Marktkapitalisatie cryptocurrencies bereikt $200 miljard

De grootste cryptocurrency Bitcoin heeft momenteel een dominantie van ruim 65% in de totale marktkapitalisatie van meer dan 200 miljard dollar. De totale waarde van bitcoin is op moment van schrijven zo’n 125 miljard dollar.

Bitcoin naar nieuw record: $7,500,-

De prijs van bitcoin steeg 5 november weer naar een nieuwe All Time High. Momenteel is één bitcoin het equivalent van meer dan $7.500,-. Als je 7 jaar geleden voor $5,- aan bitcoin gekocht zou hebben (en hebben gehouden), zou je nu multimiljonair zijn. Als je nu bitcoin wilt kopen ben je een kleine €6.500,- kwijt.

marktkapitalitatie crypto

Bitcoin automaat gestolen

Nu de bitcoin koers verwachting maar blijft stijgen, springen steeds meer mensen op de bitcoin trein. De adoptie van de munt lijkt nu echt begonnen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat er momenteel in Nederland al 13 Bitcoin ATM’s (geldautomaten) zijn te vinden. Daar dachten een paar criminelen hun slag uit te slaan, door de geldautomaat te stelen. Geen hele snuggere actie.

 

4 reacties

  1. Nou ja Bitcoin is een vette dikke luchtbel hoe lang dat zo door zal gaan? Ik zou in elk geval winst
    van de tafel nemen en de winsten laten lopen want het is een puur pyramide spel mi.
    Het kan nog veel gekker worden inderdaad maar voorzichtigheid is geboden.

  2. Ff praktisch dingetje.. Stel dat ik 5 bitcoins heb die , misschien…., als het helemaal door het dak gaat 50.000 euro stuk waard zijn.. En ik wil ze kwijt , ik wil dollars ! Is het dan een kwestie van inwisselen /ruilen voor een willekeurige valuta OF echt een kwestie van verkoop en moet er op dat moment wel iemand zijn die nog gaat kopen op die piek.. Zoniet geen verkoop dus geen dollars ?

  3. De prijs van Bitcoin steeg naar een al time high.. De prijs van het leven in een doorgedraaid kapitalistisch systeem ook.. Aardbeien geven 6 x zoveel meer licht in het donker dan ander fruit , Kinderen van vier jaar bezitten al een mobiel , belanden vaker in gesloten zorginstellingen . Het kabinet naait toch iedereen gewoon een oor aan met een sigaar uit eigen doos en Rutte lacht alles weg de komende 4 jaar ! Met het afschaffen van de dividend belasting zal die wel een mooi plekje gereserveerd hebben voor later.. Kankergevallen nemen alleen maar toe , welvaart staat op nummer 1 en welzijn doet er niet meer toe..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: