Er zijn veel hypes. Heel veel van die hypes kun je ook maar beter negeren. Ze stellen niet zoveel voor, ze waaien wel weer over na een tijdje. Je kunt er niet zoveel mee en ze gaan ook geen significante rol spelen in je toekomst. Men dacht dit aanvankelijk ook van crypto, maar niets bleek minder waar. Crypto is er om te blijven en gaat enorm veel in je leven betekenen, daar zijn wij heilig van overtuigd. Sterker nog, daar is een groot deel van de mensen van overtuigd. Toch is een groot deel van de mensen niet helemaal goed op de hoogte van wat er met crypto kan worden gedaan. Daar willen wij verandering in brengen. We gaan je op de hoogte brengen van een aantal dingen die je met crypto kan, maar de rode draad van deze blog is welke crypto apps er in Nederland zijn. 

Bitvavo

Als je je een beetje verdiept hebt in de crypto, dan heb je vast wel eens van Bitvavo gehoord. Dit is dan ook meteen de beste crypto app van Nederland. Op deze app heb jij vrijwel alle mogelijkheden die je wil en dat tegen de meest gunstige tarieven. Uit de vergelijking van ongeveer 13 crypto apps kwam deze er als beste uit, en dat zegt wel wat. Vind je van niet? Dan overtuigen we je hopelijk met de volgende dingen. Allereerst is Bitvavo net als de beste crypto app, ook meteen de bekendste en meest gebruikte in Nederland. Dat zegt wel iets over de betrouwbaarheid, toch? Ook bieden ze enorm veel cryptomunten aan, hebben ze een gebruiksvriendelijke interface en hebben ze de allerlaagste transactiekosten van alle crypto apps. Dit ligt namelijk op maar 0,25%, waar het bij andere apps kan oplopen tot wel 1% tot 2,5%. Bizar om niet te kiezen voor Bitvavo dus, toch? 

Coinmerce

Dan hebben we nog Coinmerce. Coinmerce is op een ander gebied de beste crypto app van Nederland, namelijk op het gebied van staking. Staking is eigenlijk de vergoeding die je krijgt voor het aanhouden van een bepaalde cryptomunt. Je kunt dit zien als een soort rente over je cryptogeld. Dit is een vrij nieuw begrip, maar het is in korte tijd zeer populair geworden. Wij kunnen wel zien waarom; omdat je normale geld op de bank niets meer oplevert natuurlijk. Je moet nu wel iets en traden is niet voor iedereen weggelegd. Je moet hiervoor veel verstand hebben van de ins and outs van crypto, maar ook van technische analyse wil je het een beetje goed gaan doen. Je kunt daarom prima kiezen voor het staken van crypto via Coinmerce en hier alsnog een mooi centje mee verdienen. 

Binance

Dan nog Binance; de meest bekende op internationaal gebied. Helaas is er geen koppeling meer met iDeal en is deze app niet heel geschikt voor beginners. Het is wat moeilijker om dit te beheersen, maar dat moet je natuurlijk zelf bepalen als je een ervaren gebruiker bent. 

3 reacties

 1. James, of moet ik zeggen, Daniel?
  Persoonlijk ben ik niet zo voor hypes, want dan moet weer allemaal dinges doen en zo… en daar wordt je zo moe van. Sorry, ben nog al lui van hersens.
  En wat moet ik met al die eentjes en nullekes, dat laat mij koud!

  Maar houthakken dat ik kan!
  Das mijn lust en mijn leven!

  Daarom heb ik belegd in woodcoins!
  Aanrader!

  https://youtu.be/FshU58nI0Ts

 2. Door het omvallen van miljardenbeurs FTX groeit de dreiging van een totale crypto-apocalyps, waarbij crypto-bedrijven als dominostenen omvallen en beleggers massaal hun cryptomunten dumpen. Nu al is het waarschijnlijk dat de ruim één miljoen klanten van FTX, waaronder ook Nederlandse beleggers, hun inleg kwijt zijn.
  Verkoop de digitale ellende nu het nog kan.
  Stap over op de eeuwen oude veilige havens van zilver en goud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: