Quote van de Dag : The strictest law sometimes becomes the severest injustice”.  Benjamin Franklin, American politician, 1706-1790.   Op één en dezelfde dag : dictator vrij, klokkenluider 35 jaar cel.  Het zal nooit veranderen.  De voormalige Egyptische potentaat Moebarak mag zijn cel verlaten – aanklachten ingetrokken, de zieke oude man ocharme.  Een jonge soldaat die in eer en geweten zogenaamde geheime documenten publiek maakte, wordt veroordeeld tot 35 jaar gevangenis.  Iemand moet ons dit toch eens verklaren, wat recht en rechtvaardigheid is bijvoorbeeld.  ’t Zijn ongetwijfeld the powers that be maar wij kotsen hiervan!

Bruce Willis : Ik verafgood vrouwen

Gelijk heeft de beroemde acteur wanneer hij zegt dat vrouwen slimmer zijn dan mannen.  Of slimmer is misschien het juiste woord niet…ze zijn anders, ze leven en werken nog met gevoel.  “Laat hen maar de touwtjes in handen nemen, mannen lopen elkaar in de weg en maken er een potje van“, dixit Willis.  “Zij zouden de presidenten van de wereld moeten zijn“.  De directeur van een opleidingscentrum beaamt : “Over het algemeen communiceren vrouwen beter dan mannen, ze zijn zachter, emotioneler, subtieler en meer invoelend.  Datgene wat vloeibaar is, zacht en beweeglijk zal het harde en starre overwinnen.  Het vermogen zacht te zijn maakt een leider tot leider”.  Het mag natuurlijk geen Iron Lady zijn hé.  De Franse zanger Renaud :

Femme je t´aime surtout enfin
Pour ta faiblesse et pour tes yeux
Quand la force de l´homme ne tient
Que dans son flingue ou dans sa queue
Et quand viendra l´heure dernière,
L´enfer s´ra peuplé de crétins
Jouant au foot ou à la guerre,
A celui qui pisse le plus loin
Moi je me changerai en chien si je peux rester sur la Terre
Et comme réverbère quotidien
Je m´offrirai Madame Thatcher

woman

Een Quote 500 voor de armen

De Quote 500 voor de rijken bestaat al.  We kunnen er ons allemaal aan vergapen.  Sommigen hebben vast hun fortuin op eerlijke wijze verdiend, dan zeggen wij chapeau.  Echter, wijlen de schrijver Mario Puzo deed eens de terechte uitspraak : “Achter elk groot fortuin schuilt een misdaad“.  Sociologe en journaliste Annemiek Onstenk pende het verhaal van de armen neer in Qracht 500.  Armoede kan iedereen overkomen! 500 Portretten over de sores en de kracht van de mensen achter de armoedecijfers.  Er komt een magazine en een TV-programma.  Hiér zeggen wij ook chapeau tegen…

Hoopvol nieuws

Maar liefst 19 van de 26 bestuurders in het Nederlandse onderwijs en de mediawereld hebben vrijwillig gehoor gegeven aan het verzoek van een minister en een staatssecretaris om salaris in te leveren.  De bewindslieden deden een moreel appel aan ontvangers van topinkomens in onderwijs, cultuur en media.  Kijk – hier wordt ons hart dan weer warm van.  Nu het uitgespaarde geld nog goed aanwenden natuurlijk.

Frans grapje

Frankrijk wil bij monde van François Hollande tegen 2025 volledige tewerkstelling realiseren, en tegelijk ook de huizenmarkt op orde brengen en een derde revolutie starten.  Wij van het B.B. willen tegen 2025 naar Mars vliegen en alle armoede en honger de wereld uit helpen.  Zult u aanwezig zijn om ons tegen dan te controleren? Binnen enkele weken zal de president bekend maken hoé hij dit alles precies zal doen.  Wij ook dan.

7 reacties

 1. Vrouwen zijn geen haar beter. Ik wil iedereen er toch op wijzen dat naast iedere wrede man vaak een vrouw leeft. Vrouwen vallen op macht en bling bling….het zal hun vaak worst wezen of dit ethisch verkregen bling bling is.
  Als ze zoveel beter waren zouden ze het afwijzen ipv er op te vallen!

  voorbeeldje:

  1:ethische man die leeft volgens principes en een gemiddeld inkomen heeft

  2:onethische man die veel geld verdiend door oplichting(bankiers/politici maar ook grote drugsbazen etc etc )

  Op welk type vallen de meeste vrouwen??????(let wel, ik zeg de MEESTE vrouwen)

  Juist ja, nummer 2.

  En kijk overigens ook eens naar de afgunst die vrouwen onder elkaar hebben.

  Ga eens kijken in Cannes en St Tropez hoe ze zich als fruitvliegjes aandringen bij die elite met jachten…..enigste dat ze zien is GELD! Het zal hen nogmaals worst wezen hoe die man die miljoenen heeft gemaakt….

 2. Ja, mannen gaan voor sex (voortplanting) en vrouwen gaan voor financiele zekerheid (verantwoordelijkheidsgevoel voor de kinderen) De meeste vrouwen hebben denk ik het liefst een man die werk heeft. Aan de andere kant, er zijn ook genoeg vrouwen die ook bij MOETEN werken. Vergeet ook niet de steeds grotere groeiende groep alleenstaanden (al dan wel of niet met kinderen) waarvan de vrouwen ook moeten werken en wel fulltime te verstaan.
  De man heeft zich overigens wel bewezen door de eeuwen heen (patriachaat) verdeel en heers en oorlogje spelen. Bij hoge uitzondering waren dit vrouwen.
  Gelukkig werken steeds meer vrouwen en worden ze ook steeds beter opgeleid en worden ze minder afhankelijk van de man.

  1. Patriarchaat LOL Eerst de elite Grieken en hun schandknaapjes, de elite romeinen met hun orgieen en de rooms-katholieke kerk met koorknaapjes, weeskinderen, heksenjacht en inquisitie. Bestempel deze besproken narcistische, oversekste, sociopatische figuren maar met de roze stempel. Bent U ziende blind om te bemerken dat ze allemaal in “vrouwenjurken” rondliepen. De hetze rond discriminatie en veralgemening, nietwaar. Beseft U dat u als vrouw voor het karretje wordt gespannen als instrument van de elite om hun macht te behouden. Proficiat met uw vrouwenrechten, maar u vergeet de kinderrechten. Straks kunnen de kinderen misschien scheiden van hun moeder en dwangsommen gaan eisen voor de rechtbank !!! De overheid ontneemt u de kinderen, stopt ze in het weeshuis en het verhaal begint terug van bovenaan. Dan kunnen vrouwen misschien terug overlopen naar de kant van de man om bescherming te vragen tegen een boze overheid. Verdeel en heers…

   oh ja waarom wilt u dan nog een man in uw leven als de “wetenschappelijke technologie” u gratis kan bezwangeren ? De zorgstaat, waar gaan zij het geld halen om alles te bekostien als de schatkist altijd leeg is, nietwaar. Denk ook eens, hoeveel taken u op zich neemt en dan klagen over stress en psychische problemen… (allemaal de schuld van de man, natuurlijk)
   Fulltime werken, kinderen grootbrengen, huis afbetalen, … Allemaal alleen, u moet wel wonderwomen zijn.

 3. “Een jonge soldaat die in eer en geweten zogenaamde geheime documenten publiek maakte, wordt veroordeeld tot 35 jaar gevangenis.”

  Die man onthulde de geheime complotten. Grote kans dat alternatieve nieuwssites ook verboden worden en moeten sluiten.

 4. Sinds wanneer in de geschiedenis kan de mens, een schepping met een weeffout recht spreken of rechtvaardig zijn?

  Dat is onmogelijk daar is de mens niet voor geschapen, de mens is corrupt geschapen en daar is niets mis mee want een feit, maar laten we rechtvaardigheid en recht spreken nu gewoon los laten, dat is iets voor mens 2.0, niet voor de huidige mens 1.1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: