Uit een bericht van The Guardian blijkt dat de leiders van de EU-landen een gesprek hebben gehad over het uitstellen van de Brexit tot 2021. Onder meer Mark Rutte was aanwezig bij dit gesprek. Hij heeft het volgende te zeggen tegen de Britten.

May wil slechts 2 maanden uitstel

Theresa May heeft nu opgegooid om de Brexit met twee maanden uit te stellen. Het blijkt dat ze inmiddels inziet dat een No Deal Brexit een regelrechte economische ramp zal gaan veroorzaken.

Van uitstel komt?

Om er zeker van te zijn dat er ook daadwerkelijk geen No Deal Brexit komt, heeft Theresa May de tactiek van uitstellen gekozen. Alle wordt uitgesteld, en nog eens, en weer. Aan de ene kant komt er door uitstel nog meer onduidelijkheid, maar aan de andere kant is er de mogelijkheid dat er van uitstel ook afstel komt. Veel stakeholders gaan ervan uit dat May het niet tot een No Deal Brexit zal laten komen.

Nieuwe stemming uitgesteld

Wat in ieder geval zeker is uitgesteld is een nieuwe stemming over de Brexit deal. Dat werd afgelopen zondag bekend. De 2e stemming over de Brexit zal in plaats van aanstaande woensdag nu 12 maart plaatsvinden.

Kans No Deal Brexit: 40%

De kant op een No Deal Brexit is volgens de ‘bookies’ nog steeds zo’n 40%.

Laatste nieuwtjes Brexit

Eén reactie

  1. Brexit forever? Luister wat de City, het financiële hart van Europa, al sinds het referendum in 2015 roept: “Brexit? Never ever!”
    De politiek zal het – hoe dan ook – moeten verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: