Overlijdens in Noorwegen en andere landen na het anti-Corona vaccin – Updates

Redenen om ongerust te worden door zij die al dan niet reeds gevaccineerd zijn tegen het Coronavirus? Het aantal overleden personen in alvast Noorwegen is opgelopen tot 23, en dat is kort na toediening van het Pfizer/BioNTech vaccin. Toeval of niet, want het betreft hier wel 80+ jarigen…

Een aanbod dat je niet kan weigeren?

Jawel het zijn echt oude mensen en dus verondersteld het meest kwetsbaar en vatbaar voor, ook, de bijwerkingen. Alle 23 zijn, waren bewoners van verzorgingstehuizen. Wel is het zo dat ze alle 23 stierven kort na het toedienen (!) De Staat Noorwegen trekt nog niet aan de alarmbel, maar het staat wel vast dat 13 van de doden net aan die bijwerkingen zijn overleden. ´13 of the 23 people who died have shown common side effects of mRNA vaccines such as diarrhea, nausea and fever´. Diaree, misselijkheid en koorts? Hmm…geen prettig vooruitzicht an sich reeds?!´Steinar Madsen, medical director with the Norwegian Medicines Agency, said: “It is quite clear that these vaccines have very little risk, with a small exception for the frailest patients.”´ Heel weinig risico, is dat zo? Terwijl zeker al op langere termijn die bijwerkingen onbekend zijn. Pfizer/BioNTech elke medische en juridische verantwoordelijkheid bij voorbaat heeft uitgesloten. Hmm… O.i. zal, toch, de maatschappelijke druk en die van overheidswege, laat staan vanuit werkgeverskant, zo groot zijn dat dit vaccin laten toedienen…wordt als an offer you cannot refuse. En dát roept dan weer reminiscenties op aan de eerste Godfather film… Er zouden ook in Duitsland en in de VS dergelijke ´verdachte´ overlijdens zijn, we schrijven dit met het nodige voorbehoud om zeker geen paniek te veroorzaken:

Updates!

Metrotime.be van 30/12/2020 (!)

´In het Zwitserse Luzern is een man overleden na tegen het nieuwe coronavirus te zijn ingeënt. Zijn dood veroorzaakte beroering in het land, maar na onderzoek van de Zwitserse medicijnwaakhond is intussen gebleken dat de man “zeer waarschijnlijk” een natuurlijke dood stierf.

Het was de alternatieve krant zeitpunkt.ch die het nieuws van de dood van de bejaarde man na zijn coronavaccinatie eerst verspreidde. Volgens die website was de overledene op 24 december ingeënt met het coronavaccin van Pfizer/BioNTech, in een verzorgingstehuis voor mensen met dementie. De oudere man overleed vijf dagen later, nadat hij vanaf 26 december over pijnen had geklaagd en zijn bloeddruk was gedaald.´

Ondertussen in Nederland…

´Honderd Nederlandse meldingen over coronavaccin: twee allergische reacties´

De Telegraaf van 14 januari 2021.

…en België

14 Januari 2021.´Het geneesmiddelenagentschap FAGG opent een onderzoek naar de dood van een 82-jarige man met gezondheidsproblemen die stierf vijf dagen nadat hij het coronavaccin toegediend had gekregen. “Er is geen reden tot paniek”, zegt vaccin-expert Pierre Van Damme (UAntwerpen).´Hbvl.be

18 reacties

 1. Deze vraag word door de ‘wappies’ toch al veel langer gesteld: wat is er erger het middel of de kwaal? (laten we de lockdown dan ook gelijk meenemen).

 2. Het bericht was ook door de MSM opgepikt https://www.hln.be/buitenland/noorwegen-waarschuwt-doodzieke-tachtigplussers-krijgen-beter-geen-coronavaccin~a2738421/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F Wat wel opvalt is de censuur die je overal ziet en dan in het bijzonder op de sociale media. Volgens mij gaan mensen juist daardoor alles wantrouwen. Zijn er dingen die we niet mogen weten? Zo heb je bijvoorbeeld volgend filmpje dat door YouTube zou zijn geweerd. https://www.blckbx.tv/videos/wat-staat-er-op-het-spel Ik geef het maar mee zonder mij over de inhoud uit te spreken.

  1. Wordt het niet nodig tijd dat we een ethische maatschappelijke discussie gaan voeren? We worden veel te eenzijdig voorgelicht via de mainstream media. Het is alleen de medische wetenschap die een podium krijgt bij het Journaal, OP1 en Jinek. Het andere geluid krijgt nauwelijks aandacht op de msm. Op de alternatieve online platforms zijn genoeg interviews en discussies te vinden die discutabele feiten op tafel leggen. En zomaar worden verwijderd als de inhoud niet overeen komt met de regels van het WHO. Op dit Youtubekanaal staat een verhelderend interview met Klinisch Ethicus Dr. Erwin Kompanje: https://www.youtube.com/watch?v=rlnfnsFz6c8

   Wat ik mij afvraag is hoe sterk de weging was van de minister van Economische Zaken in het kabinet Rutte 3 als er gestemd werd over de invoering van beteugelende coronamaatregelen. Is de stem van Hugo de Jonge wellicht sterker en stemt de meerderheid van de ministers voor de lockdown en mogelijk zelfs voor de avondklok volgende week? Nu is Wiebes van het toneel verdwenen met een excuus inzake de toeslagenaffaire. Zijn vervanger, Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat zal m.i. minder worden aangesproken door de ondernemerslobby die snel van de lockdown af wil. Het lijkt een slimme zet van het kabinet die zich voornamelijk laat adviseren door virologen en vaccinologen.

   Hoe dan ook, ik zie nog steeds niet de discussie waarin de oversterfte van 80-plussers wordt afgezet tegen de economische schade, de geestelijke gezondheidsschade en de sterfte door de alsmaar oplopende uitgestelde medische behandelingen. Het is de financiële optelsom tegenover de kwalificaties vanuit de moraalfilosofie. Een lastige discussie. Zijn opa Jansen van 81 en tante Bep van 70 meer waard dan de levens van neefje Niek van 9 en nichtje Nina van 8. In zeker zin wel, want die oudjes hebben een inkomen en die jonkies (nog) niet. Maar is dat de juiste afweging? Of telt heel simpel gezegd het geluk van de jongeren met een lang leven voor zich minder dan de oude dag van opoe tachtig die nog 10 jaar heeft te gaan, terwijl Niek en Nina respectievelijk van plan zijn om 90 en 100 jaar te worden. Of zullen ze juist minder oud worden de huidige grijze golf?

   Er sterven ook veel ouderen bij een hittegolf. Is grotendeels overmacht. Je neemt zelf de nodige maatregelen, koopt een airco, eet een ijsje, en daarmee houdt het op. Ook bestaan er natuurrampen die veel slachtoffers tot gevolg kunnen hebben. Waarom moeten we bij de rondgang van besmettelijk virus die voornamelijk een tol eisen onder hoog bejaarden de hele economie plat leggen voor hoog bejaarden voor wie de film bijna ten einde is. Niet elke rolprent kent een happy end. Er is toch leven na de dood? Oké, dat is een andere discussie.

   1. Het probleem is dat 193 landen wereldwijd hebben getekend bij de WHO. Ze moeten zich vervolgens conformeren aan de uitgevaardigde maatregelen hieromtrent (pandemie). Omdat de WHO heel erg lang in de financiële problemen heeft gezeten, hebben sinds begin 2000 ongeveer, enkele grote jongens, waaronder een zekere B.G uit USA, forse financiële injecties in de WHO gedaan. Wiens brood men eet…

    Zeer goed intervieuw met Kompanje overigens!

 3. En Joost, begin je nu ook eindelijk eens een beetje kritischer te worden en eens wat verder te kijken (?), want dit soort berichten ben ik niet van jou gewoon.

  Ik zie het op steeds meer media ontstaan, in de commentaar sessies artikelen in de MSM. Hoor het ook steeds meer om me heen en zie meer vertwijfeling.

  Zelf verbaasd het me niet om dat ik me al vanaf April bijna alleen nog maar op de alternatieve media van alles heb gevolgd. Jammer, dat mensen nu pas eens “de andere kant” van het verhaal beginnen te ontdekken. Goh je zou eens voor “wappie” uitgemaakt worden, erg zeg…(dit terwijl juist heel veel academici onder de wappie’s te vinden zijn v.w.b. Corona).

 4. Beste MT: Ik blijf vooralsnog neutraal in deze, wacht verder onderzoek en bewijs af…maar eea stemt zeker tot nadenken en ongerustheid! Groetjes, Joost

 5. Opvallend bericht bij onze Duitse buren: https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/508914/Nach-Todesfaellen-in-Norwegen-China-fordert-Streichung-des-Impfstoffs-von-Pfizer-und-BioNTec?src=rec-newsboxes
  “Chinese gezondheidsdeskundigen roepen Noorwegen en andere landen op om te stoppen met het gebruik van op mRNA gebaseerde coronavaccins van bedrijven als Pfizer, met name onder ouderen, vanwege recente sterfgevallen in Noorwegen. In Noorwegen waren 23 bejaarde Noren overleden nadat ze het Pfizer-vaccin hadden gekregen, hoewel een direct verband tussen het vaccin en de dood van ouderen nog moet worden geverifieerd.”

  Benieuwd of de wereldwijde zorgen over het Pfizer-vaccin ook gedeeld gaan worden op onze nationale (staats)omroepen. Weet wel dat er onderzoeken lopen waarvan de resultaten nog op zich laten wachten. Maar ja, zal iedereen hier kennis van nemen.

   1. Nu we het toch over China hebben… Dacht dat ze corona hadden verslagen maar het tegendeel blijkt: https://www.zerohedge.com/commodities/chinese-lockdowns-trigger-chaos-and-panic-grocery-stores-prices-soar-50 .
    Al weer 28 miljoen Chinezen in lockdown. Run op de supers. Wat gebeurt er. Wordt dit soort nieuws opgeklopt en bewust groot gemaakt? Moet het grote geld op de beurzen nu naar Big Farma omdat Big Tech al overbeladen is met het goedkope geld van centrale banken. We zien het gebeuren en kijken er naar.

    1. Het is inderdaad absurd wat er overal gebeurd. Zou men iedereen in een lockdown dwingen wereldwijd omdat men iets groots van plan is de komende weken?. De logica is helemaal zoek.

 6. Als de financieel-economische, sociaal-maatschappelijke en politieke belangen groot genoeg zijn ontstaat er vanzelf wel een oorlog om de suprematie en heiligt het doel alle middelen.
  Een ‘logische’ vaccinoorlog dus, binnen de coronapandemie, die -o.a. volgens het WEF- een peulenschil zal zijn vergeleken met een mogelijke ‘cyberpandemie’, m.n. door ‘kwaadwilligen’ gericht op de relatief onbeschermde IT systemen en de infrastructuur van de energievoorziening. Een dergelijke, geconcentreerde aanval op de achilleshiel van de geïndustrialiseerde en gedigitaliseerde wereld is beslist niet ondenkbaar en zou letterlijk alles tot stilstand brengen.

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/508916/Reale-Gefahr-Wenn-ein-Cyber-Angriff-auf-unser-Stromnetz-stattfindet-bricht-die-Nahrungsmittelversorgung-zusammen

 7. Agenda 2030 mensen. De underground op het deepweb heeft het hier al jaren over. Een uitgebreid plan is daar 4 jaar geleden gepubliceerd die alles heel netjesd weergeeft en er staat precies te gebeuren wat nu werkelijkheid is geworden. Volgende stap: mensen chippen met gegevens en data. Totalitaire wereldorde is er al, nu wordt het steeds meer zichtbaar in de matrschappij (tel maar eens hoeveel vrijheden u in een jaar bent kwijtgeraakt……)

  Think free, voel naar binnen, laat het externe en concentreer je op je eigen interne energie.

 8. Helemaal eens met Saint. Al vele jaren heeft het alternatieve nieuws de wakkeren geïnformeerd over wat er nu in de wereld gebeurd. Bewust wordt de economische, financiële en maatschappelijke chaos gecreëerd om straks als reddende engel de NWO in te voeren. Is het goedschiks, dan wel kwaadschiks. De 1% de macht over de 99%, die dan als slaaf mag dienen voor een hap brood en een slok water. You Will OWN nothing and you Will be happy, aldus Herr Schwab (WEF). En natuurlijk maximaal 500.000.000 wereldburgers. Het moordwapen heet tegenwoordig een vaccin.
  Hoe was de Franse revolutie ook al weer begonnen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: