Kava verwachting

Rank: #105

Kava (KAVA) koers

$0,82 prijs (+2,69%)

Kava omrekenen (Kava to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$884.785.780$29.815.215+2,69%1.082.860.6831.082.860.682

Kava prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,10% +2,38% +3,02% +11,96% 8,02%
USD 0,11% +2,69% +3,82% +11,85% 5,35%
ETH +0,25% 0,93% 5,56% 19,76% 51,80%
Sinds All time high Kava Type
Onbekend$9,12binance launchpad

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Kava kopen of niet? Is Kava een goede investering? En wat is de Kava verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Kava toekomst en de Kava lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Kava koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Kava prognose en Kava analyse maken.

Kava ook wel bekend als KAVA heeft op dit moment een koers van $0,82. Inmiddels staat de coin op positie 105 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Kava koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Kava, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Kava al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Kava koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Kava prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Kava kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Kava. Op basis van deze informatie kan je zelf een Kava koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Kava zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Kava gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Kava kopen? Ga naar Bitvavo

Kava in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Kava:

  • Huidige prijs: $0,82
  • All time high: $9,12
  • All time low: $0,29
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Kava.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Kava relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Kava en de Kava koers verwachting.

Kava koers details

Kava prijs$0,82Marktkapitaal dominantie0,04%
Markt cap rang105All time high koers$9,12
Circulerend aanbod1.082.860.683All time low koers$0,29
Totaal aanbod1.082.860.682Prijs tegenover all time highdaling van 91,04%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaardaling van 5,35%
Marktkapitaal$884.785.780Prijsverandering 30 dagenstijging van 11,85%

Kava koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Kava koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Kava koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Kava.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2022 $1,94 $5,62 $0,57 $0 $0 0 109%
2023 $0,83 $1,29 $0,52 $0 $0 0 76%

Kava kopen in 2024 - KAVA koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Kava is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Kava prijs en de koers van Kava valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Kava voorspelling maken en bepalen of je Kava gaat kopen of niet.

Kava verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Kava koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de KAVA verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Kava wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Kava verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de KAVA crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Kava om een betere inschatting te maken van de toekomst van Kava. Als de Kava crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Kava prijs

Vandaag KAVA kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Kava zou moeten kopen of niet? En of Kava een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Kava. Kijk wel eerst naar de trend van de Kava koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Kava koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Kava kopen?

Of je Kava nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Kava nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Kava te kopen en verkopen.

Vragen over Kava

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Kava.

Overweeg je om Kava te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Kava. Dit kan je een goed beeld idee geven of Kava gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Kava kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Kava op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Kava verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Kava koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Kava.

Wil je vandaag Kava kopen, kijk dan eerst even naar het Kava nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Kava, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Kava kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Kava verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Kava een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: