Lido Staked Ether verwachting

Rank: #8

Lido Staked Ether (STETH) koers

$2.347,92 prijs (0,27%)

Lido Staked Ether omrekenen (Lido Staked Ether to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$21.649.792.922$24.016.6450,27%9.214.5679.214.567

Lido Staked Ether prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,49% 0,27% +10,18% +11,76% +83,44%
USD +0,49% 0,27% +9,04% +12,69% +87,48%
ETH +0,13% +0,18% 0,02% +0,08% +1,17%
Sinds All time high Lido Staked Ether Type
Onbekend$4.829,57ethereum ecosystem

Lido Staked Ether ook wel bekend als STETH heeft op dit moment een koers van $2.347,92. Inmiddels staat de coin op positie 8 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Lido Staked Ether koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Lido Staked Ether, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat Lido Staked Ether al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Lido Staked Ether koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Lido Staked Ether prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Lido Staked Ether kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Lido Staked Ether. Op basis van deze informatie kan je zelf een Lido Staked Ether koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Lido Staked Ether zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Lido Staked Ether gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Lido Staked Ether in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Lido Staked Ether:

  • Huidige prijs: $2.347,92
  • All time high: $4.829,57
  • All time low: $482,90
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Lido Staked Ether.

Lido Staked Ether koers details

Lido Staked Ether prijs$2.347,92Marktkapitaal dominantie1,26%
Markt cap rang8All time high koers$4.829,57
Circulerend aanbod9.214.567All time low koers$482,90
Totaal aanbod9.214.567Prijs tegenover all time highdaling van 51,36%
Maximaal aanbod9.214.567Prijsverandering 1 jaarstijging van 87,48%
Marktkapitaal$21.649.792.922Prijsverandering 30 dagenstijging van 12,69%

Lido Staked Ether koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Lido Staked Ether koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Lido Staked Ether koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Lido Staked Ether.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Lido Staked Ether verwachting – De laatste Lido Staked Ether koersverwachting

 

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Lido Staked Ether ($2.347,92) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan Lido Staked Ether (Lido Staked Ether) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De Lido Staked Ether toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $2.347,92 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen?

Koersverwachting Lido Staked Ether korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met stijging van 12,69% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs stijging van 87,48% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Lido Staked Ether?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Lido Staked Ether (STETH).

Koersverwachting Lido Staked Ether lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van Lido Staked Ether kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van Lido Staked Ether op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken.

Aan de hand van de gegevens die we hebben van Lido Staked Ether is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

Lido Staked Ether | Een aantal feiten op een rij

Lido Staked Ether staat bekend met de afkorting STETH. De totale supply zal 9.214.567 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van STETH neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $21.649.792.922.

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 386,50% gestegen.

De ontwikkelingen van Lido Staked Ether – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele Lido Staked Ether  (STETH) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van Lido Staked Ether. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: https://www.reddit.com/r/lidofinance/

Vragen over Lido Staked Ether

Op dit moment zijn er 9.214.567 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van Lido Staked Ether gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van Lido Staked Ether kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de Lido Staked Ether koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen Lido Staked Ether koersverwachting opstellen.

 

Je kan Lido Staked Ether kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die Lido Staked Ether kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat Lido Staked Ether waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan Lido Staked Ether en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat Lido Staked Ether waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: