Polkadot koers verwachting

Polkadot verwachting

Rank: #16

Polkadot (DOT) koers

$5,21 prijs (0,91%)

Polkadot omrekenen (Polkadot to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$6.779.220.399$194.502.4140,91%1.301.958.8161.382.898.780

Polkadot prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,31% 0,65% +1,58% +16,09% 7,04%
USD 0,33% 0,91% +2,53% +19,87% 1,60%
ETH 0,09% +0,67% +2,68% +7,43% 41,21%
Sinds All time high Polkadot Type
Onbekend$54,98layer 1 (l1)

Polkadot ook wel bekend als DOT heeft op dit moment een koers van $5,21. Inmiddels staat de coin op positie 16 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Polkadot koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Polkadot, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Tip: Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus. Niet goed, geld terug.

Een leuk feitje, wist je dat Polkadot al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Polkadot koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Polkadot prijs, verwachtingen voor 2023, 2025 en nog meer.  

Wil je Polkadot kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Polkadot. Op basis van deze informatie kan je zelf een Polkadot koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Polkadot zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Polkadot gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Polkadot in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Polkadot:

  • Huidige prijs: $5,21
  • All time high: $54,98
  • All time low: $2,70
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Polkadot.

Polkadot Statistieken

Polkadot prijs$5,21Marktkapitaal dominantie0,45%
Markt cap rang16All time high koers$54,98
Circulerend aanbod1.301.958.816All time low koers$2,70
Totaal aanbod1.382.898.780Prijs tegenover all time highdaling van 90,56%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaardaling van 1,60%
Marktkapitaal$6.779.220.399Prijsverandering 30 dagenstijging van 19,87%

Polkadot koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Polkadot koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Polkadot koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Polkadot.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $4,83 $9,43 $3,61 $3,7 mld $313,5 mln 771,4 mln 72%
2021 $25,72 $49,19 $7,31 $23,2 mld $2,1 mld 897,7 mln 131%

Polkadot verwachting – De laatste Polkadot koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Polkadot ($5,21) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op Bitvavo tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan Polkadot (Polkadot) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De Polkadot toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $5,21 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen? 

Koersverwachting Polkadot korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met stijging van 19,87% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs daling van 1,60% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Polkadot?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Polkadot (DOT).

Koersverwachting Polkadot lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van Polkadot kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van Polkadot op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken. 

Aan de hand van de gegevens die we hebben van Polkadot is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

Polkadot | Een aantal feiten op een rij

Polkadot staat bekend met de afkorting DOT. De totale supply zal 1.382.898.780 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van DOT neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $6.779.220.399.

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 92,35% gestegen.

De ontwikkelingen van Polkadot – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele Polkadot  (DOT) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van Polkadot. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: https://www.reddit.com/r/dot/ 

Veelgestelde vragen over Polkadot

Op dit moment zijn er 1.301.958.816 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van Polkadot gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van Polkadot kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de Polkadot koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen Polkadot koersverwachting opstellen.

 

Je kan Polkadot kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die Polkadot kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat Polkadot waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan Polkadot en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat Polkadot waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: