Polkadot verwachting

Rank: #16

Polkadot (DOT) koers

$6,19 prijs (3,03%)

Polkadot omrekenen (Polkadot to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$8.561.281.669$230.527.8763,03%1.389.538.1631.470.484.585

Polkadot prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +1,77% 2,60% +5,11% +3,53% +21,46%
USD +1,75% 3,03% +5,24% +4,96% +17,74%
ETH +1,08% 3,27% 5,75% +8,33% 34,48%
Sinds All time high Polkadot Type
Onbekend$54,98smart contract platform

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Polkadot kopen of niet? Is Polkadot een goede investering? En wat is de Polkadot verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Polkadot toekomst en de Polkadot lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Polkadot koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Polkadot prognose en Polkadot analyse maken.

Polkadot ook wel bekend als DOT heeft op dit moment een koers van $6,19. Inmiddels staat de coin op positie 16 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Polkadot koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Polkadot, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Polkadot al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Polkadot koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Polkadot prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Polkadot kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Polkadot. Op basis van deze informatie kan je zelf een Polkadot koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Polkadot zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Polkadot gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Polkadot kopen? Ga naar Bitvavo

Polkadot in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Polkadot:

  • Huidige prijs: $6,19
  • All time high: $54,98
  • All time low: $2,70
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Polkadot.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Polkadot relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Polkadot en de Polkadot koers verwachting.

Polkadot koers details

Polkadot prijs$6,19Marktkapitaal dominantie0,35%
Markt cap rang16All time high koers$54,98
Circulerend aanbod1.389.538.163All time low koers$2,70
Totaal aanbod1.470.484.585Prijs tegenover all time highdaling van 88,92%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarstijging van 17,74%
Marktkapitaal$8.561.281.669Prijsverandering 30 dagenstijging van 4,96%

Polkadot koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Polkadot koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Polkadot koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Polkadot.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $4,83 $9,43 $3,61 $0 $0 0 72%
2021 $29,03 $54,87 $7,31 $0 $0 0 148%
2022 $11,55 $30,81 $4,24 $0 $0 0 95%
2023 $5,45 $9,44 $3,60 $0 $0 0 63%

Polkadot kopen in 2024 - DOT koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Polkadot is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Polkadot prijs en de koers van Polkadot valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Polkadot voorspelling maken en bepalen of je Polkadot gaat kopen of niet.

Polkadot verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Polkadot koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de DOT verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Polkadot wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Polkadot verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de DOT crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Polkadot om een betere inschatting te maken van de toekomst van Polkadot. Als de Polkadot crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Polkadot prijs

Vandaag DOT kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Polkadot zou moeten kopen of niet? En of Polkadot een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Polkadot. Kijk wel eerst naar de trend van de Polkadot koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Polkadot koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Polkadot kopen?

Of je Polkadot nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Polkadot nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Polkadot te kopen en verkopen.

Vragen over Polkadot

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Polkadot.

Overweeg je om Polkadot te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Polkadot. Dit kan je een goed beeld idee geven of Polkadot gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Polkadot kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Polkadot op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Polkadot verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Polkadot koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Polkadot.

Wil je vandaag Polkadot kopen, kijk dan eerst even naar het Polkadot nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Polkadot, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Polkadot kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Polkadot verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Polkadot een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: