In mijn columns over de “The Great Reset” probeerde ik duidelijk te maken dat het einde nadert van onze parlementaire democratie. De wakkere burger zal het met mij eens zijn dat de massa in slaap is gevallen. De leeghoofden die tussen de talkshows en het showbizznieuws op TV de propaganda oppikken van voorgekauwde nieuwsberichten die op elke zender eenvormig klinken. Zou de TV-kijker weten dat de massamedia hun nieuwsberichten ontvangen via hetzelfde ANP-persbureau dat sinds maart 2018 in handen is van miljardair John de Mol.

MSM is niet onafhankelijk

Behalve het ANP zijn ook de bekende persagentschappen “Bloomberg” en “Reuters” in handen van miljardairs. Ik vind dat opvallend. Waarom moeten persbureaus in handen zijn van rijke milardairs? Het predicaat “algemeen” van Algemeen Nederlands Persbureau vind ik niet in overeenstemming met de werkelijkheid. Hoe algemeen is een persbureau in handen van een miljardair. Ik vind het zorgwekkend dat drie grote persagentschappen de mainstream media(msm) van voorgekauwde nieuwsberichten voorzien. Afgestudeerde journalisten staan in de rij om bij de msm te solliciteren. Eenmaal achter het bureau ontvangen ze een vorstelijk salaris zolang ze braaf binnen de kaders publiceren. Een slimme tactiek van de elite om een vinger in de pap te hebben in de wereldwijde nieuwsvoorziening. Het journaille zal op die manier nooit een onafhankelijk onderzoek instellen naar de werkelijke bedoelingen van de elitaire persbureaus die beïnvloed worden door de idealistische Agenda 2030 van het WEF.

Geen commentaar

Voor journalisten in loondienst geldt het spreekwoord: “wiens brood men eet, wiens woord men spreekt!” Journalisten die afwijkend denken vallen door de mand en mogen een ander baantje te zoeken. Waarom verschijnen er zoveel alternatieve mediakanalen op Youtube, die echter weer snel vertrekken en een eigen website beginnen vanwege de censuur van de eigenaren. Teveel kritiek op Big Tech en op Big Farma kan schadelijk zijn voor de uitrol van de Agenda 2030. De eigenaren van Youtube, Facebook, Instagram, Twitter en Google hebben eigen richtlijnen en bestraffen overtreders met een ban. De gebruikers accepteren het massaal. Ze hebben zich in grote getale aangemeld om niets te missen van het online gebeuren. Big Tech maakt het aantrekkelijk voor ons. Laat ons sociaal babbelen, foto’s en filmpjes uitwisselen en elkaars standpunten delen, maar pas op, heb geen kritiek op het establishment dat schadelijk kan zijn voor het uitvoeren van hun Agenda 2030.

Democratische vrijstaat is dood

Veel criticasters zijn verwijderd op Twitter en Facebook. Het is niet eens onze ‘eigen’ regering die bepaalt wat we niet mogen zeggen op sociale media. Het zijn de elitaire eigenaren van de moderne technologie, tegenwoordig aangeduid als de “Big Tech.” De private sector maakt dus de regeltjes, niet ‘onze’ overheid. Big Tech is nog altijd een private sector en geen overheid die de politieagent is in de publieke ruimte. In onze ‘oude’ democratische vrijstaat waren we vrij en blij om te roepen, te schrijven en te zingen wat we wilden. Met eigen woorden bepalen we de teksten van de liedjes die we zingen, de verhalen die we schrijven en de kritiek die we uiten op onze regering en op zaken die in de ogen van de burger niet deugen. Helaas gelden de soepele regels niet meer sinds de invoering van een noodwet, een lockdown en een avondklok. Ingesteld door nota bene een demissionair kabinet! Hoe luguber. Onze democratie is buiten werking gesteld. Oké, het is vanwege een pandemie, maar daarover is een stevige maatschappelijke discussie ontstaan. De discussie die we niet aantreffen bij het journaille van de msm. Daarvoor moeten we naar de alternatieve media, zoals ik eerder al aangaf.

Zakenkabinet

’s Avonds schakelen we de TV weer in. Suf kijkend naar OP1 en naar Beau op 4, waar dagelijks de dokters voorbij komen en de “kritische commentaartjes” van de politiek verslaggevers uit Den Haag. Ze gaan helemaal uit hun dak nu de formatie van een nieuw kabinet uit de hand loopt doordat de politiek door de mand is gevallen met leugenpraktijken en onmogelijke verkiezingsuitslagen. Met stevige kritiek op partijleiders die van dag op dag draaien in hun standpunten. Wel of niet meeregeren, welke partijen niet deugen, ministeries die moeten worden vergeven, en partijprogramma’s die overhoop worden gegooid ten behoeve van het landsbelang. Landsbelang? Inderdaad, nationaal belang is ineens belangrijker dan de stem van de kiezer die stemde op de inhoud van zijn partijprogramma. Politieke intriges met slinks gekonkel gaan ten koste van ordelijk bestuur waar juist nu grote behoefte aan bestaat. Een regering die orde op zaken stelt kan m.i. alleen door een zakenkabinet te formeren en nieuwe verkiezingen na 1 of 2 jaar als we helemaal coronamoe zijn.

Neutraliseren

Maak mij minister van rechtmatigheid(ha, ha, ha!) en ik zal de bezem door de ministeries halen en de kliek van topambtenaren vervangen door anti-globalisten die het landsbelang weer voorop stellen. Het coronabeleid op de helling gooien en kijken naar de resultaten van andere landen waar minder corona-overlijdens zijn geregistreerd zonder lockdown en avondklok. Het donatiebeleid aan de EU op de helling gooien en investeren in zorg en onderwijs. De nieuwsvoorziening neutraliseren en onafhankelijke mediakanalen zonder overheidssubsidies een kans geven via radio, TV en een vrij internet. Koppel het dik betaalde journaille los van hun broodheren. Maak ze freelancers die zelf het nieuws opzoeken en vervolgens als primeurtjes mogen publiceren. Koppel de sociale media los van Big Tech en geef het vrije woord terug aan de gebruikers.

Geen OMT maar EMT

Schrap de Agenda 2030 van het WEF van de politieke agenda in Den Haag. Stel een nieuw adviesorgaan(EMT) aan die onze politiek adviseert op gebied van gezondheid en economie. Het Economisch Managent Team adviseert met slechts 11 experts. Zes onafhankelijke economen en vijf onafhankelijke medische experts. Geef de economie voorrang boven de nationale gezondheid om de simpele reden dat zonder een goed inkomen een goede nationale gezondheid geen kans heeft. Het EMT valt dan onder het Ministerie van Economische Zaken. Uiteraard wil ik ook zelf een stem in het kapittel hebben. Voer daarom het correctief referendum opnieuw in. Ik wil de nieuwe informateur verzoeken om notie te nemen van de inhoud van deze column. Dank alvast.

GW

12 reacties

 1. Beste Gerrit, hoe graag ik uw droom ook gerealiseerd zou willen zien, maar ooit was er een versje “ dromen zijn bedrog”. De elitaire machthebbers bezitten miljarden, hebben macht en beiden zijn O zo “mooi” bruikbaar om de Agenda 2030 erdoor te drukken.
  Zolang het gewone volk, die dat allemaal niet door heeft, slaapt en de dictatuur als hersenloze schapen accepteert, zullen die idioten hun droom kunnen verwezenlijken. Een droom met maximaal 500.000.000 wereldburgers, die als slaaf voor hun mogen dienen. Het is toch ongelofelijk hoeveel er binnen 1 ! Jaar veranderd is. En het wordt nog geaccepteerd ook. En mocht je ertegen zijn en demonstreren, dan wordt je door de politie / ME letterlijk tegen de grond gemept.
  Wat een wereld, DDR 1.0 was er niets bij vergeleken.

 2. Door de NL-mainstream media wordt nog weinig aandacht gegeven aan de nog altijd oplopende spanningen in Oekraïne. In dit artikel besteedde ik daar aandacht aan: https://biflatie.nl/gekibbel-in-den-haag-wapengekletter-aan-europese-oostgrens-wat-is-spannender/

  Tsja, als de msm afhankelijk is van hetzelfde persbureau ANP zonder veel moeite te doen om andere bronnen te benaderen dan blijf je achter de feiten aanlopen. Ik volg het blog van Michael Snyder: http://theeconomiccollapseblog.com/heavy-shelling-is-being-reported-in-ukraine-as-russian-television-discusses-a-possible-nuclear-strike/ om op de hoogte te blijven. Deze auteur woont op grote afstand in de VS en volgt de schermutselingen tussen Oekraïne en Rusland nauwlettend. Hij ziet de ernst van de situatie.

  De afstand tussen NL en Kiev is ongeveer 2000 km, dus slechts 2 dagen rijden. De troepenopbouw aan beide zijden van de grens gaat door terwijl president Zelensky een dringend verzoek deed om versneld lid te worden van de NAVO. Dit is dus geen onderwerp om voor te leggen aan de brave burgers van Nederland. Waarom zou je het volk bang maken terwijl er nog volop angst heerst voor besmettingen. We vechten nog tegen een virus, een nieuw front tegen een andere vijand is teveel van het ‘goeie.’ Laten we het dus vooral over wat anders hebben. Heel slim van het ANP, niet teveel rottigheid de samenleving inkotsen.

  1. De focus kan niet van Corona af, want dan is de hypnose uitgewerkt. Mensen worden dan wakker en zien dat er meer in de wereld is dan Corona alleen. Dat wordt een beetje te veel voor de tere zieltjes.

  2. Goed gezien Gerrit,
   Ook op RT Deutsch wordt over de toekomstige ellende geschreven.
   Het gas, de olie en de grondstoffen in Rusland zijn al jaren het nieuwe doelwit van het zooitje bovenin. Onder Biden is opnieuw de hetze tegen Rusland en China begonnen. De WO III moet straks als afleiding dienen voor het volk. De economische, de financiële problemen mag het volk eens zien. Het zou het vieze spelletje eens doorkrijgen dat ze straks als robotjes mogen rondlopen onder de Agenda 2030.

  3. We zitten in een systeemcrisis en de afloop eindigt doorgaans met een grote oorlog. De aanleiding hoeft niet de Ukraine of de Krim te zijn maar komt uit een onverwachtse hoek. Kenmerkend voor deze crisis is de chaos in de (internationale) politiek en de krampachtige aanpak van de coronapandemie. Gisteren kwam er uit Den Haag ineens ballon aangewaaid met daarop geschreven dat de avondklok van tafel kan per 21 april en nog een paar kleine versoepelingen. Reken er maar op dat door de huidige weersomstandigheden de cijfers weer zullen oplopen en dit kleine beetje perspectief weer als sneeuw voor de aprilzon zal verdwijnen, net als de rest van het “exitplan”.

 3. Ik zie steeds meer een theoretische kloof ontstaan, waarvan ik verwacht dat het wel eens erg slecht uit zou kunnen gaan pakken. Het valt me op dat er best veel mensen reageren in de trant van: ik ga nooit meer stemmen, na het geval van Omtzigt/Rutte. Steeds meer mensen worden er bewust van dat er van alles niet klopt en ze flink worden voorgelogen. Politiek is veel te veel met zichzelf bezig, terwijl aan de andere kant zo’n grote disruptie is in het land door Corona. Ook dat zien steeds meer mensen. Er ontstaat zo een steeds groter wordend gat tussen theorie en praktijk.

  1. Eens. En dan lees ik zojuist dit bericht: https://www.nu.nl/politiek/6126197/kaag-en-hoekstra-houden-deur-op-een-kier-voor-samenwerking-met-rutte.html

   Dit is om doodmoe van te worden. De arrogantie van de macht. Een kabinet dat is gevallen vanwege sociale misstanden in de samenleving(toeslagenaffaire) ziet dus kans om gewoon verder te regeren. Een premier met een pineukioneus en een ‘dame’ bij D66 die na een duister diplomatenverleden Nederland wel eventjes wil meeslepen in de globalistische agenda 2030.

   1. Het muffe regentenkartel zwaait al eeuwen de scepter in dit land: ‘Bij u, over u, zonder u’, en koestert nog steeds angstvallig het onschendbare ‘Geheim van Soestdijk’.

    Rutte betekent voor hen onherstelbaar gezichtsverlies; hij zal dus via enkele schijnbewegingen worden geloosd.
    Voor chronische dwarsliggers, zoals Pietter Omzigt, geldt hetzelfde.

    De fossiele ‘onderkoning’, die nu (let wel: door de Kroon!!) als informateur is aangewezen, weet wat hem te doen staat, natuurlijk niet om de kiel te leggen voor een nieuwe, eigentijdse, dus transparante bestuurscultuur, maar om de ‘orde’ te herstellen.

    1. Precies: handjeklap. Zie je ook aan de nieuwe Kamervoorzitter, weer een schaakstuk op de plaats. Heeft met echte democratie niets meer te maken.

     Jammer, want ook dit is weer een nieuw tabblad (na bijvoorbeeld: BLM, Corona, KOZP, Emancipatie) om te polariseren: de “gezag trouwen”, die gewoon alles slaafs volgen wat de overheid hun dicteert, tegenover de steeds groter wordende groep “schouderophalers”: wat kan het mij nog interesseren. Resultaat: het drijft de mensen uit elkaar. Dit past dan goed in het doel, verdeel en heers. Toch mooi meegenomen voor de regenten in Den Haag, wij de samenleving kunnen de puin ruimen.

 4. Hugo de Jonge heeft via Ferdinand Grapperhaus en Pieter-Jaap Aalbersberg een arrestatiebevel doen uitgaan naar Virus de Griep. Deze man is een gevaarlijk terrorist die het leven van Co Rona, de bekende poppenkastspeler van het Circus Oranienberg bedreigt. De directeur Klaus Schwab zei in ‘2 over 12’ dat zonder Co zijn tent wel opgedoekt kan worden. Hij heeft gelukkig wel per direkt geldelijke steun ontvangen van Sigrid Kaag, een voormalige
  buikdanseres uit Bagdad, ten bedrage van 666 bitchcoins. Volgens de Nederlandse Sensidebilisatie Omroep stromen de belastinggiften van het nederlandse volk binnen. Als het niet anders kan dan zal naar eer en geweten vrijwillig beslag gelegd worden op de spaartegoeden van de staatsvijanden die Virus de Griep onderdak bieden. 1 Volk 1 Fuehrer 1 Feind, wir wollen den Totalen Krieg der zum Schutze ihrer Kinder ist. Ihr heiligstes Gut wird also in diesem Kriege durch den Einsatz des kostbarsten Blutes vernichted!

  Hugo Joseph Bubbels Beelzebub de Jonge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: