Elite weet niet half wat er onder de bevolking leeft

– Ingezonden opiniestuk – Hoe harder we Rutte horen kletsen dat hij denkt dat hij weet wat goed is voor de bevolking, hoe harder hij afgestraft gaat worden. Het Oekraïne referendum wordt erdoor gedrukt, ondanks dat er een duidelijke NEE te horen is geweest van de burgers. Hij is mijns inziens echter te arrogant om te begrijpen dat het volk het zat is. Daarom een advies aan Rutte: wil je niet weggevaagd worden door Samson en Assher, maak een draai van 360 graden en misschien vergeeft het klootjesvolk en het MKB je wanbeleid van de laatste jaren.

Met andere woorden: pak de financiële sector ook eens in de praktijk aan en niet alleen in beeldspraak. Pak de multinationals aan die de belastingen massaal ontwijken. Maak van de SNS bank een MKB bank en doe dat met het geld dat je nu naar de bodemloze put, die de EU heet, overmaakt. Als ik jou Mark Rutte zou ik daar vandaag nog mee beginnen want anders is het gauw gedaan met je politieke carrière. Het is niet de sterkte of kracht van Wilders die jullie doet struikelen maar het is de arrogantie van de elite die jullie zal doen struikelen.

Wilders zal er misschien ook niets van bakken maar dat maakt het klootjesvolk niets uit. Het klootjesvolk gaat met jullie afrekenen en de factuur vereffenen neem dat maar van mij aan. Alles zal anders worden na een periode van armoede en anarchie… De geschiedenis zal zich wellicht gaan herhalen, lees even de geschiedenis boeken erop na Mark en zie hoe het klootjesvolk kan afrekenen met de gevestigde elite ook al denkt er op dit moment nog niemand dat het zover kan komen. Bedenk eens, als ik u 7 jaar geleden had gezegd hoe we er nu voor zouden staan, zou ik in een dwangbuis zijn afgevoerd en toch is dit waar we nu zijn.

Ik vind het allemaal prima zo en hoop van ganse harte dat de elite van het zogenaamde vrije westen eens goed op de bek gaat, want een ding hebben we geleerd de laatste jaren en dat is dat het klootjesvolk eindelijk uit de winterslaap is. We hebben dit met de Brexit gezien, nu met Trump in de VS en ik wil wedden dat in Duitsland mevrouw Merkel afgestraft gaat worden tijdens de komende verkiezingen. Ik weet zeker dat de MSM de VVD en de Pvda zullen blijven ophemelen. Ik denk ook dat partijen van Jan Roos, Thierry Baudet en andere kleine partijen zoals de Piratenpartij, alsmede de PVV weleens goede zaken kunnen doen.

De media heeft sowieso een discutabele rol. Matthijs van Nieuwkerk maakte bij DWDD ineens een 100% draai en pakte totaal onverwachts Lodewijk Asscher aan. En voor Jesse Klaver die denkt dat hij de wederopstanding is van onze lieve heer, verwacht ik zo’n tien zetels, net zoals voor de PvdA. Ook het aantal zetels voor Rutte kan zomaar lager uitvallen. Dit volgens mijn optiek met dank aan de kracht van de social media die door de elite volledig wordt onderschat .

Wie mijn reacties hier vaker heeft gelezen zal weten dat ik de Brexit en een overwinning van Trump ook toeschreef aan de social media. Mensen weten inmiddels dat ze bij Jeroen Pauw, het NOS journaal en DWDD de waarheid niet te horen krijgen.

k hoop dan ook de gesubsidieerde omroepen snel hun toelages kwijtraken als er een rechts beleid komt en de vara- clan minder zendtijd krijgt. Ik denk ook dat het speelveld in de EU er geheel anders uit komt te zien komend jaa. De arrogante huidige kliek prutsers in Brussel en Den Haag weten niet half wat er onder de bevolking leeft en hoeveel verborgen armoede er is, terwijl die politieke elite zichzelf maar blijven verrijken .

Goof

54 reacties

 1. Zullen er vlak voor de verkiezingen aanslagen door jihadisten gepleegd worden, waardoor de PVV samen met VNL en de VVD een absolute meerderheid in de Tweede Kamer zullen behalen? Het wordt er in ieder geval niet beter op, vooral niet voor de lagere inkomensgroepen.

   1. Wat probeer, of wil je nu eigenlijk zelf melden, zonder de bal bij anderen neer te leggen?
    Wees niet bang om je reactie inhoud te geven.

    1. Wel grappig, dat je een quasi scherpe reactie wilde geven aan mijn adres, maar je hebt zelf waarschijnlijk nooit voortgezet onderwijs genoten, of je bent nooit bij de les geweest.

     Beiden zijn gelijk, doe geen domme, onbezonnen reacties naar een ander toe, alleen, om met dogmatisch verstand te proberen een ander op een hoger level te intimideren.

     1. Je had m in eerste instantie niet door he..

      Wat probeer, of wil je nu eigenlijk zelf melden, zonder de bal bij anderen neer te leggen?
      Wees niet bang om je reactie inhoud te geven.

     2. Je bent echt een simpele figuur, die zichzelf compleet voorbij schiet, door anderen zonder inhoud te bekritiseren.

     3. Je bent echt een simpele figuur, die zichzelf compleet voorbij schiet, door anderen zonder inhoud te bekritiseren.

      Wat probeer, of wil je nu eigenlijk zelf melden, zonder de bal bij anderen neer te leggen?
      Wees niet bang om je reactie inhoud te geven.

     4. Je bent echt een grote domoor op exacte vakken toch?

      Ik heb nog nooit zo’n domme brutale sukkel meegemaakt in mijn college.

      Probeer het nogmaals op een nog dommere manier.

 2. Leuk dat je een artikel hebt geschreven goof. Ik vind echter de toon wel erg ‘die in de hoge toren zitten zijn fout en ik ben calimero en kan alleen maar schreeuwen dat het niet goed gaat’. Beetje aparte formulering wellicht en vat het niet persoonlijk op, maar ik mis en beetje in dit stuk iets waardoor we echt wijzer worden. Het is nog een beetje bij elkaar geschreven, zonder duidelijk doel, of een duidelijke visie. Begrijp me niet verkeerd, ik snap je gevoel en je intentie. Ik denk dat het meerendeel van de biflaten hier echter al heel goed begrijpen dat het slecht gaat en dat we het blikje steeds verder de straat in schoppen. Ook denk ik dat de meeste biflaten de huidige machthebbers of de MSM niet zomaar geloven, ze zitten niet voor niets op Biflatie. Het systeem is vastgeroest, we hebben echter een nieuw onvoldongen feit met crisis nodig om de massa echt een andere kant te laten opzwemmen. Iets, zoals in IJsland, waar de bankiers gewoon in het gevang zitten.

  Wat kunnen we doen om tegen de stroom in te gaan? Zorg voor jezelf, koop goud, betaal alleen maar met cashgeld, kijk vooral naar wat de gevestigde orde doet en luister vooral niet naar wat ze zeggen. Kies anders, zoals wel heel goed aan wordt gedragen in dit artikel. Verder waarom exact is die social media dan zo belangrijk, daar wordt verder niet dieper op in gegaan, terwijl het wel een interessant onderwerp is.

  1. ach . ik ben een hele eenvoudige bomenhandelaar met een lagere landbouwschool diploma en die iets op papier zet en gelijk drukt op verzenden.
   Soms slaat het nergens op en soms raakt het de kern.

   1. Aha, hier hang je uit 😉 Ik hang daarginds nog rond en ben even niet actief. Te druk met andere dingen.
    Dat Samsom en Asscher Rutte kunnen wegvagen, kanniewaarwezen. Geloof je dat echt?

    1. ha Ulo-meisje ook goedemorgen
     Ik zie dat bij het FTM de reacties gestaag teruglopen?
     Het is toch een theekransje aan het worden daar met weinig vuurwerk meer
     En die weddenschap die had met iemand van FTM dat de Britten bovengemiddeld gaan presteren na een Brexit help jij die man wel aan helpen herinneren toch zeker.

     Doe ze de groeten om FTM van Goof want ik ben geblokt door onze vriend Erik Smit zoals je weet denk ik.
     Hij beloofde nog de contributie terug te storten maar dat is onze moraalridder vergeten zeker haha

     1. Ja, vuur en vlam is er op dit moment niet te ontdekken. Dat mis ik en Disqus mis ik nog veel meer op FTM. Inclusief de verscheidenheid aan reageerders.
      Die weddenschap staat in m’n agenda.
      Dat je geblokt bent wist ik niet maar ik kijk er niet van op. Smit zou er beter aan doen moderatie aan anderen over te laten; hij schiet -net als jij trouwens- nogal snel uit de losse pols maar van een hoofdredacteur verwacht ik veel meer objectieve of voor mijn part sensitieve betrokkenheid dan van een bomenkweker die -geheel conform zijn beroep- uit de klei getrokken zijn mening klip en klaar geeft 😉
      Is zo’n blokkade blijvend? Sowieso: stuur ‘m een rekening, beloofd is beloofd.
      See you!

 3. Jeetje wat een mooie economische data die Hein van Mulligen van het CBS vanochtend uitgebreid de media in slingerde .
  Je zou bijna gaan denken dat er verkiezingen aankomen.
  Laten we hopen dat Hein 3 maanden na de verkiezingen nog dit soort peptalk laat horen en niet zoals ik verwacht dat het toch allemaal onverwacht wat tegenvalt en de groei is stilgevallen.

  Ik zal wel een doemdenker zijn maar ik geloof nog steeds dat alle data die ze ons nu voorschotelen niet kunnen kloppen .
  Dat door de ECB maatregelen en de geldcreatie de rente naar bijna nul is gegaan ios natuurlijk goed voor huizenbouw en de huizenmarkt en dat er daardoor wat extra banen en extra groei is snapt een ieder maar al vaker zeg ik hier , als je als ECB 1000 miljard per jaar aan de bankensector verstrekt om ze te laten overleven en je bereikt in de hele EU een groei van nog niet 1 % dan wordt de vis zeer duur betaald meneer Draghi en meneer Hein van Mulligen.
  Wees nu gewoon eens eerlijk zou ik zeggen en zeg dit er dan ook bij .
  1000 miljard per jaar is namelijk 3 % van het totale BBP van alle 27 EU landen tezamen.
  Met andere woorden we gaan er in de EU met 2 % per jaar op achteruit als Draghi stopt met zijn shots aan de banken elke maand . .

  1. Een hele simpele beredenering Goof, maar helemaal raak.
   De EU-economie wordt zwaar gestimuleerd. Het lijkt er op dat we er aan
   gewend(dus verslaafd) raken. En iedereen weet hoe zwaar een ontwenningskuur is…

  2. Wanneer Het VK eenmaal uit de EU gestapt is, zal dit aangenomen % alleen maar hoger worden.

   Aangezien de groep verdieners in de EU onder de € 30-60.000,00 steeds groter begint te worden, zullen zich steeds meer jaren ’30 toestanden en gedachten gaan ontwikkelen.
   We blijven wel gewoon mensen toch.

   Volkswagen heeft vandaag ontslag voor 30.000 werknemers aangekondigd, meest in Duitsland.
   Daar maak je Duitsers niet blij mee.

 4. De elite heeft nooit iets om een ander gegeven. Voor hun telt alleen geld, waarvan ze nooit genoeg hebben.
  Hebzucht is de rode draad van onze elite. Ons sociaal stelsel is afgebroken door deze elite.
  Het hele sociale stelsel moet opnieuw worden opgebouwd, aangepast aan de nieuwe realiteit.
  Hierin is een onvoorwaardelijk basis inkomen de rode draad voor de gewone burger….te beginnen met ieder boven de 60 jaar en langzaam (in stappen) uitbreiden voor ieder boven de 25 jaar, die minimaal 25 jaar in Nederland woont.

 5. Als ik vele reacties lees op de facebook pagina van de Pvda wie daar de nieuwe leider moet worden zijn eigenlijk de enige reacties die je leest dat ze allebei moeten opgezouten.
  Ik geloof dan ook dat de Pvda zelfs die 10 zetels gaan halen die nu hun hol-maatje Maurice de Hond voorspelt in de laaste opiniepeilingen .
  Wie die verkiezing bedacht heeft bij de Pvda begrijp ik niet want het maakt die partij alleen maar meer ongeloofwaardig worden zoals het nu lijkt als je die twee kemphanen bezig ziet.
  Ik weet zeker net als in de VS dat vele PVV stemmers nu zeggen tegen de opiniepeilers dat ze het nog niet weten omdat je als PVV stemmer een foute stempel krijgt maar die mensen gaan straks de PVV met stip de grootste partij maken.
  Ik kan ook niet geloven dat de VVD 25 zetels gaat halen want 95 % is die Rutte helemaal zat .

  Mijn gok is dat de PVV alleen al meer stemmen gaat halen dan de VVD, Pvda en de SP samen want vele zullen die Jesse Klaver echt niet als minister willen hebben.

  1. De geest is al sinds Ijsland, Griekenland, Spanje, Italië, VK, en de US perikelen uit de fles en probeer die er maar weer in te krijgen.

 6. Nou hoorde ik onlangs toch echt zeggen door Dijsselbloem en de ABNAMRO baas Zalm zeggen dat deze bank weer super gezond is en naar de beurs mag .
  Nu hoorde ik vandaag wat economen zeggen na de nieuwe ontslaggolf die er weer aankomt hoorde we vandaag dat de ABNAMRO veel harder moet gaan snijden in de kosten willen ze ooit nog gezond worden en niet in het verleden blijft hangen zoals ze nu hun bedrijf leiden.

  Snapt u het nog , is de ABNAMRO nu wel of niet gezond ,
  mag ik het zeggen , vorige week hoorde we dat en versneld wat nieuwe aandelen op de markt brengt om zo het overheidsaandeel in de bank te verkleinen .
  Zullen we een gokje maken , het aandeel ABNAMRO gaat binnen nu en een jaar naar de 10 euro

 7. ‘De Elite’ is een ruim begrip in vergelijking met ons menselijk geweten en onze menselijke natuur.
  Of moet ik zeggen dierlijke natuur?
  Op de apenrots zit de sterkste aap bovenop, heeft t meeste eten en naait de meeste vrouwtjes, of kiest ze uit in elk geval. De Elite-aap.

  Zijn wij niet meer dan dat dan? Of zijn we niet voor niks gezegend met een set hersenen waarmee dit gedrag zouden kunnen overstijgen. En tegelijk inzien dat ‘de elite’ niets anders is dan een stel apen, in wiens apentuin wij allemaal meespelen ten behoeve van overleving op hun denkniveau…

  De grootste vraag in alle zaken, blijft altijd: Waarom?

  1. “Zijn wij niet meer dan dat dan? Of zijn we niet voor niks gezegend met
   een set hersenen waarmee dit gedrag zouden kunnen overstijgen.”

   1; Wij aardse mensen hebben qua gedrag heel veel gemeen met de bavianen.
   2: Ons verstand kan ons daar niet losmaken, maar juist voortdurend aan verbinden.

   Waarom??

   Omdat de meeste mensen zelf niet meer begrip en fantasie hebben dan hun tuin en er ook graag deel van willen uitmaken.
   Dus, niet in hun eigen tuin spelen en progressie maken.
   Dat is 1 van de grootste belemmeringen van de hedendaagse mens.

 8. Weer een stiekem ” ingezonden opiniestuk ”

  Snap nog steeds niet goed waarom dit anoniem moet.

  De zogenaamde ‘elite’ weet als geen ander wat er in de maatschappij leeft.
  Alleen de burgers weten nog niet zo goed wat er in hun zelf leeft.
  Ze hebben nooit geleerd en zijn nooit in de gelegenheid gesteld om hun eigen keuzes en persoonlijke beslissingen te nemen.

  Maar tijden en bewustzijn veranderen en gaan door, elk heeft heden nog de kans om het roer om te gooien.

    1. Ik probeer je al vaker te melden dat je niet goed leest.., misschien een brilletje een goed idee……of in jouw geval gelijk een spuitje..
     Heb het al vaker gezegd , ik zit echt niet op die achterlijke , niet inhoudelijke bijdragen van jou te wachten hoor..
     Probeer het eens met wat inhoud.. Je verpest het voor iedereen hier met je quasi beschuldigingen op de man af.. Als de moderator ingrijpt is Bertus weer mak voor 2 dagen..om daarna weer reageerders persoonlijk aan te vallen om te stoken en uit te lokken.

     1. Jij zou een goede aanwinst zijn als opvolger van Jean-Claude Juncker.
      Je kan net zo opruiend en misleidend reageren.
      Jij wilt nooit een strijdbijl begraven en daar ben ik blij om voor jou.

      Als je net zo’n haakneus en gemene kop hebt als hij, dan ben je geknipt voor die baan.

     2. Je hebt dus net zo’n lelijke, Katholieke, onaardse kop als Juncker.

      Nu kan ik je reacties beter aanvoelen.

     3. Ah , De Hokjesman laat weer van zich horen.. Je bent niet net als die journalisten die niet weten waar ze over schrijven..? die waren de weg kwijt ofzo.. ? Dat zo’n wijs man..? , het woord lelijk zoiezo in zijn mond neemt..
      Sinds wanneer spreekt de heer Juncker opruiende taal ?
      Ga je me nu ongezien op mijn uiterlijk bekritiseren ? Wat een aards gelul zeg.. Probeer wat inhoud aan je reactie te geven..

     4. “Je bent niet net als die journalisten die niet weten waar ze over schrijven..?”

      Is het nou ‘niet’, of net ‘wel’?
      Het lijkt me een behoorlijk verwarde conclusie.

      Ik hoef mensen niet speciaal persoonlijk te zien, om te weten wat er in ze om gaat.
      Verder wens ik je alle goeds toe voor de toekomst.

 9. Zo ken ik er nog een: “De boer weet niet half wat er onder zijn vee leeft.”
  Waarom zou hij ook? Het vee is er alleen voor de melk en het vlees, en het volk is er alleen voor de opbrengst, en om de elite de producten te verschaffen die ze willen.
  Of dacht je dat ze zelf hun jachten en paleizen gaan bouwen?
  Nee, ze snappen het echt niet. “Ze zijn zo dom jonguh.”, hoor ik mensen altijd zeggen.
  Terwijl politici en hun medeplichtigen zich jaarlijks meer in de zakken stoppen dan jij en ik in een heel miserabel leven verdienen.

 10. Ik zie en hoor niets van de VVD hoe ze denken over een op handen zijnde Europese winstbelasting of gaan ze daar pas na de verkiezingen mee komen als ze toch weer gaan regeren.
  Het enige wat ik van Rutte hoor dat we dat verdrag moeten gaan sluiten met de Oekranie maar ik heb niets gehoord dat sinds gisteren de inwoners van dit straatarme land visumvrij mogen reizen naar de EU en daar is ons niets van vermeld .
  Dus we krijgen niet alleen vele Koerden , Gulanisten uit Turkije na het afschaffen van de visumplicht met de Turken maar ook vele economische gelukszoekers uit de Oekranie .
  En dat dit gaat gebeuren daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn .
  Wij gaan echt overspoeld worden door armoedzaaiers die hier op alles voorrang gaan krijgen op de eigen bevolking en die ons land komen leegroven.
  Niet dat ik die armoedzaaiers uit het buitenland geen groot gelijk geef want ik zou het ook doen als er ergens in de wereld zo’n achterlijk sinterklaas land zou zijn als ons land .
  Het is onze eigen regering die deze invasie/tsunami van geluk zoekende armoedzaaiers op gang heeft geholpen en daaraan zal ons mooie landje ten onder gaan .

  Mark Rutte , Timmermans , en handlangers , wat is toch de reden waarom jullie ons land zo graag naar de kloten willen helpen, wat is jullie dubbele agenda vraag ik mij af .

 11. Hoe is het mogelijk dat een man als Wiebus ooit de baas is kunnen worden van onze financiën en de belastingdienst . Hoeveel blunders van vele miljoenen moet je maken om afgeserveerd te worden als politicus en dit soort bewindslieden moeten ons land regeren.

  https://www.rijksoverheid.nl/regering/inhoud/bewindspersonen/eric-wiebes/cv

  Kijk nu eens naar CV zou ik zeggen en zie dat deze man nooit in het echte bedrijfsleven heeft gewerkt en dan zo’n man op zo’n positie plaatsen is toch echt vragen om shit lijkt mij.

  Resetten die hap daar in Den Haag al weet ik niet waar te beginnen om hier weer enige structuur en orde in te krijgen.

  1. Kwiebus heeft ook op dezelfde school, waarschijnlijk niet op de universiteit gezeten als de jongens en meisjes in de beerput van de tweede kamer.

   Deze figuren spelen elkaar steeds de bal toe.
   Het is net als in de rest van de regerende wereld.

   Er zit 50% idioten, 25% geestelijk gestoorden en 25% opportunisten.

 12. Hoeveel zou dat achterlijke en totaal onnodige proces aan gemeenschapsgeld gekost hebben tegen Geert Wilders ?
  3 rechters 2 officiers van justitie, honderden zo niet duizenden uren arbeid van vele ambtenaren en waarvoor , om een boete van 5000 euro te eisen !!.
  Waar zijn we mee bezig in dit land , vraagt iemand zich dit weleens af .
  Vele vele miljarden gaan door het putje in ons land door al dit wanbeleid en nog steeds houdt het Nederlandse volk de huidige politieke prutsers het hand boven het hoofd.
  Wat moet er nog meer gebeuren om een revolte te veroorzaken , hoeveel meer asielzoekers moeten er bijkomen , hoeveel langer moeten de rijen worden bij de voedselbanken , hoeveel meer bonussen moeten er uitgekeerd gaan worden aan onze bankenmaffia , hoeveel mag een man als Frans Timmermans als 2e man van het wangedrocht EU en Mark Rutte als baas hier de dienst nog uitmaken.
  Wij Nederlanders zijn veel te lief, veel te aardig en vooral veel te domme goedgelovige schapen geloof ik .

  Laten we op 15 maart eens en voorgoed afrekenen de gevestigde elite en massaal de partijen die nu aan het roer staan en ons mooie landje verder verkwanselen aan de de EU en de islam eens echt gaan afstraffen.
  Niet omdat Wilders het beter zal doen maar om een snelle reset te krijgen .

  1. ik hoop dat wilders de meeste stemmen krijgt, echter zal er niks veranderen omdat er 3 partijen nodig zijn om te regeren, en aangezien niemand met wilders door 1 deur kan zal er geen kabinet worden gevormd. Echter is het wel belangrijk dat wilders als winnaar uit de verkiezingen komt, zodat dit grafkabinet zal weten dat we in Ned ontevreden zijn met de huidige gang van zaken. Als marie le pen, Vlaams Belang en de AFD in duitsland ook meer stemmen krijgen, dan zal de EU/ Globalisatie hopelijk nog meer op losse schroeven staan. Zelfs Frits Bolkestein heeft lopen bleren dat de euro er binnen 10 jaar anders uit zal zien. Weg met de globalisatie en laar de europese landen zijn/haar soevereiniteit behouden. Ieder land zijn eigen munt..en eigen geldpers!!!!

   1. Precies, landelijk zullen de partijen met hun parasieten het wel overleven, weer in een nieuwe regering, of anders een riante wachtgeldregeling met doorbetaling van pensioenpremies.
    Wie heeft zoiets nog tegenwoordig.

    De meeste Nationale regerende leiders en partijen zijn allen slaafse volgelingen van de EU.
    Ze willen er desnoods voor door het vuur heen gaan en hun eigen burgers tot het uiterste uitknijpen, beroven, misleiden en leugens blijven vertellen.

    Op termijn zullen de uitslagen bij de Nationale verkiezingen vergaande gevolgen gaan hebben voor de EU, maar daar mogen de Nationale burgers zich zo min mogelijk bewust van worden.

    Vandaar dat er ook zo veel meer aandacht geschonken en toebedeeld wordt aan de Nationale verkiezingen poppenkast.

    Nationale belangen en invloed zijn al tot een minimum gereduceerd door de EU, met als grote kwade spil de Europese Commissie.
    Ze hebben het Europees parlement gewoon op een zijspoor gezet en vleugellam gemaakt.

    Als je de koppen van die lui ziet en hun doelstellingen, gedrag, riante salaris, onkostenvergoedingen, werkelijke bijdrage aan welvaart verbetering van de Europese bevolking hebt bestudeert, dan kan je niet anders concluderen, dat we met een stelletje dictators, gestoorden te maken hebben, die ons niet alleen onze Nationale identiteit willen ontnemen/verstoren, maar ons ook beroven van onze bezittingen, pensioenen en stabiliteit.

    Amen.

 13. http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/te-gestoord-voor-woorden-bussemaker-wil-miljoen-euro-besteden-aan-creatieve-cursussen-in-marokko-voor-marokkanen/

  Dat ik geen hoge pet op heb met de huidige kliek prutsers van politici die in mijn ogen allemaal denken dat ze sinterklaas mogen spelen voor alle zielige mensen in de wereld maar dat word elke dag erger met hun verspilling van belastinggelden.

  Laten we hopen dat de partijen die nu de dienst uitmaken finaal weggevaagd worden op 15 maart en het klootjesvolk door heeft wat er voor imbecielen er nu aan het roer staan.

  1. De geschiedenis herhaalt zich. De makke massa is verblind, versuft en verdoofd. ‘Hilversum’ – publiek én commerciëlen, msm hebben de taak van Cultureel Marxisme cq. ‘Politieke Correctheid’ erin te rammen.

   Eindeloos blijven ophemelen en herhalen.

   En alles wat ontsnapt aan de staatspropaganda zwart maken.

   De wereldkampioenen ‘nep-nieuws’, maken alle alt-media uit voor … . . nep-nieuws!

   Achterlijker kan niet. De wereld op z’n kop. En, niet één Kamervraag!!

   De elite weet perfect hoe de stemming is – alle media worden getapt, 24/7 gefilterd, en in toenemende! mate ook daadwerkelijk gecensureerd.

   De elite raakt opgewonden van sadisme. Hoe meer wij lijden, hoe blijer ze worden.

   Ze komen allemaal uit incestueuze nesten, uit de klasjes – voorgeprogrammeerde, gehersenspoelde ‘Mind Controled’ psychopaten.

   (ik heb politici in de familie – ratten! zo blij met zichzelf, echt een wereld apart!)

   Nu wordt het beeld geschapen van links tegen rechts. Recht bijna altijd negatief; ‘extreem’. Heel dat links-rechts is achterhaald, een schijntegenstelling – voor de simpele massa. Bilderberg loopt van ultra-links t/m ultra-rechts. Paars = monopolitiek. De globalisten waren de Bolsjewieken. Nu nog. De missie van de VN is de collectivistische wereldregering. Broer van Aldus Huxley (‘Brave New World’), werd prompt baas van UNESCO – Cultureel Marxisme cq. ‘Politieke Correctheid’.

   het wordt nu oppassen. de globalisten bespelen het Vaticaan én IS, Het Westen én de BRICS, veel van de ‘populistische’ partijen in de EU blijken schoothondjes van diezelfde globalisten. Het is zaak de leugens en leugenaars te ontmaskeren en aan de ‘schandpaal’ te nagelen.
   interessante, verzwegen, achtergronden:
   ” Make no mistake, however, in thinking that the defeat of Lieberman removes the threat and that the new Round Table imperialists have been taught a lesson.

   The Henry Jackson Society wants to be the kernel of a fascist world government that can wield the “military stick” against any nation that it identifies as a threat to its world order. http://www.larouchepub.com/other/2006/3333uk_scoop_soc.html

   The report makes an interesting link between HJS and Nina Rosenwald: http://on.rt.com/7vux

   1. Een feit is, dat alle mensen op verschillende tijdstippen worden wakker geschud en karma bewust gaan worden.

    De elite is reeds al veel langer wakker dan de massa en heeft hiermee de rest lange tijd kunnen uitbuiten en misbruiken.
    Als je ze ziet lijken het net mensen.

 14. De elite weet wel wat er onder de bevolking leeft, maar de burgers zijn het onderlinge gevoel volledig kwijt.

  Het lijkt weer langzaam terug te keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: