Win een kaartje voor het Event reinvent.money

28

Op 26 september organiseert Paul Buitink weer zijn jaarlijkse event over geld. Vorig jaar was dit Geld voor de Toekomst. In 2015 heet het Event reinvent.money. Ook dit jaar zijn er weer topsprekers van stal gehaald, zoals de populaire journalisten Max Keiser en Stacy Herbert van RT (Russia Today). Ook de Belgische professor Bernard Lietaer, die is gespecialiseerd in monetaire ecosystemen, en zelfs een president, Vit Jedlicka van de nieuwe natie Liberland, is van de partij.

reinvent money

Joris Luyendijk, Willem Middelkoop en Jakob de Haan

Van Nederlandse bodem zijn van de partij Joris Luyendijk, Willem Middelkoop en hoofd onderzoek DNB Jakob de Haan. Meer sprekers worden nog toegevoegd.” Early bird tickets van €60 zijn nog verkrijgbaar tot 31 juli. Het evenement wordt dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door Goudvergelijken.nl.

Win een kaartje voor reinvent.money

Ook in 2015 mag Biflatie.nl weer een aantal kaarten verloten als mediapartner van de bijeenkomst. Daarom meteen hierbij de eerste winactie. Jullie kunnen een gokje doen op de #EURUSD. Degene die het dichtste bij de koers van de euro t.o.v. de Amerikaanse dollar op vrijdag 7 augustus 12.00 uur weet te gokken, wint een exclusief entree voor reinvent.money op 26 september in Rotterdam. Meedoen aan deze actie kan tot 25 juli 12.00 uur. De huidige koers (op moment van schrijven) is 1 euro = 1,0830 dollar. Graag gokken tot 4 cijfers achter de komma. Succes!

euro dollar chart