De waarde van de cryptomarkt blijft maar stijgen. De totale marktkapitalisatie heeft recent de 800 miljard dollar bereikt. Verschillende crypto exchanges kunnen de enorme toename van nieuwe registraties niet aan en hebben een tijdelijke stop gezet op het aanmaken van nieuwe accounts. De bedrijven CEX.IO, Bitfinex, Bittrex en Binance hebben allen de nieuwe registraties uit staan, omdat ze waarschijnlijk niet snel genoeg kunnen opschalen. Niet alleen Bitcoin kopen is populair maar ook Vechain en Chainlink zijn sterk in populariteit aan het stijgen.

crypto market cap 800

Crypto in 2018

De Bitcoin koers verwachting is dat Bitcoin kopen nog steeds heer en meester zal blijven in cryptoland, al loopt de dominantie van de eerste en grootste digitale munt wat terug. Het blijft natuurlijk wel oppassen geblazen, want niet alles ICO’s doen wat ze beloven.

Let op: informeer jezelf!

Zo ben je waarschijnlijk je geld kwijt als je in de nieuwe token ‘Fantasy Market‘ had geinvesteerd. Daarentegen zijn er ook veel interessante ontwikkelingen, met de grootste ICO ooit tot nu toe van Block.one. Ook andere interessante concepten als INS (blockchain voor de supermarktketen), Flyp.me (gedecentraliceerd exchange) en Trade.io (handelsplatform en liquidity pool) en nog vele andere starten met nieuwe producten en services.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: