XDC Network verwachting

Rank: #147

XDC Network (XDC) koers

$0,04 prijs (1,38%)

XDC Network omrekenen (XDC Network to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$555.380.917$41.268.5431,38%13.900.438.43337.880.327.675

XDC Network prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,13% 1,17% 2,98% 11,77% +48,74%
USD +0,07% 1,38% 2,87% 11,92% +52,07%
ETH 0,02% 2,78% 10,90% 38,87% 24,18%
Sinds All time high XDC Network Type
Onbekend$0,19finance / banking

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze XDC Network kopen of niet? Is XDC Network een goede investering? En wat is de XDC Network verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de XDC Network toekomst en de XDC Network lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De XDC Network koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een XDC Network prognose en XDC Network analyse maken.

XDC Network ook wel bekend als XDC heeft op dit moment een koers van $0,04. Inmiddels staat de coin op positie 147 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste XDC Network koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van XDC Network, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat XDC Network al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de XDC Network koersverwachting, historische en actuele cijfers over de XDC Network prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je XDC Network kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond XDC Network. Op basis van deze informatie kan je zelf een XDC Network koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van XDC Network zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in XDC Network gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

XDC Network in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over XDC Network:

  • Huidige prijs: $0,04
  • All time high: $0,19
  • All time low: $0,0004
  • Datum ICO: 2018-02-05T00:00:00.000Z
  • Prijs per coin bij ICO: 0,000008

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij XDC Network.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm XDC Network relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over XDC Network en de XDC Network koers verwachting.

XDC Network koers details

XDC Network prijs$0,04Marktkapitaal dominantie0,02%
Markt cap rang147All time high koers$0,19
Circulerend aanbod13.900.438.433All time low koers$0,0004
Totaal aanbod37.880.327.675Prijs tegenover all time highdaling van 79,27%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarstijging van 52,07%
Marktkapitaal$555.380.917Prijsverandering 30 dagendaling van 11,92%

XDC Network koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische XDC Network koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de XDC Network koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van XDC Network.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

XDC Network kopen in 2024 - XDC koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor XDC Network is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de XDC Network prijs en de koers van XDC Network valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige XDC Network voorspelling maken en bepalen of je XDC Network gaat kopen of niet.

XDC Network verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een XDC Network koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de XDC verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je XDC Network wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De XDC Network verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de XDC crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over XDC Network om een betere inschatting te maken van de toekomst van XDC Network. Als de XDC Network crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de XDC Network prijs

Vandaag XDC kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag XDC Network zou moeten kopen of niet? En of XDC Network een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van XDC Network. Kijk wel eerst naar de trend van de XDC Network koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de XDC Network koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar XDC Network kopen?

Of je XDC Network nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast XDC Network nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om XDC Network te kopen en verkopen.

Vragen over XDC Network

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over XDC Network.

Overweeg je om XDC Network te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over XDC Network. Dit kan je een goed beeld idee geven of XDC Network gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je XDC Network kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat XDC Network op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de XDC Network verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de XDC Network koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van XDC Network.

Wil je vandaag XDC Network kopen, kijk dan eerst even naar het XDC Network nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van XDC Network, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je XDC Network kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de XDC Network verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder XDC Network een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: