Deze grafiek van de prominente crypto analist Willy Woo zegt het helemaal. Hoe hoger het aantal participanten in de cryptomarkt (lees: kopers maar ook verkopers van cryptomunten) hoe hoger de koersen. Van bitcoin alvast, toch nog altijd de grootste en oudste digitale munt. 60,9 Procent van de cryptomarkt palmt deze nog steeds in op 3 maart 2021. Zeg ook maar de instap-munt voor de meeste would- be cryptobeleggers. Hoe meer zielen hoe meer vreugde, zegt het spreekwoord. In dit geval ook ´meer koerswinst´:

Je merkt dat de vorige top op einde 2017, de rode lijn. Het was het maximaal aantal kleine beleggers en traders dat toen aan boord kwam van de bitcoin-trein. En de koers op het toenmalige hoogtepunt bracht van 20.000 dollar. Een berenmarkt volgde toen ze één voor één weer afscheid namen. Anders gezien: omdat ze, en masse zelfs, eieren voor hun bitcoins kozen? Al die zogenaamde retail investors, en ze, we, zijn al met 106 miljoen wereldwijd verspreid. Maar sinds 2021 (BTC aan 28500 dollar toen) zijn ze weer helemaal terug! Nog niet hélemaal, nog niet op het niveau van einde 2017. Maar ze komen, ze zijn onderweg. (´t Zijn toch geen lemmingen zeker?!) Pushen bitcoin op moment van schrijven tot wel 51.500 dollar. Tot nu toe zaten ze, we, er in ieder geval recht op. En analist Woo zal er ook niet ver naast zitten met zijn conclusie, denkelijk: ´Dit geeft je een idee hoe deze stierenmarkt nog pas begonnen is, aan het opwarmen´. We helpen het ´m hopen! Toch blijft ondergetekende nog voorzichtig met slechts voor 20 procent belegd in bitcoin et al. Wat u?

 

 

Wij geven geen financieel advies. Mocht u besluiten in crypto te willen investeren, wij zelf hebben goede ervaringen met Bitvavo en Binance als gebruiksvriendelijke en betrouwbare exchanges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: