Lido Staked Ether verwachting

Rank: #7

Lido Staked Ether (STETH) koers

$3.426,05 prijs (2,22%)

Lido Staked Ether omrekenen (Lido Staked Ether to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$33.414.775.016$63.871.4152,22%9.746.8539.746.853

Lido Staked Ether prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,21% 2,49% +9,93% 2,34% +84,67%
USD +0,23% 2,22% +10,93% 0,39% +79,48%
ETH 0,05% +0,04% 0,03% +0,09% +0,08%
Sinds All time high Lido Staked Ether Type
Onbekend$4.829,57decentralized finance (defi)

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Lido Staked Ether kopen of niet? Is Lido Staked Ether een goede investering? En wat is de Lido Staked Ether verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Lido Staked Ether toekomst en de Lido Staked Ether lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Lido Staked Ether koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Lido Staked Ether prognose en Lido Staked Ether analyse maken.

Lido Staked Ether ook wel bekend als STETH heeft op dit moment een koers van $3.426,05. Inmiddels staat de coin op positie 7 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Lido Staked Ether koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Lido Staked Ether, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat Lido Staked Ether al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Lido Staked Ether koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Lido Staked Ether prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Lido Staked Ether kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Lido Staked Ether. Op basis van deze informatie kan je zelf een Lido Staked Ether koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Lido Staked Ether zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Lido Staked Ether gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Lido Staked Ether in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Lido Staked Ether:

  • Huidige prijs: $3.426,05
  • All time high: $4.829,57
  • All time low: $482,90
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Lido Staked Ether.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Lido Staked Ether relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Lido Staked Ether en de Lido Staked Ether koers verwachting.

Lido Staked Ether koers details

Lido Staked Ether prijs$3.426,05Marktkapitaal dominantie1,35%
Markt cap rang7All time high koers$4.829,57
Circulerend aanbod9.746.853All time low koers$482,90
Totaal aanbod9.746.853Prijs tegenover all time highdaling van 29,11%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarstijging van 79,48%
Marktkapitaal$33.414.775.016Prijsverandering 30 dagendaling van 0,39%

Lido Staked Ether koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Lido Staked Ether koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Lido Staked Ether koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Lido Staked Ether.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2021 $4.066,00 $4.733,00 $3.584,00 $0 $0 0 26%
2022 $1.963,00 $3.878,00 $833,56 $0 $0 0 91%
2023 $1.737,00 $4.043,00 $200,02 $0 $0 0 48%

Lido Staked Ether kopen in 2024 - STETH koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Lido Staked Ether is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Lido Staked Ether prijs en de koers van Lido Staked Ether valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Lido Staked Ether voorspelling maken en bepalen of je Lido Staked Ether gaat kopen of niet.

Lido Staked Ether verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Lido Staked Ether koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de STETH verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Lido Staked Ether wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Lido Staked Ether verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de STETH crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Lido Staked Ether om een betere inschatting te maken van de toekomst van Lido Staked Ether. Als de Lido Staked Ether crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Lido Staked Ether prijs

Vandaag STETH kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Lido Staked Ether zou moeten kopen of niet? En of Lido Staked Ether een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Lido Staked Ether. Kijk wel eerst naar de trend van de Lido Staked Ether koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Lido Staked Ether koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Lido Staked Ether kopen?

Of je Lido Staked Ether nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Lido Staked Ether nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Lido Staked Ether te kopen en verkopen.

Vragen over Lido Staked Ether

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Lido Staked Ether.

Overweeg je om Lido Staked Ether te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Lido Staked Ether. Dit kan je een goed beeld idee geven of Lido Staked Ether gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Lido Staked Ether kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Lido Staked Ether op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Lido Staked Ether verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Lido Staked Ether koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Lido Staked Ether.

Wil je vandaag Lido Staked Ether kopen, kijk dan eerst even naar het Lido Staked Ether nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Lido Staked Ether, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Lido Staked Ether kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Lido Staked Ether verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Lido Staked Ether een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: