Wordt 18 juli 2020 B(itcoin)-Day?

18 Juli 2020, midden juli, in de derde week van juli – geef of neem een dag. ¨Ik kan wel uren praten over dit geweldige nieuws,” zegt Didi Taihuttu van The Bitcoin Family. Wat goed uitkomt want ondergetekende kan wel uren luisteren wanneer het over bitcoin et al. gaat! Hij heeft het dan over de markacties van de whales. Dat zijn de partijen die de meeste cryptomunten bezitten. In enorme aantallen, dus we kunnen ons voorstellen welke invloed deze ´walvissen´ wel hebben op de koersen. Ze kunnen munten en markten maken en kraken. Het is dan ook geen wonder dat hun bewegingen nauwlettend in de gaten worden gehouden. Wat heel goed mogelijk is omdat de blockchain publiek is. Identiteiten zijn zeer moeilijk vast te stellen maar acties helemaal niet. Nu blijkt dat telkens de whales in kwestie hun bezit terugtrekken uit de markt, vier maanden later een indrukwekkende stierenmarkt in cryptocurrencies plaatsvindt. Didi toont ons de grafeken die dit plastisch bewijzen.

Nieuwe crypto stierenmarkt

Het is een belangrijk gegeven want al wat we hoeven te doen is crypto´s kopen in die periode van vier maanden. Zo zijn we zeker, theoretisch toch, van op het juiste moment in de markt te zitten. Ondergetekende belangt dit weinig aan omdat ik een hodler ben. Kopen en houden is mijn devies. Maar ook een hodler kan af en toe over nieuw fiatgeld beschikken om aan het werk zetten. Volgens de grafieken die Mister B toont is die tijdspanne aangebroken. We schrijven 24 juni 2020. Op 18 maart jl. begonnen de whales namelijk opnieuw hun munten en tokens terug te halen. Wanneer je niet van plan bent om binnen korte tijd te handelen, stop je je coins namelijk veiliger in een eigen wallet. Van 18 maart tot 18 juli 2020 valt dus de recentste tijdspanne van vier maanden. Wanneer wat gebeurde in 2017, 2018 en 2019 zich herhaalt (?!) start een nieuwe grote bull market voor bitcoin en altcoins. Bij leven en welzijn zullen ze dit kunnen meemaken en controleren.

Cash voor bitcoin

Twee andere, macro indicatoren wijzen trouwens op hetzelfde. Ook daarop wees Didi ons. Altcoin Daily, een ander YouTube videokanaal, vertelt over de mogelijkheid in de VS om met cash, contanten bitcoin te te kopen. Geen bankrekening meer nodig! Het gaat om 20.000 vestigingen van megastores in dat land. Indrukwekkend, zeker omdat die winkels miljoenen klanten per jaar over de vloer krijgen… In de derde en laatste video volgt van een andere bron dat juli 2020 de maand voor de volgende bitcoin stierenmarkt wordt. ´On Tuesday (June 23), Ki Young Ju, the CEO of South Korean blockchain analytics startup CryptoQuant, used on-chain data from his company’s CQ.Live platform to explain why he believes Bitcoin’s next bull run will start in July 2020.´

Eén reactie

  1. Het kan ook net zo goed ” de zwarte zaterdag” worden, bedenk wel, het is dan de tricky joodse zaterdag, Saturnus dag, zwarte dag.
    Bijna niemand heeft hier kennis over.
    Wordt ook doorlopend ieder jaar verbloemd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.