Onze wereld loopt gebukt onder de schulden en er is werkelijk geen probleem om ze ook op te lossen. Het Reverse Debt System is daar slechts een praktische getuigenis van, gebruik simpelweg de beschikbare systemen en de klus is geklaard. Althans, technisch gezien is er geen probleem. Politiek heeft daar blijkbaar een andere mening over en belast de bevolking met maatregelen die elk waarachtig econoom de stuipen op het lijf jaagt.

Democratie

Niet enkel economen maken zich ernstige zorgen, ook alle burgers die dachten in een democratie te leven maar deze mening – niet zonder argumentatie – inmiddels herzien hebben. En waar gaat dit alles nu om? Wat eenvoud vermag, The Story of Solutions is u niet onbekend? Het lijkt ons raadzaam om het nogmaals onder de aandacht te brengen.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cpkRvc-sOKk

Soapserie

Misschien is het u al opgevallen, enkele jaren geleden verschenen dezelfde berichten als vandaag. Morgen zal dat wellicht niet anders zijn, het lijkt op een scenario van een soapserie. Het verhaal blijft hetzelfde maar af en toe vervang je de acteurs waardoor het weer geheel nieuw lijkt. Het zijn verhalen die perfect binnen het monopolyspel passen, net zoals de strategieën in het verlengde. In The Story of Solutions wordt het antwoord gegeven, wijzig in de eerste plaats de doelstelling en bepaal dan een nieuwe strategie in functie daarvan. Het is heel eenvoudig, waarom doen we het dan niet? Moeilijk? Start to think?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: