waterHet water op deze wereld is onontbeerlijk voor alle leven.  ’t Is van iedereen.. .zou je denken.  Water is ook gratis en een recht voor allen? Weer mis.  In de EU bestaan plannen om de waterbedrijven te privatiseren.  Er kan groot geld verdiend mee worden, kijk maar naar het Zwitserse Nestlé met ruim 9 miljard euro nettowinst in 2012.

De oorlog om water

De komende jaren zal er op onze planeet strijd gevoerd worden om toegang tot “het blauwe goud”.  “De Nestlé’s van deze wereld die er alles aan zullen doen om hier geweldige winsten mee te maken en bevolkingen die wereldwijd in opstand zullen komen omdat men terecht meent dat water van ons allemaal is”.

Agenda 21

Bekijk vooral volgende pagina voor video’s met de CEO van Nestlé en de VPRO uitzending “De slag om ons drinkwater”, en ook meer uitleg over de mysterieuze “Agenda 21” van de Verenigde Naties.  Meer dan 178 landen hebben hiermee ingestemd.  Het gaat om “centralized control over all of human life on planet earth”.  Globalisten en overheden kunnen zichzelf in de handen wrijven.  “Een wereldvisie die ervoor moet zorgen dat de mensheid zal veranderen zodanig dat het past in hoe de VN dat hebben voorzien” en “Het ultieme doel is dat alle natuurlijke bronnen van deze planeet onder de controle van Agenda 21 zullen vallen.  Alle land, water, mineralen, dieren, gebouwen, productiemiddelen en uiteindelijk ook alle mensen…wereldwijd”.  Read all about it!!

6 reacties

    1. en als de electriciteit uitvalt hebben we onze backup nog van zonne of windenergie, of nemen we een emmer met een touw eraan.

      Zoals te lezen viel in 1 van de vorige topics…zelfvoorzienendheid en bewustheid. Dat is de vraag van vandaag.

  1. De clip met de CEO van Nestlé is uit context. Ik heb het hele programma gezien en een paar oude wijven waren in staat Nestlé uit hun achtergestelde hickdorp in Maine te houden, omdat ze het niet leuk vonden dat hun water werd verkocht. Wat een ironie en hypocrisy in het kwadraat!. De wereld wordt overspoeld met ongezonde rotzooi uit de VS (McDonalds, Burger King, CocaCola, etc), de Amerikanen stelen grondstoffen uit Irak, Lybie en een dozijn andere landen, verwoesten hele infrastructuren met hun eeuwige kutoorlogen en een paar oude taarten zeiken over een paar liter water.

    Hier nog wat aardige info over Agenda 21: http://www.argusoog.org/agenda-21-wat-je-ervan-moet-weten/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: