Basisregels voor de cryptobelegger/Gouden raad van ‘Pomp’

Anthony Pompliano (‘Pomp’) van Morgan Creek Digital Assets is een van de grote voorvechters en voorstanders van cryptomunten. Bitcoin dan wel in het bijzonder. Want naar eigen zeggen houdt hij meer dan de helft van zijn persoonlijke miljoenenvermogen in BTC aan. Pomp vindt het sneu dat een zeker aantal beleggers verlies lijdt met crypto’s. En dan soms overgaat naar het kamp dat bitcoin ‘a fraud’ vindt. Terwijl ze die verliezen hadden kunnen vermijden. Vandaar dat hij ‘newbies’ of beginners in cryptobeleggen een aantal basisregels voorhoudt.

Volg de gids

We raden iedereen aan Pompliano te volgen. De goede, zelfs gouden raad die de man geeft is geld…eeuh…crypto waard! Zijn inzichten in de brede markt zijn echt waardevol. Omdat hij bitcoin en bij uitbreiding cryptomunten in het algemeen plaatst in het breedst mogelijke kader. De ondernemer en investeerder runt ook een private nieuwsbrief, Off the Chain. Waarop het mogelijk is in te tekenen voor dan nog weinig contributie. Maar veel van zijn wijze raad en inzichten geeft hij ook gratis weg. Vooral op Twitter is de man heel actief met meerdere interessante tweets soms per dag. Wat denkt u bijvoorbeeld van de volgende:

En deze:

Pompliano zelf aan het woord

Bitcoin van $3800 naar $100.000?

Morgan Creek Digital Assets is ook het investeringsfonds gebruikt door onder meer enkele pensioenfondsen in de VS. In februari 2019 was dit trouwens een wereldprimeur. Hoewel het maar om relatief kleine bedragen ging (een paar miljoen dollar is in deze wereld klein bier, jou ja…) Toch zou dit de totale jaarlijkse winst voor deze pensioenfondsen aanzienlijk kunnen verhogen. Meer opbrengst met tegelijk minder risico qua blootstelling aan meer gereguleerde marktinstrumenten zoals aandelen. Dat was toch de bedoeling. Wanneer we dan Pomp horen verklaren dat hij o.m. voor hen bitcoin kocht aan $3800 tegenwaarde in maart 2019, zit dit waarschijnlijk wel snor. BTC staat aan $10.700 op 19 augustus 2019. Zijn projectie voor de toekomstige bitcoinkoers? $100.000 tegen december 2021. We helpen het hopen…!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.