Anycoin Direct Interview: Biflatie.nl

Anycoin Direct, een Nederlands platform dat sinds 2013 cryptocurrency op een zeer Anycoin Directtoegankelijke manier aanbiedt voor iedereen die hier interesse in heeft.

In dit interview met Co-Founder Bram Ceelen, proberen wij meer over de achtergrond van het bedrijf te weten te komen en hoe het bedrijf te werk gaat.

Onze Dank gaat uit naar Anycoin Direct Co-Founder Bram Ceelen voor deelname aan het interview.

Biflatie: Wanneer is Anycoin Direct opgericht?

Ik heb Anycoin Direct in 2013 opgericht met twee goede vrienden Lennert en Julian. Het idee is ontstaan toen de zus van Lennert graag een Bitcoin wilde kopen. Lennert heeft haar geholpen met dit proces en kwam er vervolgens achter dat dit proces behoorlijk moeilijk was. Vervolgens kwamen we samen op het idee om dit gemakkelijker te maken. Binnen enkele weken hadden we een werkend platform gecreëerd.

Biflatie: Hoe groot is het team inmiddels?
Sinds de enorme groei in 2017, is de markt enorm geprofessionaliseerd. Zelf hebben we in de laatste jaren een enorme groeispurt gemaakt. Niet alleen qua personeel, maar ook qua professionaliteit. Waar we begonnen met zijn drieën op de zolderkamer, werken we nu op kantoor samen met 42 andere medewerkers!

Biflatie: Gefeliciteerd met jullie registratie bij de DNB! Wat gaat er voor jullie het meest veranderen de komende tijd?
Bedankt! We zijn erg trots op het behalen van deze registratie. Ons team heeft enorme inzet getoond om deze registratie te behalen als een van de eerste partijen in Nederland. Om antwoord te geven op je vraag, er zal voor de klanten niet heel veel veranderen. Dit komt voornamelijk door het feit dat we de meeste processen die benodigd waren voor de vergunning al klaar hadden staan voor implementatie.

De belangrijkste veranderingen zijn binnen het verificatieproces zichtbaar. De eigenaar van een Anycoin Direct account moet kunnen aantonen dat hij of zij de eigenaar is van de opgegeven wallet. Dit is vrij snel gedaan door middel van een simpele printscreen of via de message signing functie in bepaalde wallets.

Biflatie: Wat veranderd er voor de consumenten die een account hebben bij Anycoin Direct?

In de praktijk zullen bestaande klanten eenmalig een wallet verificatie moeten uitvoeren. Na de verificatie kan je herhaaldelijk het adres selecteren tijdens toekomstige orders.

Biflatie: Waar is Anycoin Direct mee bezig? Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen de komende tijd om aan te werken?
We zijn lang bezig geweest met het opzetten van ons nieuwe platform. Hier is veel tijd en passie ingestoken. Ook richten we ons steeds meer op content en de juiste informatievoorziening. Met de nieuwe wallet verificatie zijn we dan ook op zoek naar de beste en meest gebruiksvriendelijke manier voor de klant. Voor alle ontwikkelingen raad ik het de mensen aan om onze sociale media kanalen in de gaten te houden de komende maanden!

Biflatie: Wordt het aanbod van cryptocurrencies op Anycoin Direct vergroot in de toekomst?

Onze specialisten onderzoeken voortdurend nieuwe cryptocurrencies om aan onze selectie toe te voegen. Van de duizenden cryptocurrency-projecten worden er slechts een select aantal daadwerkelijk geïmplementeerd. We weten nou eenmaal dat niet elk project levensvatbaar is op de lange termijn. Maar een tipje van de sluier, er ligt wel wat op de plank ja.

Biflatie: Wat is jullie mening over de adoptie van crypto in Nederland specifiek? Is dit bijvoorbeeld hoger dan andere landen? Staan er meer mensen positief tegenover?

Wij merken dat cryptocurrency steeds meer populariteit en bekendheid krijgt in Nederland. Veel mensen zijn positief en betrokken bij de ontwikkelingen binnen de branche. Cryptocurrency is volgens ons de volgende stap in de digitale revolutie. Het is een kwestie van tijd voordat alle valuta in de wereld (fiat en decentrale currency) op cryptografie en blockchain technologie gebaseerd zal zijn.

Biflatie: Hoe zien jullie de gehele adoptie wereldwijd van crypto de komende jaren?
Sinds de cryptohype van 2017 hebben we een sterke groei in adoptie gezien van onder andere grote bedrijven zoals PayPal, Thuisbezorgd.nl, Microstrategy, Square en nog vele andere bedrijven. Het is volgens ons een goed teken dat ook grote bedrijven inzien dat de toekomst digitaal geld is, en een deel van hun reserves in Bitcoin investeren. Het zal nog een lange tijd duren, maar digitaal geld zal steeds meer tot de voorgrond treden. Natuurlijk komt daarbij kijken dat steeds meer overheden de cryptocurrency branche willen reguleren. Wij denken dat dit nodig is om het vertrouwen van de consumenten en investeerders te winnen, zowel als het professionaliseren van de branche zelf.

Biflatie: Anycoin Direct is voornamelijk actief binnen de EU, klopt dat? Zijn er ook plannen voor verdere expansie buiten de EU in de toekomst?

Er komt veel bij kijken om wereldwijd te handelen. In het verleden was onze website ook beschikbaar in Canada. Echter, was dit niet rendabel en dus hebben we toen besloten om ons volledig op Europa te richten. Een ander voordeel van focussen op Europa zijn de snelle banktransacties, relevante tijdzones en lage taalbarrières. Op deze manier kunnen we onze klanten de beste service verlenen.

Nogmaals danken wij Anycoin Direct voor deelname aan dit interview.

Anycoin direct bitcoin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: