Televisie is dood. Of beter gezegd, televisie kijken doen we tegenwoordig op een compleet andere manier dan voorheen. Dat heeft voor een deel te maken met het feit dat je tegenwoordig televisieprogramma’s niet meer op vaste tijden hoeft te kijken. Vroeger was het allemaal erg simpel. De grotere televisiezenders bepaalden wat er werd uitgezonden. En als je een film wilde kijken, ging je op zaterdagavond voor de televisie zitten. Of je bezocht de bioscoop. Vanaf de jaren ‘80 en ‘90  kon je films (op videobanden en dvd’s) gaan huren in de videotheek. Maar voortaan hebben we zelf de controle.

Streamen wat je zelf wilt kijken

De snelle opkomst van allerhande streamingdiensten is waarschijnlijk de grootste reden van het feit dat we tegenwoordig anders naar de tv kijken. Netflix, HBO, Videoland, Apple TV+, Disney+ en noem het allemaal maar op: het aanbod van (kwalitatief hoogstaande) series en films die je via deze streamingpartijen kan bekijken is enorm groot. Maar hoe betaal je nu eigenlijk voor zo’n abonnement?

Veilig en betrouwbaar betalen met je creditcard

Bij alle grotere en bekende aanbieders van streaming content kun je je abonnement maandelijks automatisch betalen via je creditcard. Heb je die nog niet? Een creditcard aanvragen is heel gemakkelijk en regel je gewoon online. Bij het aanvragen van je streaming-abonnement geef je dan, als je de creditcard eenmaal hebt, het nummer van je creditcard, de CVC-code en de vervaldatum van de kaart door. That’s it! Meer hoef je dus echt niet te doen. En online betalingen via creditcard zijn (als je er op de juiste manier mee omgaat) gewoon hartstikke veilig en betrouwbaar.

Andere betaalmethodes

Natuurlijk kun je niet alleen via creditcard betalen voor streamingdiensten. Er worden ook andere betaalmethodes geaccepteerd, die online ook net zo veilig zijn. Zo kun je Netflix bijvoorbeeld ook via iDEAL of PayPal betalen. Hetzelfde geldt voor Disney+. Videoland werkt met een automatische incasso via je bankrekeningnummer. Er wordt dan één keer 1 cent afgeschreven van je rekening om toestemming te geven tot die incasso. Kijk voor je een abonnement afsluit dus altijd even welke betaalmethodes er gelden zodat je zeker weet dat het gaat lukken.

Wil je overigens het nieuwste van het nieuwste aanbod op het gebied van films kunnen kijken? Het is voortaan mogelijk om via Netflix de allerlaatste films te kijken… op het moment dat ze nog in de bioscoop draaien! Het kost je wel behoorlijk wat geld, maar dan heb je ook wat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: