Marktkapitalisatie cryptocurrencies bereikt $200 miljard

4

De grootste cryptocurrency Bitcoin heeft momenteel een dominantie van ruim 65% in de totale marktkapitalisatie van meer dan 200 miljard dollar. De totale omvang van bitcoin is op moment van schrijven zo’n 125 miljard dollar.

Bitcoin naar nieuw record: $7,500,-

De prijs van bitcoin steeg 5 november weer naar een nieuwe All Time High. Momenteel is één bitcoin het equivalent van meer dan $7.500,-. Als je 7 jaar geleden voor $5,- aan bitcoin zou hebben gekocht (en hebben gehouden), zou je nu multimiljonair zijn. Als je nu bitcoin wilt kopen ben je een kleine €6.500,- kwijt.

marktkapitalitatie crypto

Bitcoin automaat gestolen

Nu de prijs van bitcoin maar blijft stijgen, springen steeds meer mensen op de bitcoin trein. De adoptie van de munt lijkt nu echt begonnen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat er momenteel in Nederland al 13 Bitcoin ATM’s (geldautomaten) zijn te vinden. Daar dachten een paar criminelen hun slag uit te slaan, door de geldautomaat te stelen. Geen hele snuggere actie.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

 • pietertoupa

  Nou ja Bitcoin is een vette dikke luchtbel hoe lang dat zo door zal gaan? Ik zou in elk geval winst
  van de tafel nemen en de winsten laten lopen want het is een puur pyramide spel mi.
  Het kan nog veel gekker worden inderdaad maar voorzichtigheid is geboden.

 • Luister eens
 • Luister eens

  Ff praktisch dingetje.. Stel dat ik 5 bitcoins heb die , misschien…., als het helemaal door het dak gaat 50.000 euro stuk waard zijn.. En ik wil ze kwijt , ik wil dollars ! Is het dan een kwestie van inwisselen /ruilen voor een willekeurige valuta OF echt een kwestie van verkoop en moet er op dat moment wel iemand zijn die nog gaat kopen op die piek.. Zoniet geen verkoop dus geen dollars ?

 • Luister eens

  De prijs van Bitcoin steeg naar een al time high.. De prijs van het leven in een doorgedraaid kapitalistisch systeem ook.. Aardbeien geven 6 x zoveel meer licht in het donker dan ander fruit , Kinderen van vier jaar bezitten al een mobiel , belanden vaker in gesloten zorginstellingen . Het kabinet naait toch iedereen gewoon een oor aan met een sigaar uit eigen doos en Rutte lacht alles weg de komende 4 jaar ! Met het afschaffen van de dividend belasting zal die wel een mooi plekje gereserveerd hebben voor later.. Kankergevallen nemen alleen maar toe , welvaart staat op nummer 1 en welzijn doet er niet meer toe..