Bitcoin Cash ABC verwachting

Rank: #90

Bitcoin Cash ABC (BCHA) koers

$87,79 prijs (+0,38%)

Bitcoin Cash ABC omrekenen (Bitcoin Cash ABC to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.649.845.612$1.670+0,38%18.794.05821.000.000

Bitcoin Cash ABC prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro Onbekend +0,38% 14,28% 15,42% +454,74%
USD Onbekend +0,38% 13,89% 14,90% +418,21%
ETH Onbekend 0,75% 7,77% +1,72% 0,26%
Sinds All time high Bitcoin Cash ABC Type
Onbekend$378,12cryptocurrency

Bitcoin Cash ABC ook wel bekend als BCHA heeft op dit moment een koers van $87,79. Inmiddels staat de coin op positie 90 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Bitcoin Cash ABC koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Bitcoin Cash ABC, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat Bitcoin Cash ABC al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Bitcoin Cash ABC koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Bitcoin Cash ABC prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Bitcoin Cash ABC kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Bitcoin Cash ABC. Op basis van deze informatie kan je zelf een Bitcoin Cash ABC koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Bitcoin Cash ABC zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Bitcoin Cash ABC gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Bitcoin Cash ABC in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Bitcoin Cash ABC:

  • Huidige prijs: $87,79
  • All time high: $378,12
  • All time low: $9,21
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Bitcoin Cash ABC.

Bitcoin Cash ABC koers details

Bitcoin Cash ABC prijs$87,79Marktkapitaal dominantie0,10%
Markt cap rang90All time high koers$378,12
Circulerend aanbod18.794.058All time low koers$9,21
Totaal aanbod21.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 76,78%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarstijging van 418,21%
Marktkapitaal$1.649.845.612Prijsverandering 30 dagendaling van 14,90%

Bitcoin Cash ABC koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Bitcoin Cash ABC koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Bitcoin Cash ABC koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Bitcoin Cash ABC.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Bitcoin Cash ABC verwachting – De laatste Bitcoin Cash ABC koersverwachting

 

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Bitcoin Cash ABC ($87,79) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan Bitcoin Cash ABC (Bitcoin Cash ABC) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De Bitcoin Cash ABC toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $87,79 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen?

Koersverwachting Bitcoin Cash ABC korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met daling van 14,90% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs stijging van 418,21% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Bitcoin Cash ABC?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Bitcoin Cash ABC (BCHA).

Koersverwachting Bitcoin Cash ABC lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van Bitcoin Cash ABC kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van Bitcoin Cash ABC op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken.

Aan de hand van de gegevens die we hebben van Bitcoin Cash ABC is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

Bitcoin Cash ABC | Een aantal feiten op een rij

Bitcoin Cash ABC staat bekend met de afkorting BCHA. De totale supply zal 21.000.000 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van BCHA neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $1.649.845.612.

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 853,17% gestegen.

De ontwikkelingen van Bitcoin Cash ABC – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele Bitcoin Cash ABC  (BCHA) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van Bitcoin Cash ABC. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden:

Vragen over Bitcoin Cash ABC

Op dit moment zijn er 18.794.058 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van Bitcoin Cash ABC gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van Bitcoin Cash ABC kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de Bitcoin Cash ABC koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen Bitcoin Cash ABC koersverwachting opstellen.

 

Je kan Bitcoin Cash ABC kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die Bitcoin Cash ABC kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat Bitcoin Cash ABC waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan Bitcoin Cash ABC en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat Bitcoin Cash ABC waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: