Alle eer aan de Nederlandse macro-econome en technisch analiste, Madelon Vos. Zij is er immers in geslaagd de man die anoniem wenst te blijven als creator van het beroemde S2F Bitcoin Model, voor de camera te halen. Anoniem – maar toch bij haar in de auto? En dat in Coronatijden? Benieuwd hoe ze dit klaarspeelt! Deel 1 vandaag op kerstdag, 25 december 2020. Cryptofans en zeker alle aanhangers van de grootste en oudste digitale munt spitsen nu vast de oren. En terecht. Een mooier kerstcadeau kunnen ze, we, niet wensen, toch? Morgen, op 26 december, komt deel 2. Bent u er dan ook weer bij? We laten Madelon de video zelf maar best verder inleiden…

´Welkom bij de tiende aflevering van Madelon Navigeert! In deze aflevering spreek ik met niemand minder dan Plan B. Plan B is een bekende naam binnen het bitcoinlandschap. Een bekende naam, maar absoluut geen bekend gezicht. Plan B is namelijk erg gesteld op zijn privacy en is daarom nooit in beeld te zien. In deze video geeft B een inkijkje in zijn leven als Plan B, maar voornamelijk werkzaam in Plan A. B is namelijk werkzaam voor een grote Nederlandse Financial. Iets wat voor een Bitcoiner een behoorlijke ‘ver van je bed show is’. In deze video deelt B hoe bitcoin op zijn pad kwam. Gezien zijn achtergrond ging B al snel aan de slag en kwam hij tot een model met een voorspellende waarde betreffende de toekomstige koers van bitcoin. Dit model nemen we in deze video onder de loep, en tevens bespreken we zijn nieuwe model genaamd: S2FX en de kritiek daarop. Dit model gaat uit van een bitcoin koers van meer dan twee ton. Iets wat bijna te mooi lijkt om waar te zijn…. Deze aflevering is het eerste deel van het tweeluik met Plan B´:  

3 reacties

 1. Ze maken heel veel reclame voor bitcoin tegenwoordig.
  Dus ik installeer die App van bitcoin.com, en het is me te veel wat ze vragen.
  Je naam, adres, mailadres, en als je bitcoin koopt hebben ze uiteraard je bankrekeningnummer, en kan de belasting zien hoeveel je hebt.
  Ik heb nog goud en zilver. Geen hond die er iets vanaf weet, en dat wil ik zo houden.

 2. Madelon Vos voegt weinig toe aan het beter begrijpen van de blockchain en cryptomarkt. Ben begin dit jaar afgehaakt met het volgen van haar Cryptocast-uitzendingen. Veel domme onzin van een jonge twintiger en weinig daadwerkelijk kennisoverdracht over het beter begrijpen van blockchain en crypto.

  Daarnaast snapt ze bar weinig van wetgeving omtrent KYC/AML af.

  Er zijn zat vrouwen en mannen die wel relevante content begrijpenlijk kunnen maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: