Een Zilveren Krugerrand munt, een smartphone met blockchain technologie en een primeur van een presentatie over investeren in edelmetalen en crypto’s van niemand minder dan Mike Maloney.

Zilveren Krugerrand

Tot nu en sinds 1967 werd de Zuid-Afrikaanse Krugerrand uitsluitend in goud geslagen. Het was en is nog steeds een heel populaire gouden munt. Maar nu is beleggen in zilver weer met een prominente munt uitgebreid. Een zilveren kruggerrand. De munt weegt 1 troy ounce (31,1 gram) en is verkrijgbaar vanaf een dollartje of 17 á 18 (huidige koers). De voorzijde draagt het portret van Paul Kruger, één van de vroegere presidenten van Zuid-Afrika. De keerzijde toont het nationale symbool van het land: de springbok. Hieronder een afbeelding:

zilveren krugerrand

New smartphone on the block

Een smartphone met blockchain-technologie, het moest er van komen. HTC kondigde er één aan onder de naam Exodus. In de herfst van 2018 zou het er eindelijk effectief van moeten komen. In ieder geval zal het erom spannen wie de eerste op de markt kan brengen. Het Zwitserse Sirin Labs, dat eerder al een bijzonder exclusieve ‘privacy’ smartphone uitbracht, zal de Finney in november 2018 te koop aanbieden.

In december 2017 werd binnen 24 uur via een ICO (Initial Coin Offering) bijna 160 miljoen dollar opgehaald om het project te realiseren. De visie en ambitie van Sirin Labs is de wereldleider te worden in ‘secure open source consumer electronics’, om zo de brug te vormen tussen de massa en de blockchain economie. Met een eigen netwerk, super-beveiligd tegen alle vormen van cybercrime, voorzien van een crypto-wallet en tal van andere ultramoderne snufjes. De prijs zal rond de 1000 dollar liggen. Hier kunt u hem reeds bekijken met alle details.

Wereldprimeur van edelmetaalexpert

De Amerikaan Mike Maloney (geboren 1956) is ondernemer, bestseller-auteur en specialist in edelmetaal. Hij spreekt over wat hij doet, waardoor hij tevens gekend is voor zijn – door miljoenen bekeken – video’s over beleggen. Zijn boek over hoe te investeren in goud en zilver is de moeite waard om te lezen trouwens. Er is zelfs een audio-luisterboek beschikbaar. Hij geeft nu een 3-uur durende presentatie die ook u kunt ‘bijwonen’. Online bekijken en beluisteren, maar wel tegen betaling. Maloney zal het onder meer hebben over zijn eigen ‘Stock Fragility Index’, die op rood staat trouwens momenteel. Het gaat tevens over het huidige beleggersklimaat dat eerder gaat over speculeren dan investeren. Zeker staan beleggen in goud en zilver op het programma. Ook laat hij weten in welke 8 cryptomunten hij zelf geïnvesteerd heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: