Van coronadictatuur naar klimaatdictatuur

Door kritische analisten wordt bij herhaling gewezen op de uitrol van de elitaire Agenda 2030. Ook in mijn columns kom ik daar vaak op terug. Voor de mainstream media blijft die agenda vreemd genoeg nog altijd een verborgen agenda. Er zijn nogal occulte plannen in vastgelegd door elitaire bestuurders van de supranationale organisaties WEF, VN, IMF, etc. De media zien er merkwaardig genoeg geen nieuwsfeiten in.

Slechte gezondheid moeder aarde

In de agenda 2030 was een mondiale gezondheidscrisis al ingecalculeerd. In 2019 is een oefening gehouden om een eventueel noodscenario mondiaal af te kunnen stemmen. Het Johns Hopkins Center for Health Security organiseerde op 18 oktober 2019 in samenwerking met het WEF en de Bill and Melinda Gates Foundation een pandemische oefening op het hoogste niveau. Door sommige analisten in verband gebracht met de coronacrisis en door anderen afgedaan als conspiratie. Heel toevallig gaat het ook niet goed met de gezondheid van moeder aarde en daar kunnen wij aardse stervelingen wat aan doen, althans zo is de mening van mensen met aanzien. Gelukkig voor moeder aarde heeft de hoogste klasse via de politiek rijkelijk veel invloed op de lagere klasse die we tegenwoordig aanduiden als de massa. De middenklasse is al bijna uitgeroeid door de enorme inkomens- en vermogensongelijkheid van de laatste decennia. Sinds de eeuwwisseling groeit deze in hoog tempo.

Wereldregering

Het is onvoorstelbaar om te lezen dat de 1 procent superrijken meer bezitten dan de rest van de wereld. Geld maakt macht. Veel geld geeft meer macht. In het wereldje van schatrijke miljardairs bevinden zich invloedrijke CEO’s van multinationals die omringd worden door machtsgeile politici en ‘bevriende’ lobbyisten. Ze borrelen in Davos en keuvelen vanuit hun luxe onderkomens via digitale lijntjes. Als verheven globalisten zetten ze de lijntjes uit naar regeringsleiders van landen die graag een graantje mee willen pikken van de wereldwijde economische, politieke en culturele integratie, de globalisering dus. Het ideaal van een superstaat, een wereldregering met alle neuzen dezelfde kant op is onderdeel van de Agenda 2030. Uiteraard zijn er eigenzinnige ‘wereldleiders’ die een heel eigen visie hebben en liever hun grenzen gesloten houden voor de lobbyisten van westerse mogendheden. Ze doen alleen mee aan de lucratieve (ruil)handel in grondstoffen en leveren goedkope arbeid waar westerse naties een gebrek aan hebben.

Vaccins, lees de bijsluiter

Samengevat is dit het economisch wereldbeeld anno 2021. Het kwam toevallig goed uit dat er een ‘pandemie’ uitbrak in een tijd dat grote veranderingen staan ingepland. Als de bevolking bevreesd is voor een virus dan krijgen regeringsleiders aanzien als ze vroegtijdig redding brengen in de vorm van snel ontwikkelde vaccins die “gratis” verstrekt worden. Winston Churchill zei ooit: “Never waste a good crisis!” Deze woorden zijn de globalisten niet vergeten. Binnen no-time werden (experimentele!) vaccins uitgerold en stegen de aandelen van Big Farma met stip op de beurs. Het spel van de knikkers dus. De overheden stellen (belasting)geld ter beschikking voor farmaceutisch onderzoek en Big Farma casht. Helaas ben ik geen aandeelhouder maar de burger die wordt opgeroepen een prikje te halen. Mogelijk jaren achter elkaar als zou blijken dat duizenden virusvarianten slimmer zijn dan hun vijanden, de mRNA vaccins. Voor meer informatie over de werking van deze nieuwe vaccins is de informatie op de bijsluiter en op het propagandakanaal NU.nl van de overheid m.i. onvoldoende. Persoonlijk zoek ik de uitgebreide info op de alternatieve online nieuwskanalen. Pas op voor nepnieuws en conspiratie, zoek altijd naar de (wetenschappelijke) bronnen. Zelf volg ik o.a. dit youtubekanaal. Genoeg over de coronacrisis, wat wordt de volgende.

Van het gas af

Dat is de klimaatcrisis, tijdelijk verdrongen door een virus. Nauwelijks bekomen van corona of we worden van alle kanten om de oren geslagen met berichten over teveel CO2 uitstoot waardoor moeder aarde opwarmt. Als we blijven doormodderen zakken we met onze poten in de blubber, letterlijk en figuurlijk. De zeespiegel zal meters stijgen als we niet snel onze CO2-voetafdruk afvegen op de deurmat. Collega Joost van Buuren riep in zijn column op om mee te doen met verminderen van de CO2-uitstoot. Persoonlijk heb ik enige twijfel. Er zitten misschien goede voornemens in die zogenaamde “Klimaatklappers” maar wanneer ik op alle punten moet scoren dan gaat mij dat veel inspanning kosten en bovendien is de energietransitie een aanslag op mijn banksaldo. Kreeg toevallig deze week een brief van het gemeentebestuur met de aankondiging dat ook onze woning van het gas af moet. We krijgen voorlichting over wijk-brede plannen en de kosten na aftrek van eventuele subsidie. In onze situatie weet ik dat er veel moet gebeuren, onze bouwval is van de jaren tachtig. De echtelijke discussie is al los gebrand. Hoe lang denken we er nog te wonen en is de investering terug te verdienen uit energiebesparing. Misschien maar verhuizen naar nieuwbouw en opnieuw in de schulden. Een echtscheiding lijkt nabij.

Persoonlijk CO2-budget

Ik krijg het nare gevoel dat ik als onnozele burger wordt opgezadeld met hoge kosten die voortvloeien uit idealistische klimaatplannen die breedvoerig in de SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) van het WEF/VN worden toegelicht. Er wordt makkelijk gedacht over de kosten. De Wereldbank en het IMF spreken over biljoenen alsof het niks is. Schattingen van 2 tot 4,5 biljoen dollar per jaar. De financiering van de SDG’s komt niet alleen uit de publieke, maar ook uit de private sector. Het staat allemaal op SDG-NL. Ik weet genoeg. In het artikel van Joost werd het idee over een persoonlijk CO2-budget aangehaald. Klinkt leuk en aardig maar bij overschrijding van het budget wordt het bijbetalen. Als grote bedrijven meer moeten betalen voor hun uitstoot ziet 67 procent het ineens wel zitten, zo blijkt uit een enquête van TNO.

Big Brother waakt over ons

Zouden de geënquêteerden niet hebben bedacht dat grote bedrijven hogere kosten doorgaans doorberekenen in de consumentenprijs. En zou men hebben nagedacht over het feit dat ook de publieke sector hun investeringen doorberekenen aan de burger d.m.v. hogere heffingen. Zou de gemiddelde burger er bij stilstaan dat de duurzame toekomstplannen uit de Agenda 2030 die over ons wereldburgers worden uitgerold zijn bedacht door een klein elitair clubje? Waarom heb ik de notulen van de besproken agendapunten nooit ontvangen in mijn mailbox? Is mijn spamfilter weer gekraakt door cybercriminelen? Ach nee, ik zoek overal wat achter, nergens voor nodig. Big Brother waakt toch over ons…..

GW

8 reacties

 1. Goed gezien Gerrit. Het klootjesvolk wordt constant bedonderd t.g.v. de zelfbenoemde elite. En bijna alle regeringen, wereldwijd, spelen dit vuile, smerige spel mee. Ooit heeft Gorbatsjov gezegd: wij hebben er 70 jaar over gedaan om het communisme af te schaffen en jullie in het Westen voeren het weer in.
  Wat een vooruitziende blik had die man.
  En het gehersenspoelde volk volgt braaf de instructies van de regeringen. Kritisch zijn en zelf onderzoek plegen? Oh nee.
  Wat een in en in verrotte wereld. En nu op weg naar de oh zo noodzakelijke (???) klimaatlockdowns. Dan is het MKB helemaal weg. De werkloosheid hoog, de armoede hoog en de geplande chaos compleet. Op weg naar de NWO als verlosser…

 2. Is er een alternatief voor het eindeloze geklaag? Zoiets als een ‘compromis’ tussen ‘hoax’ en ‘Apocalyps’? In de erkenning van al lang bewezen oorzaken en de onomkeerbare gevolgen.

  ‘De vervuiler betaalt’ leek decennia geleden een rechtvaardig uitgangspunt. Maar niemand wenst(e) ‘te betalen’ of in te leveren, dus betalen we uiteindelijk allemaal.

  1. Inderdaad, de vervuiler betaalt en dat zijn we allemaal. De consument hangt onderaan de keten en betaalt de boete. De opbrengst wordt verdeeld onder de elite. De nieuwe klimaatindustrie, de industriële revolutie 4.0 dus, is de redding voor de economie. Mits centrale banken blijven stimuleren waardoor de financiële markten overeind blijven. Grote vraag is hoe lang consumenten bereid zijn de prijs te betalen.

 3. Yip, allemaal terug te vinden bij Rockefellers, WEF, BIS, UN, etc. Ze verhullen het niet eens maar desondanks boeit het de meerderheid niet. Een bizar schouwspel. Wellicht maar weer de MSM-propaganda gaan volgen; dat slaapt in ieder geval beter…..

  1. Biflatie is aan het aftakelen. Al een tijdje gaande. De wappies zijn ook hier te vinden. U verliest lezers. Ik haak in ieder geval af.
   Gegroet.

  1. Toch zou dit alles nog maar het begin zijn. Wat te doen met nog veel meer bedreigende omstandigheden, als gevolg van een grondig verpest milieu, die ‘wij niet willen’? Bagatelliseren of ontkennen helpt niet. Lockdowns en vaccineren ook niet, als het gaat om de luchtvervuiling of de niet-afbreekbare chemische troep, zelfs in onze voedselketens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: