Wat is er aan de hand met goud? Madelon Praat erover

Het motto van deze videoboodschap van Madelon Vos luidt: hoe doe je je voordeel met deze crisis? Als je hier maar beter uitkomt! Dat zal vast niet makkelijk worden voor de meerderheid der burgers. Maar ook bedrijven en overheden lijden. En om van onzentwege de stemming nog wat meer te verzieken (sorry hoor): You ain’t seen nothing yet! No way dat het business as usual wordt. Dat we de draad gewoon maar hebben op te pikken van pre Corona tijden. Pré? We zitten er nog middenin hoor, als wereld! Nederland, Europa mag niet klagen. We lijken wel het ergste achter de rug te hebben. Qua besmettingen en overlijdens dan. Economisch…dat wordt hele andere koek. In de VS lekte een intern document uit dat voor juni 2020 op 3000 doden per dag rekent (slik). De Coronatol ligt in dat land reeds hoger dan het aantal Amerikaanse slachtoffers van de Vietnamoorlog. Nog zo’n ramp, maar die was wel man made natuurlijk.

Zoek de schuldige

Door mensenhanden gemaakt is ook dit Coronavirus, toch volgens minstens één persoon ter wereld. Zijn eigen veiligheidsdiensten spreken het tegen. China ook. De WHO eveneens. Wetenschappers over heel de wereld, de belangrijkste stemmen in deze. Maar Donald Trump houdt eraan om China verantwoordelijk te stellen voor dit virus. Zijn we op weg naar een volgend hoofdstuk in de Handelsoorlog tussen beide landen? Is dit wel het moment om zich daarmee bezig te houden, zouden mensen met gezond verstand zich kunnen afvragen? De president en zijn aanhangers denken in ieder geval aan verschillende maatregelen. Het aantal slachtoffers van Corona nog even meegeven op dinsdag 5 mei 2020 vanwege Worldometers.info. Om 9:15 onze tijd: 3.660.055 gekende (!) besmettingen. 252.675 doden. Trieste koploper zijn genoemde Verenigde Staten met 1,2 miljoen besmette personen en bijna 70.000 overlijdens.

Over vreemde patronenen en nare gebeurtenissen

Maar om het nu over financiën te hebben. Heel wat burgers moesten inboeten, en nog, aan inkomen, aan bezit. Werknemers die minder inkomen verwerven, werkgevers die hun bedrijf groot of klein zien wankelen… Dus: wanneer onze Nederlandse macro economisch expert het heeft over hier ‘beter uitkomen’? Dan spitsen we onze beide oren, toch? Gokje: het zal wel met bitcoin, crypto, safe havens en goud te maken hebben? Misss Vos ‘formerly know as’ (aka) Misss Bitcoin: ‘In deze video spreken we onder andere over de problemen die zich voor doen ten tijde van deze corona crisis. Niet alleen de werkloosheid loopt op, maar ook op de futures markt ontstaan vreemde patronen. Zo lijkt er iets interessants te gebeuren op de goudmarkt en lijkt de COMEX zich voor te breiden op een nare gebeurtenis…’ Heel benieuwd; kijkt en luistert u mee met ons:

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.