NEO

NEO is een blockchain project dat zich presenteert als een ‘nieuwe economie’. Het is een geheel ecosysteem voor de nieuwe generatie op het web. Een economie waarbij alles vrijwel digitaal is, denk hierbij aan betalingen, identiteiten en andere applicaties. Het project is officieel gestart in 2014 en daarmee ook het grootste project wat uit China afkomstig is en ook veel directe verbanden heet met Chinese bedrijven. Neo verwachting

Het project heeft als doel om een infrastructuur te ontwikkelen waar developers hun eigen projecten op kunnen zetten. Het heeft als doel om het zo makkelijk mogelijk te maken voor developers, zodat de infrastructuur een oplossing biedt voor zoveel mogelijk projecten. NEO investeert daarom veel aan developers om hun te stimuleren om gedecentraliseerde applicaties en smart contracten te ontwikkelen op NEO. Velen noemen NEO daarom ook wel de Chinese versie van Ethereum. In tegenstelling waar Ethereum ook veel samenwerkingen heeft met Amerikaanse bedrijven, heeft NEO veel samenwerkingen met Chinese bedrijven en organisaties. Wie daarom wilt wedden op de technologie en digitalisering in China, zit beter bij NEO.  De token van NEO heet NEO en is te verhandelen op Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit.

NEO koers verwachting – De prijs van NEO

Hieronder vind je de prijsgrafiek van NEO. Hiermee heb je een analyse wat de NEO koers heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Neo kopen

NEO kopen of verkopen

Wil je (NEO) kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Beste websites om NEO afkorting te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal NEO kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Wat is de NEO koers verwachting?

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

De toekomst van NEO

Zo is het team achter NEO dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De NEO toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit. Veel kiezen er dan ook al voor om in te stappen voor de verwachtingen van 2021.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van NEO?

Helaas is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van NEO (NEO).

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht footer

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlinkLitecoinSynthetix
Celsius
The Graph
Dogecoin
UMA
Maker
FTX Token
Decred
Kusama
Elrond
Loopring
Algorand
OMG Network
Reserve Rights
Ocean Protocol
BandProtocol
Verge
Ethereum Classic
EOS
Binance Coin
DAI
Revain
REN

Veel bekende traders en experts hebben een positieve prognose van NEO zoals deze bijvoorbeeld.

Wil je gebruik maken van het traden van futures om kans te maken op hogere rendementen als de prijs stijgt? Dan kan je het beste gebruik maken van de Binance futures hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.