ORDI verwachting

Rank: #96

ORDI (ORDI) koers

$46,16 prijs (2,51%)

ORDI omrekenen (ORDI to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$967.811.587$464.492.7872,51%21.000.00021.000.000

ORDI prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,31% 2,45% 37,03% 33,51% Onbekend
USD +0,30% 2,51% 38,09% 34,97% Onbekend
ETH +0,58% 5,48% 32,48% 22,87% Onbekend
Sinds All time high ORDI Type
Onbekend$95,52inscriptions

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze ORDI kopen of niet? Is ORDI een goede investering? En wat is de ORDI verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de ORDI toekomst en de ORDI lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De ORDI koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een ORDI prognose en ORDI analyse maken.

ORDI ook wel bekend als ORDI heeft op dit moment een koers van $46,16. Inmiddels staat de coin op positie 96 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste ORDI koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van ORDI, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Crypto.com

Een leuk feitje, wist je dat ORDI al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de ORDI koersverwachting, historische en actuele cijfers over de ORDI prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je ORDI kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond ORDI. Op basis van deze informatie kan je zelf een ORDI koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van ORDI zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in ORDI gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je ORDI kopen? Ga naar Crypto.com

ORDI in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over ORDI:

  • Huidige prijs: $46,16
  • All time high: $95,52
  • All time low: $2,86
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij ORDI.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm ORDI relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over ORDI en de ORDI koers verwachting.

ORDI koers details

ORDI prijs$46,16Marktkapitaal dominantie0,04%
Markt cap rang96All time high koers$95,52
Circulerend aanbod21.000.000All time low koers$2,86
Totaal aanbod21.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 51,82%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarOnbekend
Marktkapitaal$967.811.587Prijsverandering 30 dagendaling van 34,97%

ORDI koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische ORDI koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de ORDI koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van ORDI.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2023 $14,82 $83,83 $2,87 $0 $0 0 120%

ORDI kopen in 2024 - ORDI koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor ORDI is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de ORDI prijs en de koers van ORDI valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige ORDI voorspelling maken en bepalen of je ORDI gaat kopen of niet.

ORDI verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een ORDI koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de ORDI verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je ORDI wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De ORDI verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de ORDI crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over ORDI om een betere inschatting te maken van de toekomst van ORDI. Als de ORDI crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de ORDI prijs

Vandaag ORDI kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag ORDI zou moeten kopen of niet? En of ORDI een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van ORDI. Kijk wel eerst naar de trend van de ORDI koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de ORDI koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar ORDI kopen?

Of je ORDI nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast ORDI nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om ORDI te kopen en verkopen.

Vragen over ORDI

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over ORDI.

Overweeg je om ORDI te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over ORDI. Dit kan je een goed beeld idee geven of ORDI gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je ORDI kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat ORDI op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de ORDI verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de ORDI koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van ORDI.

Wil je vandaag ORDI kopen, kijk dan eerst even naar het ORDI nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van ORDI, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je ORDI kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de ORDI verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder ORDI een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: