Binance Coin verwachting

Rank: #3

Binance Coin (BNB) koers

$509,38 prijs (3,87%)

Binance Coin omrekenen (Binance Coin to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$78.715.827.871$2.060.146.3033,87%154.533.652170.533.652

Binance Coin prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,92% 4,42% 20,19% 3,29% +2.672,40%
USD 0,99% 3,87% 19,73% 1,43% +3.028,67%
ETH 1,06% 2,42% 5,92% 32,21% +90,38%
Sinds All time high Binance Coin Type
2017-07-08$686,31centralized exchange token (cex)

Binance Coin ook wel bekend als BNB heeft op dit moment een koers van $509,38. Inmiddels staat de coin op positie 3 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Binance Coin koers $64.805,00 geweest. Nog niet in het bezit van Binance Coin, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Binance

Een leuk feitje, wist je dat Bitcoin al sinds 2009-01-03 bestaat? Ontdek hier meer over de Bitcoin koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Bitcoin prijs, verwachtingen voor 2021, 2022, 2025 en nog meer.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><p class=
Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><p class=
Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Binance Coin koers | Actuele prijs van Binance Coin

Wil je Binance Coin kopen? Ga naar Binance

Binance Coin Statistieken

Binance Coin prijs$509,38Marktkapitaal dominantiestijging van 3,28%
Markt cap rang3All time high koers$686,31
Circulerend aanbod154.533.652All time low koers$0,04
Totaal aanbod170.533.652Prijs tegenover all time highdaling van 25,78%
Maximaal aanbod170.533.652Prijsverandering 1 jaarstijging van 3.028,67%
Marktkapitaal$78.715.827.871Prijsverandering 30 dagendaling van 1,43%

Historische Binance Coin koers

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Binance Coin (BNB) is een cryptocurrency die kan worden gebruikt om te handelen en fees te betalen op de Binance cryptocurrency exchange. De Binance Exchange is vanaf januari 2018 de grootste cryptocurrency exchange ter wereld en faciliteert meer dan 1,4 miljoen transacties per seconde.

Binance Coin koersDe prijs van Binance Coin

Het afgelopen jaar heeft de financiële markt flink onder druk gestaan door de coronacrisis. Ook de Binance Coin heeft het zwaar te verduren gehad en is tussen februari en maart met bijna 77% gedaald. Toch geeft de Binance Coin zich weten te herpakken en zelfs een all-time-high weten te bereiken aan het begin van dit jaar. De stijgende populariteit van de Binance Coin heeft een positief effect op de koers. Analisten en expert verwachten een koersstijging voor 2021-2025 door nieuwe samenwerkingen en ontwikkelingen van de komende jaren. De Binance Coin staat, niet alleen om de naam maar ook om de functionaliteiten, in contact met de Binance exchange. Dit brengt met zich mee dat de ontwikkelingen van de exchange van invloed zijn op de koersverwachting van de Binance Coin. Binance staat bekend als een veilig en betrouwbaar platform wat een positief effect heeft op de koersverwachting. De Binance exchange is niet het enige waar je op moet letten. Meer overeenkomsten zijn te vinden tussen de koers van de Bitcoin en de koers van de Binance Coin. Dit is niet heel gek aangezien de Bitcoin de grootste cryptomunt op de markt is en dus invloed heeft op de koersen van de andere crypto valuta. Het kan dus in je voordeel werken om ook de koers van de Bitcoin in de gaten te houden als het gaat om de koersverwachting van de Binance Coin.
Binance coin koers
BNB koers afgelopen jaar

BNB koers afgelopen jaar

De Binance Coin staat, niet alleen om de naam maar ook om de functionaliteiten, in contact met de Binance exchange. Dit brengt met zich mee dat de ontwikkelingen van de exchange van invloed zijn op de koersverwachting van de Binance Coin. Binance staat bekend als een veilig en betrouwbaar platform wat een positief effect heeft op de koersverwachting. De Binance exchange is niet het enige waar je op moet letten. Meer overeenkomsten zijn te vinden tussen de koers van de Bitcoin en de koers van de Binance Coin. Dit is niet heel gek aangezien de Bitcoin de grootste cryptomunt op de markt is en dus invloed heeft op de koersen van de andere crypto valuta. Het kan dus in je voordeel werken om ook de koers van de Bitcoin in de gaten te houden als het gaat om de koersverwachting van de Binance Coin.
Binance coin koers verwachting
Overeenkomst BNB en BTC
Behalve de exchange en de koers van Bitcoin is natuurlijk ook het nieuws omtrent de Binance Coin van invloed op de koersverwachting. Zo heeft CEO Changpeng Zhao onlangs via Twitter de vraag aan de community voorgelegd om mee te denken over het versnellen van zijn Coin burn-programma. Sinds 2017 wordt er elk kwartaal een deel van de tokens vernietigd (Coin burn). Wanneer dit proces wordt versneld kan dat een positief effect hebben op de verwachte koers van de Binance Coin.

Binance Coin koers verwachting – De laatste Binance Coin koers

De Binance Coin (BNB) is het jaar 2021 goed begonnen. In de tweede week van dit jaar bereikte de koers van de Binance Coin zelfs de hoogste waarde ooit. Is deze koersstijging een voorbode voor de koersverwachting van de Binance Coin op lange termijn? De stijgende populariteit van de Binance Coin heeft een positief effect op de koers. Analisten en expert verwachten een koersstijging voor 2021-2025 door nieuwe samenwerkingen en ontwikkelingen van de komende jaren. Een exacte koersverwachting voor de Binance Coin kunnen we niet geven. Er zijn echter wel aanwijzingen die duiden op een koersstijging. Met de stabiele en betrouwbare Binance exchange en de koersstijging van de Bitcoin lijken de vooruitzichten goed en dat is ook wat expert en analisten voorspellen. Hoe graag we het ook zouden willen, deze vraag kunnen we niet met zekerheid beantwoorden. Dit heeft te maken met de sterke volatiliteit van de cryptocurrency markt. Ondanks dat ook hier geldt dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, kunnen we wel kijken welke ontwikkelingen uit het verleden hebben geleid tot deze prijsstijging en welke ontwikkelingen er voor de toekomst gepland staan. Dit kan een inzicht geven in de mogelijke koersverwachting van de Binance Coin voor de komende jaren. Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk. Zo is het team achter Binance Coin dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Binance Coin toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

Binance Coin kopen of verkopen

Wil je Binance coin (BNB) kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Binance, Bitcoinmeester, Litebit. Beste websites om Binance Coin (BNB) te kopen in Nederland
AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><p class=
Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><p class=
Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken
Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Binance Coin kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform. Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Binance Coin verwachting – De laatste Binance Coin  koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Binance Coin ($509,38) is, is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen waar een project mee bezig zijn zullen zorgen voor een grotere adoptie en daardoor een verandering van de prijs uiteindelijk. Op [[ccw_exchange_link missing argument: exchange]] is Binance Coin het makkelijkst verhandelen tegen de laagste fees in ieder geval. Zo zijn developers die werken aan Binance Coin (Binance Coin) altijd druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Binance Coin toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $509,38 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen? Afgelopen 30 dagen is de prijs met daling van 1,43% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs stijging van 3.028,67% veranderd. Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Binance Coin? Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Binance Coin (BNB).

Binance Coin | Een aantal feiten op een rij

Binance Coin staat bekend met de afkorting BNB. De totale supply zal 170.533.652 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van BNB neemt toe. De marktwaarde neemt toe wat betekent dat er steeds meer hierin investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $78.715.827.871. Sinds de start van het project op is de coin al stijging van 1.279.171,90% gestegen.

De ontwikkelingen van Binance Coin – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is, het aantal commits toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers. Het project heeft meer dan aanpassingen verwerkt en 496 subscribers wat een mooi aantal is. Blijf daarom op de hoogte van het actuele Binance Coin  (BNB) nieuws. Een leuke tip die we graag meegeven is om ook te abonneren op de Reddit van Binance Coin, hier vindt je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: https://www.reddit.com/r/binance