Cosmos Nieuws Verwachting

Rank: #35

Cosmos (ATOM) koers

$12,95 prijs (+7,62%)

Cosmos omrekenen (Cosmos to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$3.586.684.624$350.634.753+7,62%276.809.196

Cosmos prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,09% +7,62% +11,53% +15,18% +238,73%
USD +0,09% +7,62% +12,44% +15,38% +241,27%
ETH +0,33% +1,15% 5,29% 5,76% 54,53%
Sinds All time high Cosmos Type
$31,70cosmos ecosystem

Cosmos ook wel bekend als ATOM heeft op dit moment een koers van $12,95. Inmiddels staat de coin op positie 35 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Cosmos koers $31,70 geweest. Nog niet in het bezit van Cosmos, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Binance

Een leuk feitje, wist je dat Cosmos al sinds bestaat? Ontdek hier meer over de Cosmos koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Cosmos prijs, verwachtingen voor 2021, 2022, 2025 en nog meer.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 data-lazy-src=

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 data-lazy-src=

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 data-lazy-src=

Nederlandse exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkLitebit
 data-lazy-src=

Grote broker voor crypto en aandelen

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

100

BekijkBitpanda
 data-lazy-src=

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Cosmos koers | Actuele prijs van Cosmos

Wil je Cosmos kopen? Ga naar Binance

Cosmos Statistieken

Cosmos prijs$12,95Marktkapitaal dominantie0,21%
Markt cap rang35All time high koers$31,70
Circulerend aanbod276.809.196All time low koers$1,16
Totaal aanbodPrijs tegenover all time highdaling van 59,13%
Maximaal aanbodPrijsverandering 1 jaarstijging van 241,27%
Marktkapitaal$3.586.684.624Prijsverandering 30 dagenstijging van 15,38%

Historische Cosmos koers

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2019 $4,00 $8,31 $1,92 $626,5 mln $96,7 mln 159,0 mln 128%
2020 $4,14 $8,82 $1,10 $789,5 mln $150,4 mln 190,7 mln 142%

Cosmos (ATOM) is een project dat als doel heeft om een aantal van de moeilijkste problemen te fixen in de blockchain industrie. Waar veel blockchains duur, traag, niet schaalbaar en niet duurzaam zijn probeert Cosmos hier een oplossing voor te bieden. De doelstelling van Cosmos is hierdoor erg ambitieus, maar wel erg innovatief tegenover veel andere projecten. Cosmos

Cosmos heeft ook als doel om het minder complex te maken, zodat het voor meer partijen toegankelijk is om te gebruiken. Hoe toegankelijker het is, hoe meer developers er zullen bijdragen en er gebruik van maken. Hiervoor hebben zij een speciaal framework ontwikkeld. Wat ook uniek is dat ze een ‘interblockchain’ hebben ontwikkeld, waardoor het toegankelijker is om Cosmos te communiceren met andere blockchain. Dit heeft ervoor gezorgd dat Cosmos tientallen sterke partnerships heeft.

De development van Cosmos is al eerst gestart in 2014, waarna de whitepaper in 2016 is gelanceerd en de token sale van start is gegaan in 2017 waardoor het vanaf toen echt toegankelijk is geworden voor het publiek.  De token van Cosmos, Atom, kan verdiend worden door een specifiek model dat is opgezet door Cosmos. Dit zorgt ervoor dat Cosmos verder kan ontwikkelen en zorgt voor de veiligheid van de blockchain. De token van Cosmos heet ATOM en is te verhandelen op Binance, Bitcoinmeester en Litebit.

Cosmos koersDe prijs van Cosmos

Bij de officiële lancering in maart 2019 was de prijs van de ATOM goed voor $7. Sindsdien zijn er geen extreem hoge pieken of diepe dalen geweest. In maart dit jaar kende de coin omwille van de crisis een all time low van $1,13, en in augustus werd een hoogtepunt bereikt van $8,86. Hoewel de ATOM nog maar vrij recent in circulatie is, is de waarde dus vrij stabiel en volgt het de algehele koers van de Bitcoin. 

Schaalbaarheid

Dankzij Cosmos kunnen verschillende blockchains veel makkelijker met elkaar communiceren. De schaalbaarheid van Cosmos gaat daarom hand in hand met de stijging in populariteit en gebruik van alle andere blockchains. 

Daarnaast kunnen software-ontwikkelaars de Cosmos software development kit (SDK) gebruiken om andere blockchains te genereren. Dit kan vrij eenvoudig en snel dankzij een systeem met verschillende plug-ins. 

Veiligheid en snelheid

Het gedecentraliseerde netwerk van onafhankelijke parallelle blockchains werkt met de Tendermint Consensus. Tendermint gebruikt het Byzantijnse fouttolerantie systeem waarbij 33% van de validators kunnen falen zonder dat het platform wordt aangetast en de veiligheid in het gedrang komt.  Een ander voordeel is dat het systeem zorgt voor instant bevestiging in het proof of stake systeem. Dit in tegenstelling tot proof of work blockchains zoals Ethereum en Bitcoin waarbij transacties pas gefinaliseerd worden wanneer een groot aantal van blocks bevestigd is. 

Atom prijsverwachting

Omwille van de crisis kende de ATOM prijs in maart 2020 een dieptepunt, maar de coin is sindsdien weer gestaag aan het stijgen. De ATOM lijkt relatief stabiel te zijn, maar omdat de munt nog maar kort in omloop is, moeten we voorzichtig zijn met dergelijke uitspraken. Cosmos kan je ook moeilijk vergelijken met andere crypto’s, omdat hun missie in het verbinden van blockchains uniek is. Als zij deze missie kunnen waarmaken zou er dus een dag kunnen komen waarop alle grote blockchains verbonden zijn met Cosmos; en dan ligt er dus nog een mooie toekomst open voor de ATOM. 

Algeheel kunnen we stellen dat het project van Cosmos zeer uniek en innovatief is en wie gelooft dat zij hun missie zullen waarmaken kan er goed aan doen om de ATOM toe te voegen aan zijn portfolio. Want als Cosmos echt de blockchain bruggenbouwer blijkt te zijn, dan zal zijn waarde mee stijgen met het groeiend aantal crypto’s. Zo zouden we kunnen stellen dat Cosmos nog maar een fractie van zijn mogelijkheden heeft benut en dat het belang van ervan alleen nog maar zal toenemen. 

Cosmos koers

Coin kopen of verkopen

Wil je Cosmos kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Beste websites om Cosmos (ATOM) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 data-lazy-src=

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 data-lazy-src=

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 data-lazy-src=

Nederlandse exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkLitebit
 data-lazy-src=

Grote broker voor crypto en aandelen

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

100

BekijkBitpanda
 data-lazy-src=

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Cosmos kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

De toekomst van Cosmos

Zo is het team achter Cosmos dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Cosmos toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit. Veel kiezen er dan ook al voor om in te stappen voor de verwachtingen van 2021.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Cosmos?

Helaas is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Cosmos(ATOM).

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Cosmos verwachting augustus– De laatste Cosmos  koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Cosmos ($12,95) is, is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen waar een project mee bezig zijn zullen zorgen voor een grotere adoptie en daardoor een verandering van de prijs uiteindelijk. Op is Cosmos het makkelijkst verhandelen tegen de laagste fees in ieder geval.

Zo zijn developers die werken aan Cosmos (Cosmos) altijd druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Cosmos toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $12,95 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen?

Afgelopen 30 dagen is de prijs met stijging van 15,38% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs stijging van 241,27% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Cosmos?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Cosmos (ATOM).

Cosmos | Een aantal feiten op een rij

Cosmos staat bekend met de afkorting ATOM. De totale supply zal worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van ATOM neemt toe. De marktwaarde neemt toe wat betekent dat er steeds meer hierin investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $3.586.684.624.

Sinds de start van het project op 2017-04-06T00:00:00.000Z is de coin al stijging van 1.016,93% gestegen.

De ontwikkelingen van Cosmos – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is, het aantal commits toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Het project heeft meer dan aanpassingen verwerkt en 144 subscribers wat een mooi aantal is. Blijf daarom op de hoogte van het actuele Cosmos  (ATOM) nieuws. Een leuke tip die we graag meegeven is om ook te abonneren op de Reddit van Cosmos, hier vindt je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: https://www.reddit.com/r/cosmosnetwork

Cosmos nieuwsupdates | Crypto Cosmos nieuws

We weten allemaal dat het belangrijk is om nieuwsupdates in de gaten te houden. Op deze manier ben je altijd up-to-date wat er kan gaan gebeuren met de koers. We zien de laatste tijd dat bepaald nieuws van bekende personen of bedrijven nog wel eens invloed kan hebben op de koers van verschillende crypto’s. Dit geeft aan dat het verstandig is om op de hoogte te zijn van Cosmos nieuws, om niet voor plotselinge verassingen te staan die je misschien wel veel geld kunnen kosten.

Bekijk onderstaande video voor een recente Cosmos nieuwsupdate:

Ik houd het Cosmos nieuws in de gaten, wat nu?

Als je het nieuws regelmatig in de gaten houdt en een goed idee hebt over hoe de crypto markt in zijn werk gaat, wordt het tijd om je eerste investeringen te maken. Bij het investeren in crypto’s is het altijd noodzakelijk een zogenaamde ‘wallet’ te openen bij een crypto exchange. Vervolgens kun je beginnen met investeren. Blijf het nieuws goed in de gaten houden en zorg ervoor dat je op de juiste tijd instapt. Zijn er veel onzekerheden in het nieuws gaande en gaat de Cosmos koers omlaag? Dan is dit een mooie tijd om te beginnen met investeren.