Bitcoin Cash ABC verwachting

Rank: #90

Bitcoin Cash ABC (BCHA) koers

$87,79 prijs (+0,38%)

Bitcoin Cash ABC omrekenen (Bitcoin Cash ABC to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.649.845.612$1.670+0,38%18.794.05821.000.000

Bitcoin Cash ABC prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro Onbekend +0,38% 14,28% 15,42% +454,74%
USD Onbekend +0,38% 13,89% 14,90% +418,21%
ETH Onbekend 0,75% 7,77% +1,72% 0,26%
Sinds All time high Bitcoin Cash ABC Type
Onbekend$378,12cryptocurrency

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Bitcoin Cash ABC kopen of niet? Is Bitcoin Cash ABC een goede investering? En wat is de Bitcoin Cash ABC verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Bitcoin Cash ABC toekomst en de Bitcoin Cash ABC lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Bitcoin Cash ABC koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Bitcoin Cash ABC prognose en Bitcoin Cash ABC analyse maken.

Bitcoin Cash ABC ook wel bekend als BCHA heeft op dit moment een koers van $87,79. Inmiddels staat de coin op positie 90 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Bitcoin Cash ABC koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Bitcoin Cash ABC, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat Bitcoin Cash ABC al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Bitcoin Cash ABC koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Bitcoin Cash ABC prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Bitcoin Cash ABC kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Bitcoin Cash ABC. Op basis van deze informatie kan je zelf een Bitcoin Cash ABC koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Bitcoin Cash ABC zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Bitcoin Cash ABC gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Bitcoin Cash ABC in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Bitcoin Cash ABC:

  • Huidige prijs: $87,79
  • All time high: $378,12
  • All time low: $9,21
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Bitcoin Cash ABC.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Bitcoin Cash ABC relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Bitcoin Cash ABC en de Bitcoin Cash ABC koers verwachting.

Bitcoin Cash ABC koers details

Bitcoin Cash ABC prijs$87,79Marktkapitaal dominantie0,06%
Markt cap rang90All time high koers$378,12
Circulerend aanbod18.794.058All time low koers$9,21
Totaal aanbod21.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 76,78%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarstijging van 418,21%
Marktkapitaal$1.649.845.612Prijsverandering 30 dagendaling van 14,90%

Bitcoin Cash ABC koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Bitcoin Cash ABC koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Bitcoin Cash ABC koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Bitcoin Cash ABC.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Bitcoin Cash ABC kopen in 2024 - BCHA koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Bitcoin Cash ABC is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Bitcoin Cash ABC prijs en de koers van Bitcoin Cash ABC valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Bitcoin Cash ABC voorspelling maken en bepalen of je Bitcoin Cash ABC gaat kopen of niet.

Bitcoin Cash ABC verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Bitcoin Cash ABC koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de BCHA verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Bitcoin Cash ABC wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Bitcoin Cash ABC verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de BCHA crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Bitcoin Cash ABC om een betere inschatting te maken van de toekomst van Bitcoin Cash ABC. Als de Bitcoin Cash ABC crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Bitcoin Cash ABC prijs

Vandaag BCHA kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Bitcoin Cash ABC zou moeten kopen of niet? En of Bitcoin Cash ABC een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Bitcoin Cash ABC. Kijk wel eerst naar de trend van de Bitcoin Cash ABC koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Bitcoin Cash ABC koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Bitcoin Cash ABC kopen?

Of je Bitcoin Cash ABC nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Bitcoin Cash ABC nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Bitcoin Cash ABC te kopen en verkopen.

Vragen over Bitcoin Cash ABC

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Bitcoin Cash ABC.

Overweeg je om Bitcoin Cash ABC te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Bitcoin Cash ABC. Dit kan je een goed beeld idee geven of Bitcoin Cash ABC gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Bitcoin Cash ABC kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Bitcoin Cash ABC op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Bitcoin Cash ABC verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Bitcoin Cash ABC koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Bitcoin Cash ABC.

Wil je vandaag Bitcoin Cash ABC kopen, kijk dan eerst even naar het Bitcoin Cash ABC nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Bitcoin Cash ABC, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Bitcoin Cash ABC kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Bitcoin Cash ABC verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Bitcoin Cash ABC een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: