijn er in de politiek niet veel die ooit  een rolletje drop heeft verkocht, of een CV waaruit blijkt dat hij of zijn een bedrijf gerund. Hoe capabel zijn deze mensen om problemen op te lossen? Ondernemen en politiek zou veel meer van hetzelfde moeten zijn.

Een klein voorbeeld

Het gepruts van Asscher met de DBA wetgeving voor ZZPérs  is een van de duideijk voorbeelden, waarom deze politici niet begrijpen hoe het werkelijk in elkaar steekt. Gelukkig voor  de 25 % van de deze groep ZZP’ers die door de nieuwe regelgeving werk zou verliezen, gaat de DBA wetgeving niet gecontroleerd worden. Het wordt dus gedoogd. Uitgesteld, uiteindelijk waarschijnlijk verdwijnt het weer. Als die tijd, energie en geld voor niets.
Kijk eens naar het aantal faillissementen in het MKB en dan vooral in de detailhandel. Die verdienen steeds minder.  Waarom? Consumenten hebben 15 % minder netto te besteden in de laatste 8 jaar .

De politici roepen nu dat het veel beter gaat met de economie, maar ze vergeten erbij te zeggen dat dit komt door opgeklopte economische data. Zo werkt politiek namelijk.  Als de uitkomst hen niet zint, gebruiken we steeds een andere input zodat de uitkomst beter past voor de status quo. Met het zooitje politici wat er nu zit zal het volgens mij echt niet gaan lukken ons land uit de neerwaartse spiraal te halen en een ieder die dit niet snapt noemen wij hier in het platte land een struisvogel.

De crisis is voorbij horen we Rutte en zijn handlangers roepen, maar kijk om u heen.  De rijen voor de voedselbank worden steeds langer, Albert Heijn helpt de arme kinderen via hun klanten aan speelgoed, de staatsschuld blijft groeien, het aantal mensen in de schuldsanering blijft toenemen, bedrijven in Europa blijven massaal mensen ontslaan (laatste nieuws is dat Volkswagen 30.000 (!). Het ambtenaren apparaat  is gegroeid in plaats van afgebouwd, het zorgstelsel totaal is uitgekleed, de AOW gaat straks naar 75 jaar, het aantal immigranten is verdubbeld, de jonge generatie heeft geen kans meer op pensioen, omdat het systeem faalt. Enfin, u begrijp mijn punt, zo goed gaat het helemal niet. In mijn volgende artikel meer over verbeterpunten en hoe het beter kan.

Goof

46 reacties

 1. Ik hoor Buma nu bij buitenhof weer zeggen dat hij het uitsluit om met Wilders samen te werken!
  Maw , het maakt geen moer uit wat u stemt en wat de uitslag van de verkiezingen ook maar wordt dat die uitslag door Buma niet wordt geaccepteerd als hem dat niet past.. Wat een rare ideeën heeft die man over een democratie.
  Jammer dat we het met zo’n stel peuters moeten doen in de politiek.

  1. U bent teleurgesteld in Buma en wilt graag dat Wilders de meeste stemmen krijgt.

   Wat denkt/hoopt u, dat Wilders uiteindelijk voor u gaat betekenen?

   1. Heb ik gelijk of niet?, eerlijkheid siert de mens.

    Als u mij bestempeld als een ‘mafkees’, dan vraag ik mij af, waarom u als Popie goofy de XV, zo plots uw zelfbeheersing verloor na mijn reactie aan u.

    Als deze geen verband had met u, dan had u zich ook niet aangesproken gevoeld en een betere reactie gegeven.

    Maar, gedane zaken nemen geen keer in de tijd.

    We zijn hier uiteindelijk om van onszelf en anderen te leren.

    1. U durft geen normale,volledige dialoog aan te gaan met andere posters, omdat u veel serieuze blokkades heeft in uw leven.

     Hierdoor bent u egocentrisch gaan denken.

     1. Om met een kleuter te communiceren heeft niets met durf te maken Bertus… meestal hebben volwassenen daar niet altijd zin in…

 2. Zolang de massa alles slikt als zoete koek, gaat alles oké 😉
  En qua bestuurders, ik denk dat dit t wel is. Beter wordt t niet, ongeacht waar je mensen vandaan haalt.
  Groot voordeel is dat we straks neutraal kunnen stemmen!
  Een partij in maart 2017 met 1 punt: nergens mee instemmen in de kamer.(naam ben ik even kwijt)

 3. Politici zijn rappe praters met mooie woorden. Eenmaal in de ministerraad hebben ze een batterij van adviserende ambtenaren van het ministerie ter beschikking. Opeens blijkt dat hun mooie woorden en beloofde daadkracht verzinken in ambtelijke taal. We onderschatten waarschijnlijk de macht van de grote ministeries waar topambtenaren over elkaar heen vallen. De ministeries bepalen het beleid. Nog nooit gezien dat daar eens flink de bezem door heen gaat. Als de Rijksoverheid bezuinigt doen ze dat ook alleen maar bij de uitvoerende instanties. Kijk naar de Belastingdienst. Meer dan 5000 medewerkers ruimen het veld, maar geen enkele ambtenaar op het departement. Ooit wel eens een minister gezien die een stuk of wat van z’n topambtenaren er uit flikkert? Ben je gek. Als politicus ambieer je uiteindelijk een ministerspost. Eenmaal in het pluche wordt je volledig geregeerd door je beleidsambtenaren. Hoeveel verkiezingsbeloften zijn niet gesneuveld toen men eenmaal mocht mee regeren? En wat te denken van de invloed van de EU. Niet den Haag maar Brussel regeert.

  1. je hebt helemaal gelijk Piet maar je kunt niet van politici verwachten die in het bedrijfsleven niets hebben gepresteerd en geen wapenfeiten hebben hun topambtenaren te instrueren en ze op hun plaats te zetten .
   Je kunt van onervaren personen en dat is wat vrijwel alle politici zijn niet verwachten om een zittende kliek van zelf-overschattende en zwaar overbetaalde topambtenaren op hun plaats te zetten . En als blijkt dat deze ambtenaren alles tegen kunnen werken wat een wel kundige politieker bedenkt dan moet er ook hier nodig een totale reset komen en net als bij de financiele sector de gehele bovenlaag vervangen door mensen die niet voor eigen gewin gaan maar gewoon hun werk doen voor volk en vaderland .

   Ik zeg vaak hier , de elitie is ziek en verrot in hun hoofd en zo overtuigd van hun eigen gelijk dat ze opgenomen dienen te worden in een tbs kliniek.

   1. ‘Hoge en topambtenaren’, alleen de benaming al voor een groep overgewaardeerde werknemers op de ministeries.
    Het verloop is laag, zo heeft de vaste kern zich stevig genesteld.
    Nieuwelingen moeten zich eerst bewijzen en aansluiten om te overleven en de meesten doen dat graag.
    Betaald met belastinggeld, om de burgers zo goed en eerlijk mogelijk te dienen, de werkelijkheid is helaas geheel anders.

    Het zijn staatjes binnen de staat geworden en beschermen zich collectief heel eensgezind in hun glazen huisjes tegen aanvallen vanuit de politiek en de samenleving.

    Hierdoor zijn ze een groep geworden, die onschendbaar is zichzelf controleren.

 4. Topambtenaren hebben Wiebus bijgestaan om van 5000 ambtenaren bij de belastingdienst kwijt te raken ,
  Topambtenaren hebben Asscher en Kwiebus bijgestaan om de ZZPérs aan te pakken.
  Topambtenaren hebben Timmermans bij te staan als 2e man in de EU .
  Topambtenaren hebben de ministers van Justitie bijgestaan in de bonnetjesaffaire
  enz enz.

  Ik durf haast te stellen dat overal waar het ambtenaren apparaat zich mee bemoeit alles fout gaat wat er maar fout kan gaan.
  Nog een stelling van mij is dat per definitie een topambtenaar niet goed is voor zijn functie want als hij echt zo goed zou zijn dan werkte hij voor zichzelf en niet als loonslaaf bij de overheid.

  Ik kan zo nog wel 10 A 4tjes aan voorbeelden geven maar wordt het niet hoog tijd om in al die zwaar overbetaalde topambtenaren die denken de wijsheid in pacht te hebben maar in de praktijk elkaar de leuke baantjes toespelen eens flink de bezem door te halen want dat dit zo niet werkt ziet zelfs Jules de Korte nog.

  1. De veelheid aan topambtenaren vindt zijn oorsprong in onze democratie. Deze is te ver door geschoten. Zoveel politieke partijen, zoveel meningen. In onze democratie met een vrije meningsuiting willen we met ons allen graag een duit in het zakje doen. Een stem in het kapittel hebben. Alle partijen hebben wensen vanuit hun achterban en proberen wetgeving te beïnvloeden of te maken. De amendementen vliegen de beleidsambtenaren om de oren. In feite hebben we zelf, als democratie, de huidige situatie zo geschapen. Er moet ontzettend veel wet- en regelgeving nageleefd worden. Dat kost in de uitvoering daarvan ontzettend veel manschappen, ambtenaren dus. Van hoog tot laag. Ikzelf ben daar één van. In de lagere regionen dan wel te verstaan. Waar ik nu tegenaan loop is dat we in de uitvoering van de regelgeving tekort gaan schieten.

   Er moet bezuinigd worden dus vertrekken er veel ambtenaren vooral in de onderste regionen. Daar dus waar wet- en regelgeving gecontroleerd en gehandhaafd moeten worden. Dat gaat wringen zo meteen. Leidt tot rechtsongelijkheid en nog meer ontevredenheid bij burgers. Op de ministeries ziet men dat niet. Topambtenaren staan te ver af van de realiteit, zoals bekend zijn topfunctionarissen carrièrejagers en dus altijd druk met hun stoelendans. Ze staan te ver af van de keiharde werkelijkheid zoals ik die zelf ontmoet in mijn werk, waar ik klanten help die totaal zijn vastgelopen in de fiscale brij van regelgeving. Vaak in financiële nood verkeren en voor wie ik een oplossing moet bedenken om niet te bezwijken onder onze regeldrift. Dat kost tijd en energie in een gesprek van man tot man/vrouw.

   Nu vertrek ik vroegtijdig over 7 maanden en met mij nog meer collega’s. Na 48 jaar bij dezelfde baas moet ik m’n pensioen naar voren halen. Meer dan 5000 medewerkers vertrekken over een periode van ongeveer 5 jaar. Echter zie ik al jaren geen echte vereenvoudiging ontstaan in de belastingplannen die met Prinsjesdag zo luchtig worden gepresenteerd. Intern, en ook naar buiten toe, heb ik vaak geroepen dat we terug moeten naar de eenvoud. Terug naar een eenvoudige heffing, zonder de inkomstenbelasting en met de loonheffing als eindheffing. Heel simpel, weg met die moeilijk controleerbare aftrekposten, en weg met de hypotheekrenteaftrek. Juist nu de rente zo laag is. Tegelijk kan het tarief in de loonheffing een aantal procenten omlaag. Maar wie heeft de politieke moed om daarmee te komen? Niet de VVD. Stel je voor. Het (hoogste) belastingvoordeel bij de veelverdieners met een hoog inkomen en een tophypotheek ga je als VVD natuurlijk niet wegnemen. En de linkse- en centrumpartijen zullen weinig voelen voor het wegnemen van de aftrek zorgkosten en giften etc.

   Kortom, we blijven zitten met een bijna onmogelijk uitvoerbaar belastingstelsel, vooral nu we bezuinigen op personeel. Minder ambtenaren is een prima zaak. Maar doe het dan in de juiste volgorde. Eerst vereenvoudiging van wet- en regelgeving en daarna personeel helpen aan ander werk.

   Helaas zijn de juridisch hooggeschoolde toppers op onze ministeries veel bezig met hun eigen carrières en druk om die ingewikkelde wet- en regelgeving vooral in stand te houden. Je gaat toch je eigen baan niet weg reorganiseren? Zorg er voor dat je de ministers op links en op rechts zodanig informeert dat er wederzijds compromissen worden gesloten. Zo houden we het ambtenarenapparaat in Den Haag mooi aan het werk. Hier zit nu de kern van de grap. Veel teveel topambtenaren die zichzelf aan het werk houden met al hun mooie adviezen. Ook de accountancy is daar heel blij mee. Zonder ingewikkelde wetgeving heb je minder klanten. Kortom, de enorme lobby in politiek Den Haag moet eens goed worden doorgelicht. Welke politicus durft! (Oei, eigenlijk weer een heel artikel)

   1. U heeft volkomen gelijk dat u de juiste eieren kiest voor uw geld.
    Ook al gaat het om 1,5-2 miljard euro aan belastinggeld.

    De zaak is in de kern en aan de top verrot.

 5. Er is geen één politicus die het op kan lossen.
  Er is er ook geen een die betere ideeën heeft dan jij of ik.
  Een politicus hoeft maar met een idee wakker te worden over hoe hij jouw geld gaat besteden, en het kan zomaar gebeuren dat jij en ik verplicht zij uit te voeren, hoe belachelijk het idee ook is.

  Een politicus kan ook geen rekening houden met de minderheid (De kleinste minderheid is het individu), maar hanteert de ‘One Size Fits All’-methode.
  Net als de drab die je te eten krijgt in de gulag.

 6. Zowel op Nationaal als Europees niveau is de wet- en regelgeving doorgeslagen.
  Duizenden ambtenaren zijn met onzinnige wetten en regeltjes bezig.
  Stop onmiddellijk met deze lariekoek en ga zinnige dingen uitvoeren, waar onze samenleving beter van wordt.
  Bureaucratie verstikt de samenleving. De economie kan zo nooit uit het slop worden getrokken.
  De bestuurders zijn meer met hun eigen bezig, als dat men de samenleving dient. De bestuurders dienen alleen nog het belang van de elite, zodat die rijker en rijker worden, terwijl de middenklasse geheel verdwijnt.
  Ik vrees dat dit proces niet is terug te draaien. De schade gaat de komende jaren nog veel groter worden.

 7. Het bewustzijn dat het probleem veroorzaakt, datzelfde bewustzijn kan dit dus nooit oplossen. De overheid is nu juist het grote probleem. Is de overheid de veroorzaker, denk ik dat het nee is. De burger / kiezer is de oorzaak. Voor een één of andere redenen vertikt de burger het, om zijn eigen problemen op te lossen of te aan ondernemers te vragen om met marktoplossingen te komen. Nee, de burger eist zelfs van de overheid om met ‘oplossingen’ te komen. Mede met het idee dat de rijke meer moeten betalen dat hem zelf.
  Ik verwacht helemaal geen oplossingen noch van de overheid noch van de medeburgers. Pas, als de crisis zwaar genoeg is, en burgers tot het inzicht komen dat een machtsinstrument als de overheid, alleen maar dient voor uitoefening van gezag en dat alleen ondernemers, uitvinders etc de oplossing kunnen bieden, dan pas begint het besef te komen. En tot die tijd, zal het huidige systeem en denkwijze gewoon doorgaan.

 8. Ik gooi er nog ff een stelling in .
  Als de MSM niet zo pro elite zou zijn en als er geen publieke gesubsidieerde omroepen waren dan bestonden er geen linkse partijen meer en zou de VVD met het huidige beleid geen 5 zetels overhouden.
  Onze politieke elite staat of valt geheel met wat de gevestigde media het domme onwetende publiek laat zien en horen en die domkoppen probeert te beïnvloeden door de eenzijdige informatie en de politieke correctheid .
  De media probeert anders denkende neer te zetten als tokkies en aso’s die er allemaal niets van snappen maar daarom zullen ze zwaar voor worden afgestraft .
  De druppel in de emmer voor het verlies van Clinton was dat Hillary Clinton alle Trump stemmers bestempelde als lozers en aso’s en door die domme uitspraak heeft Trump gewonnen.

  Ik hoop voor Rutte en handlangers dat ze het licht nog gaan zien voor 15 maart want anders als er ergens in de politiek een enorme verassing aan zit te komen in de uitslag van de verkiezingen dan moet het in ons landje zijn want hoe meer de MSM de zaak eenzijdig blijft voorlichten en het volk dom blijft houden hoe groter de kans op een verrassende uitslag en dat wordt een uitslag die ervoor gaat zorgen dat Mark Rutte in ieder geval geen nieuwe termijn zal brengen.
  Daarom durf ik wel een weddenschap aan met ,
  Rutte zal niet de nieuwe minister-president gaan worden en dit met met dank aan de MSM die op het foute paard hebben gewed .

 9. Jacques Monasch, die zich afgescheiden heeft van de PvdA met de nieuwe partij ‘Nieuwe wegen’, heeft zich kortgeleden nog partij kandidaat gesteld van de PvdA.

  Toen hij waarschijnlijk te weinig steun kreeg hiervoor door het bestuur, heeft hij zijn eigen partij ‘Nieuwe wegen’ opgericht.

  Voor mijn gevoel, is het niet zijn eigen initiatief, maar van de PvdA, die hem als verlengde arm van de partij naar voren heeft geschoven, om een zeker percentage ontevreden Nederlandse kiezers bij de PVV en andere partijen weg te kapen.

  De PvdA, zal nog 5-10 zetels verkrijgen in maart 2017.
  Zo hebben ze de boel al jaren lopen verkloten en zich aan de VVD verkocht.
  De PvdA heeft sinds de jaren ’70 Nederland al verkocht, verkwanseld en verraden ten koste van werkend Nederland.

  En zo willen ze dat verrotte politieke spelletje doorspelen tot ver na de verkiezingen van 2017.
  Als de partij ‘Nieuwe wegen’ zetels gaat behalen in maart 2017, zullen ze die onvoorwaardelijk gaan delen met hun moederpartij de PvdA en het volk een lange vinger gaan geven.

  Het is gewoon een stelletje mislukte klonen en nazaten van het misbaksel Johannes Marten den Uijl.
  Hij wist ook niet anders, hij was misvormd in zijn jeugd.

  1. Zag Jacques Monasch nog zitten bij Pauw op ned 1.

   Hij werd hier op de proef gesteld door Jeroen en de andere gasten.
   Je kon duidelijk merken dat ze hem maar voor de helft vertrouwen, als hij dat al haalt.

   Je kan duidelijk zien, dat hij steeds meer moeite heeft om de ‘waarheid’ te verkondigen en begint ook duidelijk steeds meer te zweten.
   Ook vermijdt hij steeds meer persoonlijk oogcontact en en zoekt z’n toevlucht in z’n eigen oude dogma’s.

   Oost – west, thuis best zullen we maar zeggen.

   Hij zal misschien op zeker moment tot de conclusie komen van, waar ben ik aan begonnen en me toe laten verleiden.

 10. crisis crisis crisis , het is zo gewoon geworden dat een ieder zijn schouders voor ophaalt onderhand maar waar en vooral hoe gaat dit eindigen.

  Als we horen dat onze nationale trots , Kon. olie vele delen moet afstoten om hun schulden te kunnen betalen , als we zien hoe vele grote bedrijven moeten inkrimpen en als je ziet hoe grote winkelketens de deuren moeten sluiten. Als je ziet hoe het westen overspoeld word door vluchtelingen al dan niet terecht maar door armoede en oorlogen gedreven op de vlucht naar een beter leven. Als je ziet hoe wereld-wijd de centrale banken ons financiele systeem doen wankelen door maar dom door te gaan met enorme hoeveelheden nepgeld in het systeem te pompen , Als je ziet hoe figuren als Trump , Erdogan , Putin , aan belangrijke knoppen mogen zitten . Als je ziet hoe in landen als Frankrijk , Duitsland en ook ons land de populisten de overhand krijgen uit onvrede dan moet je toch tot de conclusie komen dat het sprookje bijna uit is

  1. Na een aantal dagen en reacties kom je bij mij over als een gladde aal.

   Moeilijke reacties weiger je antwoord te geven.

   Je wilt graag de boel opruien, maar er geen respons meer op geven.
   Je komt behoorlijk fake over.

   Je lijkt op een voortzetting van die vorige poppenkast figuur.

    1. Waarom wilde je me dan geen antwoord geven op mijn simpele, eerlijke eerdere vraag aan jou ” Wat versta je onder de Elite “.

     Het ontwijken of negeren hiervan, gaf mij het gevoel, dat je in een poppenkast zit.

     Misschien dat ik er volledig naast zit, maar je reacties in beginsel en je artikelen er na, lagen er voor mijn gevoel een beetje te dik op.

     Mensen op hun schrijven beoordelen blijft altijd een moeilijke zaak.

     groet

     1. Ik ben en blijf een onvoorwaardelijk voorstander van eerlijke en oprechte berichtgeving.

      Je berichtgeving mag duidelijk zijn, maar je persoonlijke intenties blijven op zeker moment onduidelijk.

      Daarom heb ik dat laatste punt twijfels over je.

      Vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard, vooral als het om mensen gaat.

     2. Nog steeds spellingfouten maken, weer wiet roken?
      Maakt mij niks uit hoor, ieder z’n meug.

      Ik ben gelukkig geen waard en ben blij dat ik ander zins m’n eigen baas ben en geen gebrekkige en domme commentaren hoef te geven om commentaar te moeten geven.

     3. Ach , ik ga er vanuit dat ondanks je onnozele weerwoord je de boodschap wel begrijpt he… Hoe zeggen ze dat ?
      Een goed verstaander….

     4. Weer zo’n lege, nietszeggende reactie.

      Ik ben wel klaar met jou.
      Veel succes in je simpele leven.

     1. Als welk stuk sta je, of ben je op mijn schaakbord geplaatst?

      Zullen we het spel sportief verder spelen?

 11. Wel zeuren over een kiesdrempel van 30% bij een referendum, maar als 20% opkomt bij 2e kamer verkiezingen, dan gaat het feest gewoon door en vinden ze dat ze voor 4 jaar een “mandaat” van de kiezer hebben gekregen.
  Gek he dat de bevolking dit onderhand niet meer pikt van slijmbal Rutte met zijn handlangers.
  Mark jongen , doe jezelf en de Nederlandse bevolking een lol en pleur op.

 12. Gisteren hoorde we Rutte melden op zijn twitter.
  “overlastplegers azc’s moeten ophoepelen ”

  Mark toch , je weet inmiddels allang dat 85 % van die gasten hier niets te zoeken hebben en dat ze maar om een ding hier zijn en dat is omdat jullie , de politiek ze een onderdak geeft , ze zakgeld geeft , ze een inburgeringscursus geeft , ze na jaren een huis geeft , ze een leven bezorgen als god in Frankrijk , ze onze vrouwen en dochters zien als hoeren die je mag nemen wanneer het ze uitkomt , enz enz .
  En om dan te zeggen dat ze moeten ophoepelen maar ze wel ongestraft laat roven, bedreigen, stelen en verkrachten omdat de politie ze niet mag aanpakken van jullie en ze verplicht alles onder de pet moeten houden en zwijgplicht hebben.

  Mark Rutte je bent niet alleen een grote hypocriet en een mislukte leugenachtige leider maar jij hebt ze zelf binnengehaald en teveel geluisterd als schandknaapje naar Brussel maar waar er een waarschijnlijk al een mooie positie voor je klaar staat na 15 maart.
  Dat je uberhaubt durft te denken dat de Nederlandse bevolking nog langer op jou zit te wachten zegt genoeg over je inlevingsvermogen van de gemiddelde Nederlander maar dat gaan ze je op 15 maart wel laten merken.

  1. “Mark toch , je weet inmiddels allang dat 85 % van die gasten hier niets
   te zoeken hebben en dat ze maar om een ding hier zijn en dat is omdat
   jullie , de politiek ze een onderdak geeft , ze zakgeld geeft , ze een
   inburgeringscursus geeft , ze na jaren een huis geeft , ze een leven
   bezorgen als god in Frankrijk , ze onze vrouwen en dochters zien als
   hoeren die je mag nemen wanneer het ze uitkomt , enz enz .”

   Mark Rutte geeft ze dat niet, maar dat krijgen ze op rekening van de Nederlandse belastingbetaler, in naam van het zittende kabinet en hun politieke vrienden/handlangers in de 2e kamer.

   “Dat je uberhaubt durft te denken dat de Nederlandse bevolking nog langer
   op jou zit te wachten zegt genoeg over je inlevingsvermogen van de
   gemiddelde Nederlander maar dat gaan ze je op 15 maart wel laten merken.”

   Dit soort heeft altijd al hun eigen belangen nagestreefd en gooien het roer om naar het bedrijfsleven, om daar weer de buit te gaan binnenhalen over de rug van de burgers.

   Zalm en Kok zijn perfecte voorbeelden.

   1. Je hebt duidelijk geen behoorlijk weerwoord.
    Of je bent een domme mol met zogenaamde kritische maatschappelijke lulkoek om anderen uit hun tent te lokken, of je bent een hogere duivelse figuur.

    Ik heb geen goed gevoel bij jou.
    Maar, ik neem je uitdaging wel volledig aan, ten gunste van de aardse, oprechte samenleving.

    1. Dit klinkt als een laatste roep van iemand, die het einde ziet naderen en voelt, dat hij op aarde niets meer kan betekenen en een wezenlijke bijdrage kan leveren in het nieuwe tijdperk.

     Je bent gewoon ongeloofwaardig en dat blijf je, zolang als je geen inhoudelijke en geloofwaardige reactie post.

 13. Minister Kamp wil nu dat het MKB 2,7 miljard aan extra financieringen kunnen krijgen en heeft dat ervoor vrijgemaakt om de knelpunten op te kunnen lossen !!!
  Leuk is dat zou je zeggen maar ten eerste waarom nu pas zo vlak voor de verkiezingen
  en ten tweede , dat doet hij niet want voordat het daadwerkelijk tot een krediet komt voor een MKBér zijn de verkiezingen allang achter de rug en zit er waarschijnlijk wel weer een andere bobo die er anders denkt .

  Als je zo de MSM volgt en als je dan leest dat nu vlak voor de verkiezingen Dijselbloem komt met een meevaller van 4,5 miljard , Rutte die nu echt wil gaan ingrijpen in het vluchtelingen probleem , dat moet ik ervan kotsen hoe ze het klootjesvolk weer voorliegen, bedriegen en beloven .

  Asscher wil het helemaal anders gaan doen hoorde we hem gisteren bij DWDD uitkramen en terecht vroeg die journaliste , waarom nu pas meneer Asscher met deze belofte komen zo vlak voor de verkiezingen en toen zat zelfs Asscher met de bek vol tanden en viel door de mand.
  Wat ik de laatste weken merk is dat eindelijk Matthijs van Nieuwkerk ook het licht heeft gezien en die linkse kliek niet meer naar de bek praat waar ze gratis hun verkiezing lulpraatjes konden ventileren om het klootjesvolk te behagen .
  Ik denk dat Matthijs eindelijk in gaten krijgt dat hij op het verkeerde paard heeft gewed maar nu hopen dat Pauw dit ook gaat inzien.

  PVV naar 34 en niet omdat Wilders zo goed is maar omdat door de social media de mensen wakker worden en steeds minder geloven van alle mooie lulpraatjes van de huidige kliek prutsers in de politiek die er niet zitten voor het volk maar enkel en alleen voor zichzelf .

  De PVV gaat groter worden als de VVD, Pvda en D66 tezamen roep ik al maanden en het gaat al aardig die richting op.

  Het is nog niet laat

  1. “Asscher wil het helemaal anders gaan doen hoorde we hem gisteren bij
   DWDD uitkramen en terecht vroeg die journaliste , waarom nu pas meneer
   Asscher met deze belofte komen zo vlak voor de verkiezingen en toen zat
   zelfs Asscher met de bek vol tanden en viel door de mand.”

   Ja, die vrouw keek dwars door hem en z’n leugens heen, zij heeft ze wel goed op een rijtje.

 14. “Zou u als u een bedrijf had in de productieve sector een leidinggevende
  aantrekken die nooit eerder in die sector werkzaam is geweest? Zou u
  als werkgever iemand aanstellen als hoofd van uw bedrijf zonder dat
  diegene kennis van zaken heeft van uw bedrijf?”

  Deze zou misschien beter kunnen functioneren, als hij over genoeg helder gevoel en verstand beschikt.

  Ik zou eerder voor zo iemand kiezen in mijn bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: