Willen we een dictatuur of liever een Great Reset

We hebben een college van B & W met een gemeenteraad. We hebben een college van Gedeputeerde Staten dat de provincie bestuurt. Daarboven staat de regering met de Staten-Generaal. Daar weer boven hebben we een Europese Unie met een Europese Commissie die bestaat uit 27 Commissarissen en een Europees Parlement met 705 parlementsleden. En boven de EU hebben we mondiale intergouvernementele organisaties zoals de VN, WEF, WHO, IMF, enzovoort. Een paradijs voor narcistische politici.

Haringparty’s van de elite

Zie hier een opsomming van de ladder van de macht. Niet de politieke ladder die een boer of burger uit de gemeenteraad zal beklimmen. Ik schat in dat er niet één raadslid is die zich vanuit de raad heeft opgewerkt tot wethouder en daarna gedeputeerde werd. Daarna volksvertegenwoordiger, minister, EU-parlementariër, Europees Commissaris, en vervolgens Ursula van der Leyen opvolgt als EU-baas. In de hoogste regionen van de mondiale machtsladder vinden we alleen elitaire regenten. Vaak gewezen bestuurders van kapitaalkrachtige multinationale ondernemingen die bevriend zijn geraakt met de diplomaten van de intergouvernementele organisaties. De elitaire gezaghebbers die elkaar ontmoeten op de haringparty’s van het WEF, VN, IMF, WHO, en de jaarlijkse Bilderbergconferenties. Kortom, een poel van technocratische bestuurders die met veel arrogantie de haringen uitdelen aan de vertegenwoordigers van nationale regeringen.

Zonder boer geen voer

Autonome landen betalen braaf hun contributie aan de VN, de WHO, de EU en andere organisaties om lid van de club te mogen zijn. De club die idealistische doelen nastreeft zoals afgesproken in de Agenda 2030 met z’n 17 SDG’s. Daarin gaat het om doelen. Doelen die van de mens een andere mens moeten maken conform het kleurrijke kompas voor een betere wereld. Het zijn mondiale plannen waarbij Nederland als ministaatje slechts een stipje is op de kaart waarop ook de stikstofreductie in een theoretisch model is berekend. Hoe moeilijk het dan wordt voor een klein polderlandje om die stikstofkaart in te kleuren, dat beleven nu onze boeren waarvan velen hun bedrijf moeten beëindigen. Als met de computer een plaatje wordt ingekleurd met maar liefst 162 Natura 2000-gebieden in een ministaatje, hoe ga je dat dan praktisch oplossen? Heel makkelijk dus, want het moet volgens de Minister van Landbouw om onze doelen te halen. Hoezo “onze” doelen? Doelen zijn bij technocraten echter belangrijker dan boeren. Goed beschouwd zijn boeren belangrijker dan technocraten, want zonder boer geen voer.

NWO

Nu wordt een compleet landschap, inclusief bewoners en cultuur, heringericht ten behoeve van een idealistische wereldagenda. Tegen protesterende boeren roept de Minister van Landbouw doodleuk dat er doelen moeten worden gehaald. Het gaat namelijk om de ‘targets’ van de Agenda 2030. Volgens de technocraten zijn boeren, burgers en buitenlui ondergeschikt aan de aardse problemen. Als je een globale agenda nastreeft moet je soms wat poppetjes opofferen voor het hogere doel. Omdat armoede en ongelijkheid hoog op de wereldagenda staan moet er ruimte worden geboden voor de opvang van vluchtelingen in welvarende gebieden met hoogstaande infrastructuur. Volgens een handjevol geleerden is er in Nederland volop ruimte voor verstedelijking van landbouwgebieden zodat NL kan doorgroeien tot een megalopolis met ruimte voor nieuwe bewoners. Zo worden landbouwgronden dankbaar ingenomen door nieuwe bewoners die van heinde en verre komen. Het is maar wat je er voor over hebt. De kreet Nieuwe Wereld Orde wordt steeds vaker genoemd.

Great Reset

Om de Agenda 2030 in goeie banen te leiden moet er snel gehandeld worden want er staan lange wachtrijen op vliegvelden. Treinen en bussen vallen uit door personeelsgebrek. Personeelstekorten in de zorgsector veroorzaken lockdowns in de samenleving als een stevige griep toeslaat. Door honger en oorlogen bewegen vluchtelingenstromen in de richting van Europa. Ziekenhuizen en verzorgingshuizen krimpen in door personeelstekort bij oplopende vergrijzing. We zien toenemende voedselschaarste en stijgende energieprijzen. We zien een Klimaatminister die terugschakelt op gas en kolen omdat het toch weer koud wordt in de winter. Hoog tijd voor een Great Reset!

GW

7 reacties

 1. Lieve, maar O ZO naïeve Gerrit.
  Kijk, misschien (hopelijk !) geldt het volgende niet voor “onze” EU-politici, want “te laag” van niveau, maar zéker voor de supra-nationale instellingen die je vermeldt, is het zo dat die bestuurders ENKEL (kunstmatig) zo “hoog” zijn kunnen opklimmen omdat er éééérst ZWAAR chantabel materiaal (meestens pedo-opnames) beschikbaar van zijn VOORDAT zij die funkties TOEBEDEELD krijgen. Een VOORWAARDE dus. Om vervolgens totaal chantabel te zijn wel te verstaan. “Honey Pots” heten ze in (MosZaad-)jargoen. Denk aan Epstein met zijn eilandje enz

  Ik heb ooit een interview (van 2 uur!) gezien van een (zéér christelijk evangelische) vrouw van een (amerikaanse) NATO-kolonel die (=de vrouw) openlijk getuigde van de pedofeestjes die her en der op de wereld werden gehouden in de nabijheid van en met aanwezigheid van allerlei NATO-generaals enz. Onder andere bij Manilla / de Filippijnen. Tijdens dat interview toonde ze ook privé-foto’s met allerlei hoge amerikaanse generaals (waaronder Powell) waar zij en haar man “gewoon” ook op stonden.

  Waarde Gerrit, mocht je haar naam willen weten en/of dat interview zèlf willen zien, zeg dan even “ja ik wil” en dan pleur ik op deze site hier alles wat ik erover weet, weg.

  Afijn, ik hoor ’t wel hè ?

  Héél simpel !

  1. Of “Honey Traps”, weet ik veel

   Die (de sex met kinderen van 3 – 10 jar oud) natuurlijk zorgvuldig worden opgenomen en gedocumenteerd om (levenslang) ‘achter de hand’ te worden gehouden hè ?

   Logisch.

   Mao was trouwens ook zo’n TERING-pedo ; (lètterlijk) de hèlft van de dag (tientallen jaren lang) lag hij in bed te rotzooien met meisjes van 7 tot 12 jaar oud.
   Vaak ontving hij zijn ministers aan het voeteneinde van zijn (pedo-)bed, de slachtoffertjes “snel wegsturend” wanneer die (ministers) binnenkwamen.

   De vuile gore PEDO had zèlfs een aantal aparte ambtenaren tot zijn beschikking staan die ENKEL de taak hadden héél China af te struinen naar (wees-)kinderen / meisjes die pasten bij de (bekende) “fysieke interesses” van Mao.

   Opnieuw : ik zit hier NIET uit m’n nek te lullen !

   Of neem nou die Henry Kissinger : toen er één of ander topoverleg in Rome was eind jaren zeventig, stond er (in hoofletters) op de voorpagina van een grote italiaanse krant “Oppassen, Kissinger komt op bezoek ; houd uw kinderen binnen !”

   Toen mocht dat nog hè ?

   Nogmaals Gerrit, je hebt géén idee hoe het er in “Hoge Cirkels” ècht aan toegaat jongen !

   HOE de “wereld” ECHT werkt ! ! !

 2. “Just put a child on his face and we’ll OWN the guy for the rest of his life”

  “Thou shall prevail (win the war) by deception”

  De OFFICIELE LEUS (of hoe heet dat) van de MosZaad.

  Check ’t anders zèlf, stelletje ongesoolden-gn-gnnnn !!!

  ( tot zover “aap-noot-Mies” voor vandaag )

  ( ps : kom maar “binnen”, “UNIT 8200” ! )

  1. (Jambers stem:)

   Diet, is René.
   Overdag hoedt ei zijn paarden met zijn porsche als een moderne cowboy.

   Maar s’avonds leest ei de wereld de les met zijn alwetendheid op een weblog, op het interweb.
   En ook al zegt zijn dokter dat ei paranoïa ies… René doet gewoon voort…

 3. Elke staat heeft een dictatuur. Een grondwet is een dictaat etc.
  De meest gruwelijke dictaturen zijn onder de noemer “democratie” te vinden.
  Een democratie is een systeem, waarbij de meerderheid, de minderheid onderdrukt.
  BV de meerderheid wil minder boeren, dus weg met die boeren, onteigen de grond voor woningbouw (wij Nederlanders houden van zo’n democratie).

  Dat is het omgekeerde van een niet gekozen dictator, die als minderheid de meerderheid onderdrukt.
  BV Belarus, hoef ik niet uit te leggen.

  Sommige democratische besturen zijn effectief en ander niet.
  Neem bestrijden van criminelen, daar laat onze democratie het afweten. Idiote regels maken het bestrijden van criminelen bijna onmogelijk. Er lopen meer criminelen op straat als er in de gevangenis zitten. Geen verklaring aflegen (zwijgrecht !). Vormfouten, bezoekregelingen, om een ziek familielid te mogen zien, weekendverlof om aan de samenleving te wennen.
  Cursus op straat lopen etc. etc. etc…….

  Het kan ook anders, zoals de Filippijnen, daar pakt de democratische overheid criminaliteit zeer effectief aan. Terwijl in Nederland het aantal recidivisten hoog is, heeft men op de Filippijnen daar weinig last van!

  Die “great reset” komt nooit. Er zal een geleidelijke machtsverschuiving plaatsvinden richting het Oosten (Azie). Omdat het bestuur in Azie veel effectiever en sterker is als de slappe Westerse hap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: