BitTorrent verwachting

Rank: #60

BitTorrent (BTT) koers

$0,003 prijs (+0,04%)

BitTorrent omrekenen (BitTorrent to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$2.424.745.657$1.011.738+0,04%932.497.500.000990.000.000.000

BitTorrent prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 3,38% +0,30% +3,39% 0,41% +666,30%
USD 3,35% +0,04% +2,23% 0,08% +614,07%
ETH 2,37% +2,41% +13,25% +29,82% +223,80%
Sinds All time high BitTorrent Type
Onbekend$0,01protocol

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze BitTorrent kopen of niet? Is BitTorrent een goede investering? En wat is de BitTorrent verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de BitTorrent toekomst en de BitTorrent lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De BitTorrent koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een BitTorrent prognose en BitTorrent analyse maken.

BitTorrent ook wel bekend als BTT heeft op dit moment een koers van $0,003. Inmiddels staat de coin op positie 60 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste BitTorrent koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van BitTorrent, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat BitTorrent al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de BitTorrent koersverwachting, historische en actuele cijfers over de BitTorrent prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je BitTorrent kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond BitTorrent. Op basis van deze informatie kan je zelf een BitTorrent koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van BitTorrent zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in BitTorrent gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

BitTorrent in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over BitTorrent:

  • Huidige prijs: $0,003
  • All time high: $0,01
  • All time low: $0,0001
  • Datum ICO: 2019-01-28T00:00:00.000Z
  • Prijs per coin bij ICO: 0,0001

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij BitTorrent.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm BitTorrent relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over BitTorrent en de BitTorrent koers verwachting.

BitTorrent koers details

BitTorrent prijs$0,003Marktkapitaal dominantie0,10%
Markt cap rang60All time high koers$0,01
Circulerend aanbod932.497.500.000All time low koers$0,0001
Totaal aanbod990.000.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 80,81%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarstijging van 614,07%
Marktkapitaal$2.424.745.657Prijsverandering 30 dagendaling van 0,08%

BitTorrent koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische BitTorrent koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de BitTorrent koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van BitTorrent.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

BitTorrent kopen in 2024 - BTT koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor BitTorrent is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de BitTorrent prijs en de koers van BitTorrent valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige BitTorrent voorspelling maken en bepalen of je BitTorrent gaat kopen of niet.

BitTorrent verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een BitTorrent koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de BTT verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je BitTorrent wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De BitTorrent verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de BTT crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over BitTorrent om een betere inschatting te maken van de toekomst van BitTorrent. Als de BitTorrent crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de BitTorrent prijs

Vandaag BTT kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag BitTorrent zou moeten kopen of niet? En of BitTorrent een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van BitTorrent. Kijk wel eerst naar de trend van de BitTorrent koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de BitTorrent koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar BitTorrent kopen?

Of je BitTorrent nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast BitTorrent nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om BitTorrent te kopen en verkopen.

Vragen over BitTorrent

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over BitTorrent.

Overweeg je om BitTorrent te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over BitTorrent. Dit kan je een goed beeld idee geven of BitTorrent gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je BitTorrent kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat BitTorrent op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de BitTorrent verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de BitTorrent koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van BitTorrent.

Wil je vandaag BitTorrent kopen, kijk dan eerst even naar het BitTorrent nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van BitTorrent, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je BitTorrent kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de BitTorrent verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder BitTorrent een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: