Ribbon Finance verwachting

Rank: #84

Ribbon Finance (RBN) koers

$1,14 prijs (12,79%)

Ribbon Finance omrekenen (Ribbon Finance to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.104.908.259$7.286.03912,79%968.092.1621.000.000.000

Ribbon Finance prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,25% 12,55% 32,20% 16,09% +491,16%
USD +0,38% 12,79% 33,59% 18,14% +466,17%
ETH +0,58% 8,31% 21,91% 5,80% +284,92%
Sinds All time high Ribbon Finance Type
Onbekend$5,54coinbase ventures portfolio

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Ribbon Finance kopen of niet? Is Ribbon Finance een goede investering? En wat is de Ribbon Finance verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Ribbon Finance toekomst en de Ribbon Finance lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Ribbon Finance koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Ribbon Finance prognose en Ribbon Finance analyse maken.

Ribbon Finance ook wel bekend als RBN heeft op dit moment een koers van $1,14. Inmiddels staat de coin op positie 84 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Ribbon Finance koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Ribbon Finance, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Coinbase

Een leuk feitje, wist je dat Ribbon Finance al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Ribbon Finance koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Ribbon Finance prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Ribbon Finance kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Ribbon Finance. Op basis van deze informatie kan je zelf een Ribbon Finance koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Ribbon Finance zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Ribbon Finance gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Ribbon Finance kopen? Ga naar Coinbase

Ribbon Finance in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Ribbon Finance:

  • Huidige prijs: $1,14
  • All time high: $5,54
  • All time low: $0,12
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Ribbon Finance.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Ribbon Finance relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Ribbon Finance en de Ribbon Finance koers verwachting.

Ribbon Finance koers details

Ribbon Finance prijs$1,14Marktkapitaal dominantie0,05%
Markt cap rang84All time high koers$5,54
Circulerend aanbod968.092.162All time low koers$0,12
Totaal aanbod1.000.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 79,37%
Maximaal aanbod1.000.000.000Prijsverandering 1 jaarstijging van 466,17%
Marktkapitaal$1.104.908.259Prijsverandering 30 dagendaling van 18,14%

Ribbon Finance koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Ribbon Finance koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Ribbon Finance koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Ribbon Finance.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Ribbon Finance kopen in 2024 - RBN koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Ribbon Finance is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Ribbon Finance prijs en de koers van Ribbon Finance valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Ribbon Finance voorspelling maken en bepalen of je Ribbon Finance gaat kopen of niet.

Ribbon Finance verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Ribbon Finance koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de RBN verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Ribbon Finance wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Ribbon Finance verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de RBN crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Ribbon Finance om een betere inschatting te maken van de toekomst van Ribbon Finance. Als de Ribbon Finance crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Ribbon Finance prijs

Vandaag RBN kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Ribbon Finance zou moeten kopen of niet? En of Ribbon Finance een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Ribbon Finance. Kijk wel eerst naar de trend van de Ribbon Finance koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Ribbon Finance koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Ribbon Finance kopen?

Of je Ribbon Finance nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Ribbon Finance nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Ribbon Finance te kopen en verkopen.

Vragen over Ribbon Finance

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Ribbon Finance.

Overweeg je om Ribbon Finance te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Ribbon Finance. Dit kan je een goed beeld idee geven of Ribbon Finance gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Ribbon Finance kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Ribbon Finance op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Ribbon Finance verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Ribbon Finance koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Ribbon Finance.

Wil je vandaag Ribbon Finance kopen, kijk dan eerst even naar het Ribbon Finance nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Ribbon Finance, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Ribbon Finance kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Ribbon Finance verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Ribbon Finance een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: