Uw loon ook in Bitcoin Cash?

0

Uitbetaald worden in Bitcoin Cash voor gedane werk. Cryptomunten als verloning voor geleverde arbeid of dienst. Alle bedrijven in de VS, het VK en Europa kunnen er voor kiezen om hun personeel in bitcoin cash (BCH) te betalen. Net als alle werknemers dat kunnen verlangen. Een en ander is sinds oktober 2019 technisch en wettelijk mogelijk dankzij Bitwage. ‘International cryptocurrency payroll and human resources service provider Bitwage has recently announced the launch of bitcoin cash payrolls.’ 

Crypto trend

Biflatie berichtte reeds eerder over deze trend. Voorheen was het hier en daar een enkel bedrijf dat of een werknemer die de stap zette. Waar werkgever en werknemer overeen kwamen om bitcoin te gebruiken dan wel. De grootste en oudste cryptomunt. Het bleef en blijft natuurlijk een vrije keuze, waarbij beide partijen akkoord moeten gaan. Nieuw-Zeeland heeft op dit vlak wel de primeur weggekaapt als pioniers. De start van de nieuwe wetgeving die de trend nationaal legaliseert was op 1 september jl.

En u?

Zult u, wanneer u van uw werkgever de vraag krijgt of u in ‘een’ digitale munt betaald wilt worden. ja zeggen? In bitcoin cash of een andere munt. Met de (grote) kans in de praktijk op korte of lange termijn effectief en omgerekend (veel) meer te verdienen. Maar ook (veel) minder? Deze werknemers die er vroeg bij waren heeft het alvast geen windeieren gelegd. We vernemen het als altijd graag…!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.