Cosmos

1

Cosmos (ATOM) is een project dat als doel heeft om een aantal van de moeilijkste problemen te fixen in de blockchain industrie. Waar veel blockchains duur, traag, niet schaalbaar en niet duurzaam zijn probeert Cosmos hier een oplossing voor te bieden. De doelstelling van Cosmos is hierdoor erg ambitieus, maar wel erg innovatief tegenover veel andere projecten. Cosmos

Cosmos heeft ook als doel om het minder complex te maken, zodat het voor meer partijen toegankelijk is om te gebruiken. Hoe toegankelijker het is, hoe meer developers er zullen bijdragen en er gebruik van maken. Hiervoor hebben zij een speciaal framework ontwikkeld. Wat ook uniek is dat ze een ‘interblockchain’ hebben ontwikkeld, waardoor het toegankelijker is om Cosmos te communiceren met andere blockchain. Dit heeft ervoor gezorgd dat Cosmos tientallen sterke partnerships heeft.

De development van Cosmos is al eerst gestart in 2014, waarna de whitepaper in 2016 is gelanceerd en de token sale van start is gegaan in 2017 waardoor het vanaf toen echt toegankelijk is geworden voor het publiek.  De token van Cosmos, Atom, kan verdiend worden door een specifiek model dat is opgezet door Cosmos. Dit zorgt ervoor dat Cosmos verder kan ontwikkelen en zorgt voor de veiligheid van de blockchain. De token van Cosmos heet ATOM en is te verhandelen op Binance, Bitcoinmeester en Litebit.

Cosmos koersDe prijs van Cosmos

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Cosmos. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Cosmos koers

Coin kopen of verkopen

Wil je Cosmos kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Beste websites om Cosmos (ATOM) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Commissions

9.5

Current Offers

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Commissions

9,2

Current Offers

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Commissions

8,9

Current Offers

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Commissions

8,5

Current Offers

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Commissions

8,1

Current Offers

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Cosmos kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlink

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.